Konkurs!!! 4 konta VIP do wygrania Vris.pl

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Dzięki życzliwości administracji Forum - Vris.pl
za co bardzo dziękuje
mam dla was 4 konta VIP na 3 miesiące do tego Rewelacyjnego Forum
z kontami premium :klawik.

72ce4e822fb6c0f6med.png

Zapraszam także na oficjalną stronę , aby dowiedzieć się więcej o zaletach tego najlepszego w Polsce
Forum z kontami premium

• http://www.vris.pl
3b8c867cf74617e0med.png

To co się u nich dzieje to się w głowie nie mieści przecież te forum
jest istna rewelacja aż nie mogę wyjść z podziwu że mamy w Polsce takie cudo!!
Polecam !!i radzę szybko założyć konto ponieważ są limity co do ilości użytkowników

ac35b5ec1a67e349med.png

Zasady konkursu
1.Napisz dlaczego chcesz wygrać konto VIP
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem tego konkursu
4.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 26.12.2015

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

extern.int

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Ja jestem chętny :). Kilka dni temu założyłem tam konto i rzeczywiście to bardzo przydatne forum. Można współdzielić konta premium na różnych popularnych serwisach. Posiadając konto VIP ma się dostęp do jeszcze lepszych serwisów. Szkoda tylko, że takie konto wygasa po jakimś czasie, bo nie ma sensu korzystać z tego codziennie ale od czasu do czasu.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Po prostu dużo sciagam filmow i muzyki wiec taka gratka przydałby się :)

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
W tej chwili mam pakiet GB na NoPremium ale chętnie sprawdzę nowy serwis i przy okazji przez 3 msc zaoszczędzę trochę transferu. :dziękuję za konkurs

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Z chęcią przetestuje, może pozwoli to zaoszczędzić troszkę pieniążków z kont premium.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Polecam to jest naprawdę rewelacyjne forum z kontami Premium i to LEGALNYMI!! Dlatego proszę korzystać z okazji i nie czekać na ostatnią chwilę bo ja lubię kończyć konkursy wcześniej niż jest to podane Pozdrawiam :guma

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Hej angellomichel :hi Spokojnie.. :) Chciałem poczekać na lepszą passę w konkursach, ale skoro tak, to startuję już teraz. Forum Vris.pl ma kilka zalet, które mi się podobają. Bardziej niż transfer danych interesuje mnie współdzielenie łącza różnych usług streamingowych, a szczególnie z różnych wydarzeń sportowych.Ostatnio znalazłem tam temat, którym ostatnio się emocjonowałem. Do tego dochodzą długie zimowe wieczory...
Może tym razem mi się poszczęści... Byłoby bardzo niebezpieczne gdybym - zrażony niepowodzeniami - zaczął szukać szczęścia w miłości. :facepalm Dzięki angellomichel za konkurs. :dziękuję

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Nie znam jeszcze serwisu. Z ciekawości go przetestuję, ale w zwiazku z tym , że jest tam dostep premium, to h zgłaszam się do konkursu!

Anakondawaz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
4
Dziekuje za konkurs
Skoro jest szansa wygrania takiego uniwersalnego konta to proszę mnie tez liczyć

Do góry