KeyScrambler - mały problem

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Jak widać w temacie używam KS i od pewnego mam z nim mały problem Mianowicie chodzi mi o to że czasami nie zdeszyfruje znaków wpisywanych w przeglądarkę - zamiast wpisywanego słowa mam "robaczki" :dziwak Co prawda dzieje się to b rzadko 2-3 razy dziennie czasem wcale ale troszkę mnie denerwuje :( KS`a używam od b dawna ale takie cyrki mam dopiero teraz :mad:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30513
Miasto
Trololololo
Spróbuj przeinstalować, u mnie działa git malina :wariat

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Też czasem tak mam w wersji Personal i miałem w Premium, wygląda na to,że czasami KS za nadąża z szyfrowaniem i deszyfrowaniem :jezyk

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30513
Miasto
Trololololo
z deszyfrowaniem też w jakiejś wersji mi nie nadążał ale było to bardzo rzadko, od jakiegoś czasu nie zauważyłem tego problemu.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Przeinstalowałem i nadal czasem się przytnie - może ten typ tak ma ?? :dziwak Fakt - dzieje się to sporadycznie i aż tak nie przeszkadza - trzeba będzie się przyzwyczaić :chory

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Cześć, też mam ten problem, choć od aktualizacji sprzed kilku dni na razie jest dobrze, jak widać ten typ tak ma :)

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Mnie też się czasem to zdarza - ale on tak ma i dzieje mu się tak wtedy, kiedy jest wysokie obciążenie CPU z jakiegoś powodu - wtedy "krzaczy" w przeglądarce. Poza tym - śmiga jak trzeba.

Do góry