Konkurs – Internet Download Manager !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29937
Miasto
Trololololo
Konkurs ! - Internet Download Manager - Giveaway !

Internet-Download-Manager-316x435-custom.jpeg

Internet Download Manager ( IDM )- to jeden z najlepszych programów służących do przyspieszania pobierania plików z internetu. Według producenta program jest w stanie przyspieszyć transfer danych nawet o 500% :!: Program obsługuje wiele popularnych przeglądarek między innymi takich jak: Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera, Avant Browser, Netscape i wiele innych .Integruje się z przeglądarkami internetowymi używając unikalnych właściwości integracyjnych i przejmuje pobieranie plików, umożliwia także planowanie kolejkowania pobierania danych. Program dostępny jest w wielu językach, w tym także po polsku. IDM obsługuje serwery proxy, protokoły FTP i HTTP, zapory, przekierowania, wstrzymywanie pobierania plików, i przetwarzanie treści MP3 audio oraz MPEG video. Z IDM można także korzystać z linii poleceń. Aplikacja może ściągać dany plik w zaplanowanym czasie.

Internet Download Manager – Opis programu

Jedna (1) roczna licencja do programu Internet Download Manager do wygrania.
Zasady

1. Napisz dlaczego chcesz wygrać program Internet Download Manager
2. Komentarz w języku angielskim lub polskim
3. Zakończenie konkursu 05.02.2012

Rules

1. Write a comment why you want to win Internet Download Manager
2. Comment in Polish or English.
3. The giveaway ends on 05.02.2012

dremes

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
IDM to najlepszy z menedżerów pobierania, jakiego kiedykolwiek używałem. I strasznie mi go brak, od czasu wygaśnięcia licencji, com ją wcześniej miał...
Z tym przyspieszaniem, to bez przesady - ale integracja z przeglądarkami - rewelacja. Choć w Chrome jeszcze nie do końca działała tak jak w Firefox'ie. Przynajmniej "za moich czasów". Jak wygram, to przetestuję - może się zmieniło na lepsze.
I dzięki za ten konkurs - na takie programy właśnie "poluję" ;)

A

Anonymous

W swoim życiu testowałam już wiele menedżerów pobierania plików, ale z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że Internet Download Manager jest jednym z najlepszych tego typu programów, zdecydowanie zwiększa się prędkość pobierania plików. Bardzo podoba mi się w tym programie również to, że umożliwia on ściąganie video z każdej strony, dzięki czemu nie musimy już szukać strony, która to oferuje.
Miło byłoby wygrać ten program gdyż jak już mówiłam wcześniej jest on bardzo dobry.
Tymczasem jednak życzę Wszystkim Powodzenia :)

OXYGEN THIEF, dziękuję Ci

EDIT:

OXY, proszę nie bierz mnie pod uwagę w tym konkursie gdyż gdzie indziej wygrałam licencję na ten program

arus68

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Internet Download Manager ( IDM )- to jeden z najlepszych programów służących do przyspieszania pobierania plików z internetu. Według producenta program jest w stanie przyspieszyć transfer danych nawet o 500% :!: Program obsługuje wiele popularnych przeglądarek między innymi takich jak: Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera, Avant Browser, Netscape i wiele innych .Integruje się z przeglądarkami internetowymi używając unikalnych właściwości integracyjnych i przejmuje pobieranie plików, umożliwia także planowanie kolejkowania pobierania danych. Program dostępny jest w wielu językach, w tym także po polsku. IDM obsługuje serwery proxy, protokoły FTP i HTTP, zapory, przekierowania, wstrzymywanie pobierania plików, i przetwarzanie treści MP3 audio oraz MPEG video. Z IDM można także korzystać z linii poleceń. Aplikacja może ściągać dany plik w zaplanowanym czasie.
dlatego chce go mieć
przeciw ACTA

edmunddet

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Internet Download Manager ( IDM )- to jeden z najlepszych programów służących do przyspieszania pobierania plików z internetu. Według producenta program jest w stanie przyspieszyć transfer danych nawet o 500% :!: Program obsługuje wiele popularnych przeglądarek między innymi takich jak: Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera, Avant Browser, Netscape i wiele innych .Integruje się z przeglądarkami internetowymi używając unikalnych właściwości integracyjnych.Uważam ze to jest najlepszy program do ściągania plików i chce go mieć.

