Konkurs(2) ! - Bonusy na Rapideo.pl

Status
Zamknięty.

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Rapideo to fajny serwis, chyba najlepszy tego typu w Polsce. Używając go nie napotkałem do tej pory na problemy. Jedną z rzeczy które chciałbym aby zespół dodał/poprawił jest większa liczba hostingów premium, tych nieco bardziej egzotycznych.

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Jakich zmian na Rapideo oczekujesz w 2014 roku? Hmmm... Myślę, myślę i nic mi nie przychodzi do głowy :( . Jakiś czas temu miałem okazję skorzystać z rapideo dzięki wygranej w konkursie organizowanym przez graf'a. Mimo, że było to tylko 14 dni to wspominam to przyjemnie. Pliki ściągałem z maksymalną prędkością mojego łącza z hostingów, które były w ofercie rapideo (korzystałem z opcji: standard). Przez te 2 tygodnie nigdy nie zdarzyło mi się aby przerwało pobieranie czy też pobrało mi tylko część pliku. Jak dla mnie serwis działa bardzo dobrze. Oczywiście nie zaszkodzi rozszerzenie oferty o nowe hostingi lub jak to już napisał grr o obsługę ściągania plików torrent.

Bafo

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Rapideo bez dwoch zdan najlepszy serwis w kraju.
Korzystam od niedawana i jestem zachwycony.
Jak dla mnie wszystko OK (Prostota obslugi, stabilonosc,transfery-bez zarzutu ) ,zyczylbym sobie by tak pozostalo.
Czy oczekuje jakis zmian w 2014?
Moze rozszerzenie ram czasowych "Happy Hour" w ...weekend ?
Konkursy i bonusy zawsze mile widziane :)
W miare mozliwosci oczywiscie zawsze dobrze trzymac reke na pulsie i rozszerzac oferte o nowe hostingi ... czego tez oczekuje:)

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dziękuję za konkurs i zgłaszam swoją skromną osobę
Z serwisem Rapideo zacząłem moją przygodę od ostatniego konkursu na tutejszym forum i jestem bardzo z niej zadowolony.Jakich zmian bym oczekiwał hm
1- większa ilość hostingów
2- rozszerzenia Happy Hour powiedzmy 22-10
3- niższych cen ,to chyba jak każdy
na dziś by mi to wystarczyło
liczę na uśmiech losu i tego życzę pozostałym uczestnikom :dziękuję

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Rapideo ma wszystko czego oczekuję od takiego serwisu i nie widzę niczego co można by dodać/zmienić. Wszystko działa jak trzeba, strona www bardzo ładna - wszystko jest jasno napisane, promocje też są - niedawno było 50% więcej za doładowanie sms-em, konkurencyjne ceny, więc nie mam na co narzekać.
Dzięki za konkurs :dziękuję

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Trzeba dołączyć do konkursu bo w końcu nie zdążę :dziwak
Jak pisali poprzednicy Rapideo to bardzo fajny serwis, ale przyznam się że korzystam z usług konkurencji (zaraz wyjaśnię dlaczego). Z Rapideo zetknąłem się dzięki Komputer Świat i konkursom na PZD. Działa całkiem dobrze, gdybym się przerzucił byłbym równie zadowolony jak dotychczas.
A co by mnie skłoniło? To właśnie jedna z propozycji: najlepsza by była obniżka cen, ale z tym to raczej będzie problem, dlatego proponuję zwiększenie ilości pakietów transferu w jakich można wybierać. Teraz są 4 i żaden mi nie odpowiada. U konkurencji jest 7 i ten gdzie za 100 GB płacę 29 zł najlepiej spełnia moje oczekiwania w tym względzie.
Kolejna propozycja będzie się pokrywała z tym co już było pisane wcześniej: zwiększenie ilości hostingów, z których można pobierać pliki, szczególnie o 5fantastic i chomika.
Dalej: przywrócenie możliwości pobierania z letitbit w czasie Happy Hour. Nie wiem czemu jest z tym wszędzie taki problem. Jeśli to dotyczy też innych serwisów to fajnie by było żeby z wszystkich można było korzystać przy większej oszczędności transferu.
Dołączam się też do głosów o wydłużenie Happy Hour.
Potwierdzam też problem z gubieniem linków przy dodawaniu większej ich ilości. Czasem się pojawiają na liście po ręcznym odświeżeniu strony, ale zdarza się też, że nie dodają się wcale.
To tyle ode mnie. Ogólnie, jak pisałem, serwis działa bardzo dobrze i osoby, które z niego korzystają są zapewne zadowolone. Tak jak ja kiedy mam okazję korzystać.

