! Konkurs ! – cFosSpeed – ! Giveaway !

A

Anonymous

! Konkurs ! – cFosSpeed – ! Giveaway !

bGqu0

vb1XR
Do wygrania jedna dożywotnia licencja na program cFosSpeed
vb1XR

Zasady:

• Proszę napisać komentarz w komentarz dlaczego chciałbyś wygrać licencję do programu cFosSpeed
  • Komentarz w języku polskim lub angielskim

Konkurs zakończy się 29.09.2011

Rules:

• Please write a comment why would you like to win cFosSpeed
  • comments only in Polish or English

The giveaway ends on 29.09.2011

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Dzięki za konkurs, bardzo intratny :) Chciałbym wygrać licencje na ten program, ponieważ go używam i jest mi można rzec niezbędny przy mojej dość niskiej przepustowości internetu ;) Używam go, sprawdza się dlatego chciałbym dalej z niego korzystać :cool:

A

Anonymous

Chciałbym wygrać licencję do programu cFosSpeed :p ponieważ mam cienki internet, a ten właśnie program poprawił by komfort jednoczesnego przeglądania stron i zasysania różnych rzeczy :D
Dzięki za konkursidło :D

michalms

Wygadany
Reakcje/Polubienia
37
Super konkurs :D Chciałbym wygrać dożywotnią licencje ponieważ kiedyś testowałem go i byłem mile zaskoczony. Pozatym chciałbym w końcu coś wygrać na tym forum ;)

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Używałem kiedyś wersji testowej z jakiegoś czasopisma i uważam że jest to chyba najlepszy program do optymalizacji łącza. Potrafi wydusić ile się da z posiadanego łącza. Tak więc cieszyłbym się jakby dopisało mi szczęście i ta licencja przypadłaby mi w udziale :)

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać ten program bo kiedyś testowałem go i wyraźnie przyspieszył mi internet więc z miłą chęcią bym przyjął licencje .

berni42

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym wygrać ten program żeby mój net nie dławił się podczas korzystania z niego Bardzo bardzo by mi się przydał :D

NiceTake

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Thanks for the giveaway!
I need cFosSpeed for fast Internet access and quick downloading speeds as its a reliable Internet Traffic shaper, I would like to increase speed on my slightly slow internet connection.

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Nigdy nie używałem tego programu ale sądząc po opiniach program jest ok. Pewnie jak każdy użytkownik tego programu chciałbym polepszyć parametry dostępu do Internetu może chociaż trochę podkręci parametry cudów się nie spodziewam. Dzięki za konkurs. Proszę wziąć mnie pod uwagę.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Po pierwsze dziękuję organizatorowi za taką perełkę wśród konkursu . A dlaczego bym chciał wygrać ? Kiedyś używałem tego programu przez rok , który był dostępny w Ekspercie. Dzięki niemu nie będę musiał się martwić o to z jaką prędkością zasysam z internetu oraz tym jak szybko otwierają się strony mojej przeglądarki. Wszystkim życzę powodzenia . Jeszcze raz wielkie dzięki :D

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
Hi ReviewsAntivirus , please count me in
I already have this software, if I win I wanted to give this software for my brother, he often played online games and downloading files from the internet, this software will greatly help while online on the internet because I have proved it

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Bardzo chciałbym dostać ten program by przyśpieszyć swój internet. Używałem kiedyś tego programu i wiem, że warto :) Przyśpiesza internet, tak że bez problemu możemy zauważyć różnicę. W dodatku 29.09 mam imieniny i jeśli wygram będzie to dla mnie duży prezent :)

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo ciekawy i skuteczny program, szczególnie jeśli chodzi o ping w grach online. Zawsze używałem tylko wersji ograniczonych czasowo i myślę, że pełna wersja na pewno mi się przyda.

Przy okazji dziękuję za kolejny konkurs. ;)

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Hi ,
Thanks a lot for this giveaway opportunity.
cFosSpeed is one of the best Internet Acceleration with Traffic Shaping application supporting almost almost every connection type, like DSL, ADSL, VDSL & Others.

I would appreciate if you could count me in for this giveaway.

Thanks, Grr :)

Do góry