Koniec peb.pl :(

A

Anonymous

Coś się kończy coś zaczyna...
Dziś nadszedł czas na koniec.Koniec peb.pl

Byłem wielkim fanboyem tej stronki od 8 lat :( .
Coś tam jeszcze plumkają o reorganizacji...ale podejrzewa,że na bank dostali strzałkę od służb...
Cholerne zarobasy :chory...ja wiem,że większość z nas to debile albo złodzieje pracujący za 6000 netto :szydera a wszyscy i tak istniejemy tylko teoretycznie ale podniesienie parszywych łap na taką Legendę jak peb.pl to już jednak : grzech śmiertelny.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
ale podejrzewa,że na bank dostali strzałkę od służb...

Otóż niekoniecznie musi to być prawda. A tym bardziej nachalne doszukiwanie się czy nawiązywanie do podtekstów politycznych, teorii spiskowych itede, itepe. No bez jaj! Za to nie od dziś głośno było o poważnym konflikcie i rozłamie wśród załogi. Jeden z ważnych funkcyjnych strzelił focha i zaczął stwarzać swoim zachowaniem poważne zagrożenie dla pozostałych: szantaże, grożby, donosy...A wiedział wszystko o wszystkich. Dla niejednego upadek był finałem braku zgody. Tak samo było kiedyś z ew, wd....Nie rozwijam nazw ze zrozumałych względów. Jest dokładnie jak napisał Hornet - coś się kończy, coś zaczyna...

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Witaj Gość
Zdziwił Cię widok wchodząc na Peba? Spokojnie, nikt nas nie uprowadził i aż tak dużo się nie zmieniło...
Zmieniliśmy silnik forum z przestarzałego vBulletin 3.8 na nowoczesne XenForo 1.4.8 ponieważ z vBulletin 5.x nie da się pracować.
Zdecydowaliśmy się na modernizację stylu, która ułatwi Ci korzystanie z forum. Kolorystyka w domyślnym stylu pozostała podobna.
Mamy nowy, jasny styl dla osób, które preferują większy kontrast. Możesz go wypróbować w stopce lub tutaj.
Język silnika forum też możesz zmienić na Angielski lub Polski w stopce lub tutaj.
Zdecydowaliśmy się na szyfrowanie wszelkiej komunikacji między Tobą, a serwerem za pomocą SSL aby zwiększyć Twoje bezpieczeństwo.

Aby podkreślić nową epokę naszej już ponad 10-letniej społeczności zdecydowaliśmy się na zmianę nazwy na PEBX. Ale spokojnie, wszystkie dotychczasowe linki zostaną przekierowane, także nie musisz zmieniać zakładek czy linków do naszej strony!

» Tutaj możesz się zalogować swoim dotychczasowym loginem lub dołączyć do nas!

Życzymy miłego pobytu w stałym towarzystwie!
:szydera nie siać teorii spiskowych mi tu - ps - OXY dla naszej strony też by się przydała nowa szata graficzna - bo ten silnik stary jak świat :zaciesz

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30615
Miasto
Trololololo
ssl111 napisał:
Miejmy nadziej że w tym rozpędzie PZD nie zamkną
a niby dlaczego mieliby zamknąć :scratch , ty to jak coś czasem napiszesz to :facepalm :facepalm
Widzę teorie spiskowe z kosmosu dalej żyją, zmienili silnik forum a tu już ze stronę zamknęli :szydera

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12624
Miasto
Somewhere over the rainbow.
na bank, służby, zarobasy. Oj Hornet i kto to teraz będzie odkręcał i przepraszał.

A tekst:
Hornet napisał:
...ale podejrzewa,że na bank
jest cudne :buziakk

sheriff napisał:
ps - OXY dla naszej strony też by się przydała nowa szata graficzna - bo ten silnik stary jak świat :zaciesz

Spokojnie, zarząd już pracuje nad konkretnymi modyfikacjami i ułatwieniami.... a nie przecież Ty też jesteś modem więc Ci nie wcisnę tej bajki, że my cokolwiek robimy bo do wszystkiego masz wgląd :D

A

Anonymous

Oxiak & Sherrif
Nie świrujcie pawiana i nie róbcie ze mnie durnia...napisali,że koniec i się żegnają więc zrozumiałem to dosłownie...jak ktoś od Was wychodzi z bazy i mówi : "do widzenia !" to potem go szukacie po balkonach :szydera ?
Bez jaj Chłopcy.
al_arsen napisał:
na bank, służby, zarobasy. Oj Hornet i kto to teraz będzie odkręcał i przepraszał.
al_arsen-myślał by kto...nie ma zarobasów i służb tak ?? I Sowy też nie było ??
No toś mnie oświecił :eek: .

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30615
Miasto
Trololololo
pewnie jajka sobie robili :guma

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12624
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Hornet napisał:
Oxiak & Sherrif
Nie świrujcie pawiana i nie róbcie ze mnie durnia...napisali,że koniec i się żegnają więc zrozumiałem to dosłownie...jak ktoś od Was wychodzi z bazy i mówi : "do widzenia !" to potem go szukacie po balkonach :szydera ?

Pamiętam takiego użytkownika Kałacha, ile razy one się żegnał to nie sposób policzyć i zawsze wracał. :zaciesz

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
No fajnie to wszystko wygląda, niby nic się nie stało, a jak to będzie czas pokaże. Człowiek przyzwyczaił się do starego wyglądu, będzie musiał przestawić się na nowy :)

Do góry