Konkurs – Auslogics Disk Defrag Pro

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29926
Miasto
Trololololo
Do wygrania dwie (2) licencje na program Auslogics Disk Defrag Pro.1 licencję można aktywować na 3 komputerach.

Auslogics Disk Defrag Pro, two (2) licenses to win.Each license code is valid for up to 3 computers.
Auslogics-Disk-Defrag-Pro1.png

Auslogics Disk Defrag Pro – to płatna wersja jednego z najlepszych narzędzi do defragmentacji i optymalizacji dysków twardych. Auslogics Disk Defrag Pro pozwala na dokładną i szybką defragmentację dzięki zastosowaniu specjalnych i unikalnych algorytmów co przełoży się na szybkość uruchamiania systemu, programów i ogólną poprawę wydajności.

Więcej o programie Auslogics Disk Defrag Pro

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz, dlaczego chcesz wygrać Auslogics Disk Defrag Pro i jakiego programu do defragmentacji obecnie używasz.
(Użytkownik powinien posiadać minimum 25 postów)
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 04.03.2012 r.

Competition rules:
1. Write a meaningful comment, why do you want to win Auslogics Disk Defrag Pro and what program you use for defragmenting hard drives.
(You should have a minimum of 25 posts)
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 04.03.2012 r.

Nowo wybrani moderatorzy także mogą zapisać się w konkursie.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Biorę udział w konkursie ponieważ potrzebuję dobrej aplikacji do defragmentacji i optymalizacji dysków twardych.
Jest to jeden z lepszych programów tego typu więc z pewnością przydałby mi sie

A

Anonymous

W chwili obecnej do defragmentacji używam Auslogics Disk Defrag Free.
Programów do defragmentacji używałam już dosyć dużo, muszę powiedzieć, że Auslogics Disk Defrag jak dotąd jest dla mnie najlepszy, radzi sobie doskonale i nie sprawia problemów, czego nie można powiedzieć o wszystkich programach przeznaczonych do defragmentacji. Chciałabym wygrać Auslogics Disk Defrag Pro gdyż ma on więcej opcji niż wersja Free, a opcje te są naprawdę bardzo przydatne, dlatego nie ukrywam, że fajnie byłoby mieć ten programik w wersji Pro.

Życzę Wszystkim powodzenia! :)

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Nie ma lipy do tego konkursu trzeba przystąpić. Obecnie uzywam system mechanic a do defragmentacji Auslogics Disk Defrag Pro to górna półka dlatego chciałbym wygrać tej program.

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chcę wygrać ten program do defragmentacji gdyż po pierwsze korzystam Auslogics Registry Defrag i spisuje się rewelacyjnie i jeżeli do defragmentacji dysków jest tak samo dobry to chętnie bym przyjął , bo szczerze powiem że obecnie nie korzystam z żadnego programu tego typu .
Życzę sobie i Wam powodzenia w losowaniu.

tigi57

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie posiadam i używam wersję bezpłatną tego programu, ale niestety jest ona w dużym stopniu okrojona.
Szczególne zainteresowanie wzbudziły we mnie w wersji płatnej 4 unikalne algorytmy defragmentacji, zaawansowane opcje automatycznego planowania defragmentacji oraz zarządzania zasobami programu. Bez względu na to czy mi się powiedzie i będę miał trochę szczęścia aby wygrać jedną z licencji, czy też nie, to i tak nie zrezygnuję z wersji darmowej, gdyż uważam Auslogics Disk Defrag za jeden z lepszych. :ok

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53030
Witam.. w konkursie biorę udział bo chcę wygrać ten program Auslogics Disk Defrag Pro ,używam do defragmentacji systemowego,ale ten za bardzo długo defragmentuje dysk i czy dokładnie chyba nie ??

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Konkurs w wyższej półki trzeba przyznać. Obecnie używam Defraggler 2.09.391 i chciałbym wygrać to profesjonalne narzędzie, by stać się profesjonalistą.

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
Słysząc tyle dobrego o tym programie nie można nie wziąć udziału w konkursie obecnie używam systemowego defragmentatora ale mam dość słaby komputer zależy mi na szybkości działania. W opisie wyczytałem że program dzięki używanym algorytmom przyspiesza uruchamianie i działanie systemu i o to mi chodzi.

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Boot-time Defrag - wersja free,której używam od ponad trzech lat nie posiada tej funkcji.

E

elefante

Żadnego programu do defragmentacji nie używam jedynie systemowego Windows oj warto wygrać taki program czytałem ze jest bardzo dobry.Jak wygram będę używał Auslogics Disk Defrag Pro.

kamil10506

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Od dłuższego czasu do defragmentacji używam tylko i wyłącznie Auslogics Disk Defrag 3 i jest to moim zdaniem najlepszy program tego typu. Jest wydajny i skuteczny. Po wydaniu wersji Pro, zainstalowałem ją i z radością stwierdzam, że jest jeszcze lepszy, bardziej rozbudowany i skuteczniejszy.

buto

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Używam wersji free, jeden z lepszych defragmentatorów ,bardzo bym się cieszył z wersji PRO

stasiupl

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Obecnie używam Diskeeper .Po zainstalowaniu Auslogics Disk Defrag Pro trial i defragmentacji tym programem byłem mile zaskoczony szybkością działania tego programu,dlatego chciałbym go wygrać.

A

Anonymous

Obecnie używam Auslogics Disk Defrag Free, ale bardzo chciałbym wygrać wersję Pro ponieważ posiada ona kilka bardzo przydatnych fukcji, których niestety brakuje darmowej wersji np.: defragmentacja plików systemowych podczas uruchomienia systemu, system zapobiegania fragmentacji czy też zastąpienie systemowego defragmentatora.

Do góry