Kerish Doctor 2015 - zgarnij licencję !!!

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1059
Dzięki życzliwości Kerish Products General Manager za co dziekuje :klawik.
mam do rozdania 15 rocznych licencji na 1-3 PC
Programu
Kerish Doctor 2015 :klawik.

Zapraszam na oficjalną stronę programu
  • http://www.kerish.org/en/order.php

Dlaczego? Kerish Doctor 2015 ??bo jest znakomity !!

Kerish Doctor 2015 jest wszechstronnym narzędziem do kompleksowej konserwacji i optymalizacji systemów z rodziny Windows. Dysponuje szeroką paletą przydatnych funkcji, umożliwiających naprawę typowych problemów z środowiskiem operacyjnym, oczyszczania zawartości komputera ze zbędnych plików, a także zarządzania zainstalowanymi w systemie aplikacjami, usługami itp.

b3de2967829e21d2med.png

Program z racji ilości oferowanych funkcji z całą stanowczością nazwać można kombajnem do obsługi systemu Windows. Oferuje on ciekawe narzędzie do wykrywania w czasie rzeczywistym i niwelowania wszelakich problemów ze środowiskiem oraz zainstalowanym w nim oprogramowaniem, a także zestaw kilkudziesięciu innych użytecznych opcji. Znajdziemy wśród nich takie, które umożliwią nam oczyszczenie rejestru Windows ze zbędnych wpisów, usunięcie z dysku wszystkich plików tymczasowych, optymalizację usług systemowych, jak również manipulowanie ukrytymi ustawieniami Windowsa.
030d0003e6173cdemed.png

To jednak nie koniec możliwości, jakie daje nam oprogramowanie Kerish Doctor 2015. W ręce użytkownika trafiają również narzędzia przeznaczone do odzyskiwania utraconych danych, optymalizacji połączenia internetowego, zarządzania zainstalowanymi aplikacjami oraz tymi uruchamianymi wraz z systemem. Nie zabrakło również opcji trwałego usuwania plików, odblokowywania zablokowanych danych czy też zarządzania punktami przywracania systemu.
14633f75b5f34c97gen.png

Narzędzie pomimo dużej ilości funkcji polecić można każdemu, nawet mniej doświadczonemu użytkownikowi. Oferowane w jego obrębie opcje pozwalają z poziomu jednego programu kompleksowo zarządzać różnymi aspektami pracy komputera, systemu czy oprogramowania.
info:dobreprogramy.pl
Nagrody
Kerish Doctor 2015 ma wiele TOP nagrody od niezależnych recenzentów oprogramowania:

0ad06dfb0beb36cfmed.png

Zasady konkursu
1.Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać Kerish Doctor 2015
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 09.12.2015

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

Anakondawaz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
4
Dziękuje za gratis
Chcę wygrać licencje ponieważ chciałbym mieć ten program bo ma wiele możliwości
z których nie raz musiałbym skorzystać ale niestety nie mogę więc mam nadzieje że bedzie mi dane wygrać licencje
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje za niezły gratis

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Po co uzywac kilku programow do optymalizacji i czyszczenia skoro mozna uzywac jednego kerisha.Z checia wezme udzial w konkursie.

E

elefante

Kerish Doctor 2015 chcę wygrać dlatego ze jest świetnym programem do kompleksowej konserwacji i optymalizacji systemów, używałem trial i bardzo spodobało się jego działanie.Dzięki za konkurs ,serdecznie pozdrawiam.

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
151
Miasto
Wrocław
Chciałbym wygrać licencję na Kerish Doctor 2015, ponieważ szukam naprawdę dobrego i skutecznego programu do konserwacji i optymalizacji Windows a przy tym nie sprawiającego problemu, a sądząc po recenzjach tego programu, wydaje się że jest aktualnie najlepszy wśród tego typu programów i posiada sporo opcji konserwacji Windows, Dziękuję za konkurs. :piwko

Micx

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
202
Witam!
Wiele pozytywnych opinii... Chętnie poznam ten program. Korzystałem do tej pory z Ashampoo, ale może ten okażę sie lepszy?
Życzę wszystkim pozostałym powodzenia
Pozdrawiam

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Lubię eksperymentować wieć miewam czasem problemy z komputerem badz windowsem taki program by mi sie przydał by naprawic powstałe błedy. Dzięki za konkurs :)

A

Anonymous

Program naprawde baardzo ciekawy,od wczoraj z niego korzystam i z czystym sumieniem polecam każdemu, w swoich możliwościach nokautuje większość konkurencji z tune up na czele... nie zastanawiać sie nawet tylko brać udzial w konkursie
angell oczywiscie mnie nie bierz pod uwagę,chce tylko zachęcić ludzi do konkursu :piwko

leonbokser

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
5
Program ma tyle możliwości,niezmiernie skuteczny, co czyni go liderem i jednocześnie zachęca do posiadania.Tylko czy będę jego szczęśliwym posiadaczem -to czas pokaże.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Wygląda na ciekawy program. Posiada dużo możliwości - funkcji, czyli raczej taki kombajn.
Doktor, nie doktor, powalczę o niego.

Dzięki za konkurs!

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
336
Miasto
somewhere in cyberspace....
Używałem róznych narzędzi do optymalizacji i czyszczenia systemu. Z tego co widzę czytając opis to ten program ma mozliwości których nie posiadają programy konkurencyjnych firm. Ma wiele pozytywnych opinii więc warto go wypróbować. Dlatego próbuję szczęścia w tym konkursie.
Dzięki za konkurs!

Do góry