! KONKURS ! – SUPERAntiSpyware Pro – ! Giveaway !

Status
Zamknięty.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29952
Miasto
Trololololo
! ! KONKURS ! ! - Do wygrania dwie dożywotnie licencje do programu SUPERAntiSpyware Professional Edition ! ! !
! ! GIVEAWAY ! ! - SUPERAntiSpyware Professional Edition two lifetime Licenses to WIN ! ! !

Zasady

- Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś wygrać dożywotnią licencję do programu SUPERAntiSpyware Professional Edition :p

Konkurs zakończy się 10.10.2010

Licencje zostaną rozlosowane za pomocą - Random.org -http://www.random.org/lists/

Rules

- Please write a comment why would you like to win SUPERAntiSpyware Professional Edition License :p

- comments only in Polish or English !

The lucky 2 will be selected randomly by - Random.org - and the licenses forwarded to them by me. The giveaway ends on 10.10.2010

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44601
Miasto
Gdzieś w Polsce
Witam. Startuję po jedną z licencji... Jest to dobry, zaawansowany program do ochrony komputera. Wykrywa i usuwa Spyware, Adware, Malware, trojany, keyloggery, dialery, Hi-Jackers i robaki. Pozdrawiam

A

Anonymous

No i właśnie o taki program mi chodzi ! Cacko do dodatkowej ochrony komputera.Bawiłem się kiedyś wersją free.Lecz darmówka nie posiada ochrony w czasie
rzeczywistym i automatycznej aktualizacji.Wersja Pro posiada to wszystko.Natomiast przy skanowaniu na żądanie przeważnie znajdował jakiegoś syfka.
Nie poszczęścił mi się w konkursach na lepszy antywirus więc zagram o SAS aby towarzyszył i pomagał Avastowi w ochronie mojego komputera.

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Wielu moich znajomych będących obecnie w UK bardzo sobie chwali ten program, dlatego i ja pragnę go mieć - z wielu względów i bezpieczeństwa i tej tak ciekawej licencji, oraz dla świętego spokoju. Dlaczego "spokoju?", bo dobrze sobie skonfiguruje system zainstaluje też i ten program w tej wersji, oraz inne programy jakie mam i mam spokój - chyba mnie rozumiecie. Już nigdy więcej nie będę potrzebował wydawać dodatkowych złotówek na oprogramowanie zabezpieczające mojego kompa. :)

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ale okazja !!! Coz zalowalbym gdybym nie wystartowal w tym konkursie bo program poprostu wymiata i nie spowalnia kompa co jest dosc istotne . Wiec licze na szczescie i czekam na wynik losowania .

janusz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
od kilku lat uzywam wersji free i się sprawdza, a ochrona w czasie rzeczywistym marzenie

A

Anonymous

Ja skanuje co jakis czas wersją free takze czas wyprobowac pełną wersje.Gram o jedną licke

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Używałem tego programu w wersji free, spisywał się znakomicie. Mam manie na poziomie zabezpieczenia komputera a wiem że ten program jest najlepszy w swojej kategorii i dlatego proszę o przyznanie mi licencji. Wersja free jest świetna zaś pro niemal doskonała , z moim obecnym zabezpieczeniem będą stanowić zaporę nie do przejścia dla szkodników.

Będę używał dobrze ;)

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
Swietnie ze jest ten program moze sie uda dostac licencje mialem ten darmowy program ale on nie zabezpiecza w czasie rzeczywistym i niema aktualizacji automatycznej a ten to wszystko posiada wiec byloby dobrze miec ten program ktory by zabezpieczal przed wszelkimi robalami.

semana

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Taki program to marzenie.Wersja free jest super a co dopiero pełna wersja!Liczę na szczęście w losowaniu.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53107
SuperAntiSpayware Pro, to szybki i skuteczny program do dodatkowego zabezpieczenia komputera i dla tego chciałbym wygrać w tym konkursie ...pozdrawiam ...

almazaha

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Używałem programu w wersji free i spisywał się super!!! Jest to bardzo dobry program zabezpieczający komputer. Warto posiadac na niego lickę. Dlatego się piszę na konkurs!!! Pozdrowienia i podziękowania dla Admina!

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Z uporem maniaka..szczęściu trzeba pomagać co nie :) faktycznie wersja free jest zajefajna a co dopiero pełna wersja uzupełniona jakieś swoje BHP- antywira i geswalla...i system prawie twierdza .Program faktycznie z czołówki tego typu softu.Odliczam czas i zaciskam kciuki a zarazem gratulacje dla zwycięzcy bo w końcu ktoś wygra kawał fajnego softu...tak trzymać-Pzdr!

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
SUPERAntiSpyware Professional - aplikacja przeznaczona do likwidowania niebezpiecznego oprogramowania. Narzędzie wykrywa i usuwa szpiegowskie oprogramowanie (spyware, adware, malware, trojans, dialers, worms, keyloggers, hijackers, parasites, rootkits).SUPERAntiSpyware Professional chroni komputer w czasie rzeczywistym. Ponadto program umożliwia kilka wariantów skanowania: szybkie, pełne lub sprawdzenie wybranych obszarów. Po wykryciu podejrzanego oprogramowania aplikacja podaje ich rodzaj i lokalizacje umożliwiając ich usunięcie. Dostęp do informacji o najnowszych zagrożeniach zapewnia moduł aktualizacji.­Jest doskonałym uzupełnieniem programów typu Internet Security.Dlatego warto go mieć. ;)

Kopia z innych stron,a szkoda bo tak fajnie się czytało :D :D

Julian

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Używałem tego programu w darmowej wersji, spisywał się bardzo dobrze. Dlatego myślę, że wersja płatna w dodatku z dożywotnią licencją na pewno nie będzie gorsza. Dzięki temu programowi usunę wszelkie niebezpieczne zagrożenia z kompa. Dlatego chciałbym go wygrać w Super KONKURSIE.

Status
Zamknięty.
Do góry