Konkurs(2) ! - Bonusy na Rapideo.pl

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Witam!
Po raz drugi na forum PZD do wygrania duże bonusy na RAPIDEO.PL
Dziękuję ekipie Rapideo za kolejne bonusy dla naszych użytkowników.
Proszę zapoznać się z warunkami konkursu.

Rapideo :
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Jest serwisem bazujacym na najpopularniejszych na świecie hostingach premium. Użytkownik otrzymuje możliwość pobierania plików z pełnymi prędkościami korzystając z naszej platformy.
Zobacz jak to działa »

Każdy zarejestrowany użytkownik ma dostęp do promocji, posiadanie konta jest zupełnie darmowe, dodatkowo szybkie płatności SMS doskonale sprawdzają się przy dokupowaniu transferu. Oferujemy także możliwość płacenia szybkimi przelewami.

Zawsze podajemy prawdziwe kwoty kosztu wysłania SMSa razem z VAT i mamy jasny regulamin bez kruczków!

Dla wszystkich użytkowników oferujemy wygodny panel pomocy w razie jakichkolwiek problemów.
Im wyższa kwota doładowania tym niższy koszt transferu, a więc czym więcej ściągasz tym mniej płacisz za 1 GB :)
cytat ze strony Rapideo

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

rapideo__350.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nagrody:

1-3 miejsce: 168.93GB transferu

4-6 miejsce: 66.49GB transferu

7-16 miejsce: konto premium na 30 dni

Nagrody pocieszenia:

17-26 miejsce: kody uprawniające do 100% podwyższenia
następnego doładowania

Kody podwyższające działają w ten sposób, że klient wbija kod,
otrzymuje komunikat że następne doładowanie zostanie podwyższone o
100%, kupuje doładowanie i np. zamiast 20GB kupionych otrzymuje 40GB.

Zasady konkursu :

1. Napisz jakich zmian na Rapideo oczekujesz w 2014 roku.
2. Uczestnicy muszą posiadać minimum 15 postów w dniu zakończenia konkursu.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 14.02.2014

6 najciekawszych komentarzy zostanie nagrodzone transferem, spośród reszty uczestników rozlosuję na random.org pozostałe nagrody.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks "ORGANIZATOR"

I really like the all-in-one service by Rapideo.pl. They have the maximum up time for the hosters listed, and the speed is awesome for downloading.

What I would like to see in Rapideo.pl in 2014 is- an option to download directly or save to Dropbox/OneDrive/other cloud services, so that the files are available for ever on personal cloud account.

Another option that I would like to see is the ability to download torrents.

Hope that my suggestions will interest Rapideo.pl, and I will be selected for the bonus.

Thanks, Grr

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
.
Dzięki za organizację konkursu.
Oczekuję zmian w systemie ‘Happy Hour’, które jest piętą achillesową serwisu.
Nieefektywne jest wgrywanie większej ilości plików naraz do kolejki nocnej, aby można było na drugi dzień pobrać pliki w systemie ‘Happy Hour’. Serwery z jakiś tam przyczyn nie zapisują wszystkich wygenerowanych plików. I tak miast np. pięciu, zostaje zapisanych cztery. Całość ma plików 5, my mamy 4 i trzeba wgrywać kolejny brakujący.
Można by było obniżyć ceny, jak zwykle.
Dziękuję i pozdrawiam. :dziękuję

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Jestem szczęśliwym użytkownikiem rapideo.pl. Moja przygoda z tym serwisem zaczęła się właśnie dzięki poprzedniej edycji konkursu. Chciałoby się powiedzieć, że serwisowi niczego nie brakuje, jednakże jest coś co sprawiłoby mi dużą radość - a mianowicie gdyby rozpiętość czasowa Happy Hours była nieco poszerzona - przykładowo 00:00 - 10:00. Poza tym system wg mnie jest bardzo sprawny i niezawodny.

Dziękuję za zorganizowanie konkursu :)

