Konkurs(2) ! - Bonusy na Rapideo.pl

Status
Zamknięty.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks a lot ORGANIZAT0R.
Received PM from you.

You made my day!!

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
BFRsHVw.jpg
:piwko

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Witam

Ja od soboty nie dostałem kodu. Czy mam się martwić czy to tylko jakieś przeoczenie. Serwis rapideo jest the best :piwko . Gratulacje dla szczęśliwych posiadaczy kont premium

A

Anonymous

piotr8989 napisał:
Witam

Ja od soboty nie dostałem kodu. Czy mam się martwić czy to tylko jakieś przeoczenie. Serwis rapideo jest the best :piwko . Gratulacje dla szczęśliwych posiadaczy kont premium
Ja też nie ale poczekajmy cierpliwie :scratch

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
ktośtam napisał:
piotr8989 napisał:
Witam

Ja też nie ale poczekajmy cierpliwie :scratch

proszę czekać, jutro wyśle pozostałe kody podwajające

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Rapideo.pl rządzi i już. :)

Sam się zastanawiałem nad tym czy nie wziąć udziału w tym konkursie ale co ja bym zrobił np. z takim kodem podwajającym lub z kontem premium jak już tylko w ostatnim czasie były w tym serwisie dwie super akcje - o których wiem bo sam skorzystałem - gdzie można było się nieźle doładować i premiować.
Wiem, że niedługo znów ma być jakaś akcja na zewnątrz... więc luzik na całego. :jezyk

Gratki dla wszystkich którzy coś otrzymali, to więcej niż gdziekolwiek indziej. :ok

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
graf napisał:
Rapideo.pl rządzi i już. :)

Sam się zastanawiałem nad tym czy nie wziąć udziału w tym konkursie ale co ja bym zrobił np. z takim kodem podwajającym lub z kontem premium jak już tylko w ostatnim czasie były w tym serwisie dwie super akcje - o których wiem bo sam skorzystałem - gdzie można było się nieźle doładować i premiować.
Wiem, że niedługo znów ma być jakaś akcja na zewnątrz... więc luzik na całego. :jezyk

Gratki dla wszystkich którzy coś otrzymali, to więcej niż gdziekolwiek indziej. :ok

Jak dla mnie to najdroższy serwis jaki widziałem i jest co najmniej kilkakrotnie droższy od innych - ja nic nie otrzymałem i na pewno nie będę przepłacał kilkakrotnie

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
andyxa napisał:

Nie ma czego gratulować od czasu do czasu wybranym rzucą ochłapy , a reszta przepłaca kilkakrotnie za serwis.

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
andyxa napisał:
juhuhu napisał:
andyxa napisał:

Nie ma czego gratulować od czasu do czasu wybranym rzucą ochłapy , a reszta przepłaca kilkakrotnie za serwis.
ja jestem zadowolony :dziwak

Wcale się nie dziwię , bo komuś te gratisy muszą dawać by o nich dobrze pisano. Tylko nie mów mi , że wybrałeś ten serwis i płacisz tyle co podają ceny na stronie, bo nie uwierze, w porówaniu do innych serwisów tego typu to ceny są większe kilkakrotnie

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
andyxa napisał:
jadę na promo :)

wszyscy są zadowoleni, bo jadą na promo, ale dla mnie ta strona wcale nie jest wartościowa, bo bym na niej zbankrutował, a każde promo kiedyś się kończy, to jest tylko mechanizm uzależnienia kogoś by go przywiązać i skłonić do większego wydatku w przyszłości zawsze tak działa każda promocja, ale za miesiąc inny serwis będzie robił promo i wszyscy będą pisać ścieme jaki on jest najlepszy , że właśnie jego chcą mieć

Status
Zamknięty.
Do góry