A
Anonymous
Na wp się w końcu pojawiła informacja..tylko tyle, że my to wiemy od wczoraj, a oficjalnie MSZ o niczym nie wie bo żaden poszkodowany nie zgłosił się do ambasady..
al_arsen napisał:Ja nie wiem czego autor oczekuje od rządu - sankcji gospodarczych, zamknięcia granic czy nie będziemy się bawić w drobnostki i sprawdzamy czy F16 jeszcze nie zardzewiały. Jak dla mnie to jest sprawa dla policji czy prokuratury a nie dla rządu. Jak bym dostał od kogoś po twarzy to na pewno nie szedł bym z tym do premiera czy jakiegoś ministra, są od tego inne służby. Oczywiście jak ktoś z Hiszpanii w sprawie tego incydentu zabierze głos to zabierze ale jak nie to nic się nie stanie. Kibice Śląska też mają swoje na sumieniu bo jak się najpierw wylewa wodę na policjanta a później dostaje się pałką to kibic jest wielce oburzony bo policja go pobiła. Niestety ale w Hiszpanii ludzie trochę wcześniej zeszli z drzewa i wiedzą, że za podniesienie ręki na stróża prawa nie ma zmiłuj, w Polsce to niestety kuleje.
Odniosę się tylko do tego zdania - nie mam problemu ze zrozumieniem podstawowych spraw tylko rozumiem je inaczej niż Ty a to nie znaczy, że źle, po prostu inaczej. Mam inne poglądy niż część osób z tego forum i nie zamierzam nikogo całować po dupie i się podlizywać. Zauważyłem, że ogólnie w niektórych tematach, niezwiązanych z tematyką forum, wypowiada się tylko jedna "strona" a ta druga siedzi cicho bo po co wchodzić w dyskusję skoro jest się w mniejszości. I podziękuję Ci nawet bo swoją wypowiedzią przekonałeś mnie, że wypowiadać się lepiej w sprawach komputerowo - informatycznych bo te polityczne nie są dla mnie. Nie warto nawet na nie zaglądać bo z góry wiadomo co będzie napisane i w którą stronę zdąża. Przepraszam też, że nie odniosę się do ewentualnej Twojej wypowiedzi, gdyż jej po prostu nie przeczytam bo kończę zaglądanie do tego tematu.Zauważyłem, że Ty kurcze Arsen zawsze masz problemy z rozumieniem podstawowych spraw - nigdy nie stajesz w obronie naszych, za to pierwszy jesteś aby pomstować na nasze domniemane i faktyczne błędy.
al_arsen napisał:Zauważyłem, że Ty kurcze Arsen zawsze masz problemy z rozumieniem podstawowych spraw - nigdy nie stajesz w obronie naszych, za to pierwszy jesteś aby pomstować na nasze domniemane i faktyczne błędy.
Odniosę się tylko do tego zdania - nie mam problemu ze zrozumieniem podstawowych spraw tylko rozumiem je inaczej niż Ty a to nie znaczy, że źle, po prostu inaczej. Mam inne poglądy niż część osób z tego forum i nie zamierzam nikogo całować po du*** i się podlizywać. Zauważyłem, że ogólnie w niektórych tematach, niezwiązanych z tematyką forum, wypowiada się tylko jedna "strona" a ta druga siedzi cicho bo po co wchodzić w dyskusję skoro jest się w mniejszości. I podziękuję Ci nawet bo swoją wypowiedzią przekonałeś mnie, że wypowiadać się lepiej w sprawach komputerowo - informatycznych bo te polityczne nie są dla mnie. Nie warto nawet na nie zaglądać bo z góry wiadomo co będzie napisane i w którą stronę zdąża. Przepraszam też, że nie odniosę się do ewentualnej Twojej wypowiedzi, gdyż jej po prostu nie przeczytam bo kończę zaglądanie do tego tematu.
al_arsen napisał:I podziękuję Ci nawet bo swoją wypowiedzią przekonałeś mnie, że wypowiadać się lepiej w sprawach komputerowo - informatycznych bo te polityczne nie są dla mnie. Nie warto nawet na nie zaglądać bo z góry wiadomo co będzie napisane i w którą stronę zdąża. Przepraszam też, że nie odniosę się do ewentualnej Twojej wypowiedzi, gdyż jej po prostu nie przeczytam bo kończę zaglądanie do tego tematu
al_arsen napisał:Odniosę się tylko do tego zdania - nie mam problemu ze zrozumieniem podstawowych spraw tylko rozumiem je inaczej niż Ty a to nie znaczy, że źle, po prostu inaczej. Mam inne poglądy niż część osób z tego forum i nie zamierzam nikogo całować po du*** i się podlizywać. Zauważyłem, że ogólnie w niektórych tematach, niezwiązanych z tematyką forum, wypowiada się tylko jedna "strona" a ta druga siedzi cicho bo po co wchodzić w dyskusję skoro jest się w mniejszości.
Uważam, że TVN - wraz ze swoją odnogą, TVN24 - to bardzo szkodliwa organizacja. Przyglądałem się jej działalności w ostatnich dniach z dużym zaciekawieniem. Nie tyle interesowała mnie bójka na plaży w Gdyni, bo cały ten incydent warty był notki na ósmej stronie w "Dzienniku Bałtyckim", a sposób rozrobienia tego medialnego przedstawienia.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!