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
To że program IDM jest wyjątkowy jako "manager" pobierania z sieci napisali tu już wszyscy tak dużo i mnóstwo że mnie pozostaje by nie powtarzać dodać tylko,oczywiście ułatwia-czyni prostym i automatycznym pobieranie plików z internetu,fajne opcje kojarzenia z przeglądarkami,różniste formaty plików żaden problem,problem tylko wygrać :) ale próbować warto i za to dzięki, za kolejną fajną wstawkę..Pzdr!

Frant

Świeżak
Reakcje/Polubienia
34
Miałem w tamtym roku triala, szybko ściągał mi "Plebanię" ze strony TVP.pl. Nie ma już "Plebanii", ale czuję, że coś dadzą nowego.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Ten program to moim zdaniem numer jeden pośród menedżerów pobierania. Ma dużo większe możliwosci niz konkurencja a przy tym jest lekki i dobrze integruje się z praktycznie wszystkimi popularnymi przegladarkami....
Cieszyłbym się jakby udało mi się wygrać lickę na niego

kuba-xp

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Program Internet Download Manager poznałem kilkanaście miesięcy temu, kiedy to szukałem programu, który przyspieszyłby ściąganie plików z internetu, bo moje łącze było dość wolne (Neostrada 512), a często ściągałem różne programy, dema gier, które zazwyczaj sporo "ważyły". Nigdy nie przyszło mi na myśl, że wspomagacz ściągania plików może aż tak bardzo, jak to się później okazało, przyspieszyć transfer! Od razu pokochałem ten program. Idealnie współpracował z przeglądarkami, których wówczas używałem, przez co bardzo ułatwił mi pracę i zabawę. Niestety moja radość nie trwała zbyt długo, gdyż wersja, którą posiadałem, była jedynie na 30 dni.
Po tym okresie bardzo brakuje mi Internet Download Manager'a. Jako, że nie posiadam konta internetowego w banku nie mogłem kupić licencji przez internet. Przez cały ten czas szukałem w internecie jakichś darmowych/czasowych wersji tego programu, ale z marnym skutkiem. W końcu trafiłem na tę właśnie stronę (przy okazji dodam - jesteście fantastyczni z tymi programami!) znajdując konkurs na Internet Download Manager, jednak gdy popatrzyłem na zgłoszenia innych kandydatów odechciało mi się, gdyż uznałem, że jestem bez szans. Poza tym było już bodajże po terminie. Teraz, gdy zobaczyłem kolejny konkurs z roczną licencją na Internet Download Manager pomyślałem, że może jednak nie stoję na straconej pozycji i być może warto by było spróbować swoich sił. Choć w pierwszym momencie także chwilę się wahałem, czy oby nie jestem bez szans.
Bardzo cenię sobie ten wspaniały program. Szczerze mówiąc liczyłem na to, że gdzieś w międzyczasie będziecie rozdawać licencje, ale bez konkursu. Ale trzeba się cieszyć z tego, co się ma. Postanowiłem się zgłosić, być może mi się uda i znów będzie mi dane móc korzystać z Internet Download Manager'a, po tak długim czasie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

k1ub2a

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam,
Zgłaszam swoją kandydaturę, ponieważ korzystam ze stosunkowo wolnego łącza i przydałby mi się ten znakomity manager do pobierania plików.
Pozdrawiam

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo dobry menadżer pobierania. Program wręcz niezbędny dla osób dużo pobierających. Wyróżnia się dobrą integracją z przeglądarkami i dlatego chciałbym go wygrać.

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Internet Download Manager jest bardzo dobrym programem do ściągania plików - chyba najlepszym na świecie , testowałem już różne programy i ten mi odpowiada najbardziej , ściąga bardzo szybko pliki , dobrze się integruje z przeglądarkami zarówno z Firefoxem , Operą jak i z Chrome , nie ma z nim żadnego problemu , no chyba tylko taki że działa tylko 30 dni bez licencji , polecam wszystkim , nie ma lepszego menadżera pobierania - i dlatego bardzo będę szczęśliwy jeśli wygram licencję .

abolnka

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
dlatego chce go mieć
przeciw ACTA

abolnka

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
dlatego chce go mieć
przeciw ACTA

andrzej-888

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Co tu dużo mówić. Nr 1 na świecie. Każdy go chce mieć i ja też.
Ale poważnie nic lepszego na razie niema.

Do góry