Dlaczego chcę go mieć? Przecież SuperAntiSpayware Pro to program z kategorii "musisz to mieć"... Liczę, że może wreszcie się do mnie szczęście uśmiechnie?
Chciałbym wygrać licencję, bo w poprzednim konkursie SUPERAntiSpyware Pro byłem 5., a licencje wygrały 2 osoby
A tak na serio, to przydałaby się aplikacja do ochrony w czasie rzeczywistym przed tym, co może czyhać w "przepastnych głębinach" internetu
Progs jest do d. miałem go przez rok czy więcej z tortów i nigdy o ile pamiętam nic nie wykrył, a w tym czasie te
superasy kisy nody nortony i jeszcze zdązyłm g-datę zaliczyć nawpuszczały mi tyle syfu, że chej a skoro jest
legal promo to chcę go mieć, tym bardziej, że badziew eimersoft kończy się - pozdrawiam - tym bardziej, że tego
sofcika ciężko spotkać gdzieś, a nie jest to taka trąba ssąca, która rozrasta się do nie wiadomo jakich rozmiarów po
małym czasie
Hi Oxygen,
Thanks for this giveaway opportunity. Please count me in this giveaway.
SUPER AntiSpyware Professional Edition provides real time anti-spyware protection to ensure protection from installation or re-installation of potential threats as we access the Internet, execute a potentially dangerous exe file, etc. Their "First Chance Prevention and Registry Protection" prevents infections from doing any damage to the PC during startup and shut down. Realtime protection is very effective to prevent any potentially harmful software (spyware, adware, worms, dialers, hijackers, keyloggers) from damaging the PC. In addition Registry Protection helps protecting against Browser Hi-Jackers and other similar threats.
Scheduling, Auto-Updates and Daily Definition Updates featured only in SUPERAntiSpyware Professional are other elements which makes a PC full-proof.
Hi..
Thanks for giving opportunity in winning SUPERAntispyware Pro license. I would like to win to increase my PC security protection since an antivirus is not enough for protection even though most of antivirus software has a built in antispyware. I would appreciate if you could count me in.
Kind regards,
Hi , thanks for providing such a good software giveaway . SAS is very good in its category to get back the full control on spywares and tension free computing. Please consider me. Thanks in advance.
Cieszyłbym się gdyby udało mi się go wygrać. Byłby świetnym uzupełnieniem zamiast darmowego spybota czy ad-aware....
Szczególnie ze względu na ogromną ilość wykrywanych szkodników i możliwość instalacji w trybie awaryjnym....
Jako dodatkowe zabezpieczenie mojego antywirusa (systemu). Słyszałem o nim dużo pochlebnych komentarzy. Przez krótki czas nawet używałem ale byłem na etapie testowania różnych programów i jakoś się zagubił w tłumie.
Thank you,Please count me in as I would like to have SAS Pro for it's reliable Real-time protection which catches malwares/spywares missed by resident Anti-virus installed in the system.The scheduled scanning in Pro version is of-course very handy too.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.