A

Anonymous

Jeśli chodzi o zmiany na rapideo, to oczekuję przede wszystkim... konkursów, organizowanych na stronie rapideo.pl,
można by np stworzyć podstronę rapideo.pl/konkursy i tam zamieszczać informacje o przeszłych oraz teraźniejszych konkursach, bądź wysyłać do użytkowników maile z informacją o konkursie (tak chyba byłoby lepiej).
Konkursy mogły by polegać na zrobieniu jakiejś grafiki na stronę, napisanie tekstu z uwzględnieniem słów podanych przez rapideo, nagranie filmu promującego rapideo itd. Na chwilę obecną konkursy z rabatami do rapideo itd organizowane są na programyzadarmo.net.pl, jednak nie każdy wie o forum, a na pewno sporo osób chciałoby wziąć udział w konkursie organizowanym przez rapideo.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Moja przygoda z Rapideo zaczęła się dzięki kodom bonusowym z Komputer Świata. Uważam że to dobry serwis, przede wszystkim pomocna jest wbudowana wyszukiwarka. No i opcja "Happy Hour" pozwalająca oszczędzić transfer.
W tym momencie nie widzę co można by ulepszyć może tylko fajnie by było aby jeszcze więcej serwisów (w tym np chomikuj, 5fantastic a moze i serwisy p2p) było obsługiwanych. i tak jest już to dobry serwis, moim zdaniem jeden z najlepszych tego typu.
Cieszyłbym się jakby mi się poszczęściło w tym konkursie....

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Dzięki kodom z Komputera Świat w ogóle usłyszałem o tym serwisie. Ogólnie nie mam zastrzeżeń do serwisu. Przedtem rapideo ściągając film szukałem takiego do 1 gb. Nie mając konta premium tutaj mam ich kilkanaście, ściągam i oglądam filmy w blu ray. Od wczoraj myślę nad kolejnym kupnem kodu bo obecny który mam już się kończy a konkursów dosyć długo żadnych nie było. Teraz jadę na "Happy Hour" i nie widzę problemów a i transfer wreszcie nie ubywa jak szalony. Serwis jest fajny przydałby mi się szybszy internet. Wszystko działa i niech działa tak jak najdłużej. Ceny kont premium o 1/3 mogłyby być mniejsze.

miraz

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Dla mnie zawsze Rapideo to ostatnia deska ratunku. Nie raz, nie dwa potrzeba coś było na gwałt ściągnąć i tu zawsze mogłem na Rapideo liczyć. W 2014 oczekuje dalszej rozbudowy obsługiwanych serwisów.

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Przydałaby się możliwość podejrzenia części pliku bez utraty transferu przed ściągnięciem
(w celu weryfikacji zgodności lub jakości) tak jak ma to miejsce np. na chomiku. Poza tym ciężko się przyczepić do czegokolwiek z wyjątkiem rzeczy o których pisali moi poprzednicy. Z każdym komentarzem będzie coraz trudniej wymyślać propozycje zmian. :scratch :dziwak :wariat

tom14

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Na początek wielkie dzięki za świetny konkurs :ok . Co do uwag, więcej promocji, konkursy, plus dodatkowy transfer za dokonanie zakupu. Poza tym wszystko działa tak jak powinno.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Nice :jezyk Bez udziału, tylko się cieszę, że Serwis Rapideo dba u nas ponownie o reklamę.

:england

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
433
Dzieki za konkurs.
Co do samego konkursu to z przyjemniejszych rzeczy dodanie kilu hostingów np.dfiles.eu,ryushare.com i pewnie kilka by się jeszcze znalazło. Natomiast z tych mniej przyjemnych to poprawienie buga z info o pobieraniu transferu po godzinie 2 ,gdyż po dodaniu linka w tym czasie i zaznaczeniu opcji happy hour mamy info ,że pobiera z transferu 1/4 ,a tak naprawde pobiera 1/2 .Jeśli to nie bug tylko celowe działanie zaprzestanie c....... ludzi w ten sposób :sarkazm Poza tym to bardzo dobry i przydatny serwis .

A

Anonymous

Najbardziej oczekuję możliwości usunięcia wrzucanego pliku przed ukończeniem wrzucania, gdyż czasami trwa to baaaardzo długo i wtedy wgrywam plik z innego, szybszego hostingu ale transfer niestety przepada.
Miło by było również, gdyby pojawiła się obsługa 5fantastic ;)

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Na moje potrzeby Serwis Rapideo w zupełności spełnia oczekiwania pod względem szybkiego transferu plików, dobrej ceny i częstych promocji, fachowego supportu. Nie spotkałem się jeszcze aby były przeciążone serwery a transfer wygasł. Przydałoby się udostępnić jeszcze więcej hostingów ale i tak jest dobrze. Pozdrawiam i dziękuję za konkurs.

A

Anonymous

Ogromne dzięki za konkurs. Rapideo jest super, ale mogłoby np. dodać możliwość grupowania linków w tworzone na tymczasowo foldery. Byłoby przejrzyście w tematach, wiadomo byłoby co najpierw a co potem ciągnąć i nie musielibyśmy się zastanawiać jakiego softu link dotyczy np.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Status
Zamknięty.
Do góry