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Fajny konkurs, dziękuję.
Rapideo działa ok - zmiany jakich oczekuje to brak zmian na gorsze i powrót doładowań poprzez paypal.
Opcja pobierania z chomikuj brzmi fajnie.

P.S.
Jako, że nie korzystam z opcji premium to w przypadku wylosowania miejsca 7-16 (konto premium na 30 dni) z automatu przekazuję nagrodę następnej w kolejności osobie - jesli oczywiście tak można :)

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Mnie przede wszyskim odstraszają wysokie ceny i brak serwisu chomikuj, teraz już jest, ale tylko testowo z niewielką ilością transferu, właśnie szukam dobrego serwisu tego typu i chciałbym by pobieranie było tańsze przy dużych ilościach z jednego sewisu hostingowego.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

Dziękuję za udział w konkursie. Informuję, że hosting chomikuj został dodany w trybie testowym - z limitem 1GB / 24h.

1 miejsce - grr
2 miejsce - antbil007
3 miejsce - Roma
4 miejsce - longinus (słowo wyjaśnienia - niestety hosting czasami potrafi 'zerwać' połączenie nawet przy 99% wysyłania pliku. niestety nic z tym nie zrobimy. jeżeli sytuacja zdarzyła się przy ściąganiu przez 'rapideo standard', proszę o kontakt przez system pomocy na stronie.)
5 miejsce - kinimoD
6 miejsce - artoor

losowanie pozostałych uzytkowników:
TrwBQiV.jpg

5 Zwycięzców wybrał Pan Paweł z ekipy Rapideo któremu bardzo dziękuję, to dzięki Panu ten konkurs mógł się odbyć.

informuję że kody roześlę jutro(tj. w sobotę)

---------------------------------------------------------------------------------

słowo wyjaśnienia dla yyy -'błąd' osiągnięty poprzez modyfikowanie html w przeglądarce nie jest bugiem, w ten sposób można każdą stronę rozjechać :)

słowo wyjaśnienia dla ktośtam - niestety niemożliwe, platforma Rapideo 'płaci' za link w momencie rozpoczęcia jego pobierania - czasami hosting jest obciążony i niestety nie mamy na to wpływu. Proponuję skorzystać z najszybszych hostingów - egofiles, catshare.

A

Anonymous

Rozumiem, że załapałem się na kod dodający 100% doładowania?
Jeżeli tak, to bardzo się cieszę ;)
No i oczywiście serdecznie dziękuję za konkurs :piwko

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
433
Gratulacje dla wygranych i jeszcze raz dzięki za konkurs.
Co do wyjaśnienia odnośnie błędu, to nic nie było modyfikowane(chyba,że wklejenie linka też jest uważane za modyfikacje). Po prostu po dodaniu pliku (linka)po godzinie 2 z automatu liczone jest 50% transferu ,a jak się przy tym zaznaczy opcje happy hour to daje info ,że pobiera 25% z transferu ,a tak na prawde pobiera 50% :) Wystarczy wyłączyć opcje happy hour w tych godzinach i po problemie ,bo i tak pobiera tylko 50% ,lub trzeba pogrzebać troche i zmienić opcje wyświetlania pobieranego transferu :dziwak

Bafo

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
30 dni w serwisie Rapideo wlasnie dostarczono na PM:)
Wielkie dzieki ORGANIZAT0R !

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Bardzo dziękuję za kod.

Tutaj pytanie - może ktoś zechce wymienić 30 dni premium na transfer ?? Jeśli oczywiście jest to dozwolone.
Za mało zużywam transferu (w tym roku aż 2 GB "zeszło"), żeby konto premium w jakikolwiek sensowny sposób wykorzystać.

Status
Zamknięty.
Do góry