Konkurs – Auslogics Disk Defrag Pro

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Obecnie używam defragmentatora zawatrego w TuneUp 2011 lecz chętnie byłbym posiadaczem bardziej zaawansowanego brpgramu jakim jest Aulogics Disk Defrag Pro. Tum bardziej że kiedys testowałem jogo wersję free która zrobiła na minie bardzo dobre wrażenie.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Obecnie używam Puran Defrag, jednak chciałbym bardzo wygrać licencję na Auslogics Disk Defrag Pro. Jest to jedno z najbardziej zaawansowanych narzędzi na rynku, przy czym jedno z najskuteczniejszych. Brakuje mi takich w funkcji w darmowych odpowiednikach, jakie ma Auslogics Disk Defrag Pro

pajky

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Do defragmentacji używam Defrag 3, który jest w pakiecie w Ashampoo WinOptimizer 8. Nie jest to jakieś specjalistyczne narzedzie dlatego chciałbym wziąć udział w konkursie. Dziękuję.

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
nie używam żadnego defragmentatora poza systemowym bardzo chcialbym wygrac ten program to mialbym porzadny defragmentator ,poza tym slyszalem ze jest on najlepszy wiec mam nadzieje że mi sie uda. :suuper

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Wezmę udział w konkursie,ponieważ nie mam w tej chwili programu do defragmentacji,a Auslogis jest w tym najlepszy.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Wiele sie naczytalem pochlebnych recencji na temat tego narzedzia do defragmentacji. Wciąż testuje rozne defragmentatory.
Fajnie byłoby taki program miec w systemie bo jest bardzo dobry i wciaz udoskonalany..

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Chciałbym wygrać, ponieważ to jest bardzo dobry defragmentator i zasługuje na miejsce na im komputerze lecz licencji niestety nie posaidam a trial się skończył. Po skończeniu się trialu w/w programu zostaje systemowy.

relentless123

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
i have been using auslogics disk defrag free for several years, it is really a good program accurate and fast in defragging, count me in i really want to use this pro version thanks in advance

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Defragmentacja wcześniej czy później czeka każdego, więc lepiej by było mieć "coś lepszego" od systemowego urządzenia do defragmentacji. Niestety - poza systemowym /na dzień dzisiejszy/ nie mam nic "z tej półki".
Opis jest bardzo przystępnie przedstawiony, więc nawet ja mogę "startnąć" w tym konkursie ... :wariat
1. Potrzebuję ...
2. Opinie o programie są bardzo dobre ...
3. Warto by zacząć używać ... :klawik.

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Auslogics wydaje bardzo dobre programy. Testowałem Disk Defrag Pro, na pewno jest bardzo szybki i lekki w porównaniu np. do Perfect Diska którego teraz używam. Brak ograniczeń czasowych - jest ok.

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Auslogics Disk Defrag Pro to świetny program do defragmentacji, a taki by mi się przydał w związku z planowanym zakupem nowego dysku - na starym wreszcie zrobiłbym porządek ;) dlatego też biorę udział w tym konkursie !! Obecnie korzystam z O&O Defrag 12 Professional. Dziękuję za wspaniały konkurs :dziękuję

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29926
Miasto
Trololololo
Wyniki
tGAyQ.jpg

Wygrali
HrabiaDracula
tedii

Licencje wygranym podeślę zaraz na PW

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Sweeeet,
dziękuję, zależało mi bardzo na tym programie, od dawna szukam dobrego defragmentatora.

:dziwak

Do góry