Ja też nie ale poczekajmy cierpliwiepiotr8989 napisał:Witam
Ja od soboty nie dostałem kodu. Czy mam się martwić czy to tylko jakieś przeoczenie. Serwis rapideo jest the best. Gratulacje dla szczęśliwych posiadaczy kont premium
ktośtam napisał:Ja też nie ale poczekajmy cierpliwiepiotr8989 napisał:Witam
Ja od soboty nie dostałem kodu. Czy mam się martwić czy to tylko jakieś przeoczenie. Serwis rapideo jest the best. Gratulacje dla szczęśliwych posiadaczy kont premium
![]()
graf napisał:Rapideo.pl rządzi i już.
Sam się zastanawiałem nad tym czy nie wziąć udziału w tym konkursie ale co ja bym zrobił np. z takim kodem podwajającym lub z kontem premium jak już tylko w ostatnim czasie były w tym serwisie dwie super akcje - o których wiem bo sam skorzystałem - gdzie można było się nieźle doładować i premiować.
Wiem, że niedługo znów ma być jakaś akcja na zewnątrz... więc luzik na całego.
Gratki dla wszystkich którzy coś otrzymali, to więcej niż gdziekolwiek indziej.![]()
andyxa napisał:Gratulacje![]()
ja jestem zadowolonyjuhuhu napisał:andyxa napisał:Gratulacje![]()
Nie ma czego gratulować od czasu do czasu wybranym rzucą ochłapy , a reszta przepłaca kilkakrotnie za serwis.
andyxa napisał:ja jestem zadowolonyjuhuhu napisał:andyxa napisał:Gratulacje![]()
Nie ma czego gratulować od czasu do czasu wybranym rzucą ochłapy , a reszta przepłaca kilkakrotnie za serwis.![]()
andyxa napisał:jadę na promo![]()