Konkurs - ABBYY FineReader 11 Professional Edition

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Chciałbym wygrać ABBYY FineReader 11 Professional Edition, aby móc zeskanować moją żonę,
a następnie wyedytować ją (szczególnie jej wypowiedzi).
Dzięki temu, mam nadzieję uzyskać "coś" bardziej czytelnego (czyt. zrozumiałego) z możliwością późniejszej edycji. "Professional Edition" - brzmi obiecująco .
;)

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Cóż tu można napisać, :szef i ToGoro dorzucili do pieca :wariat Przez cały rok na blogu najlepsze okazje w sieci, a tu taka gigantyczna niespodzianka :eek:! Sam teraz nie wiem co jest większe, przysłowiowy tor czy wisienka na nim, w postaci ABBYY FineReader 11 Professional Edition :yahoo.
Wcześniej korzystałem z pełnej wersji PDF Converter Pro od Wondershare z funkcją OCR, ale z tabelkami w naszym ojczystym języku bardzo średnio sobie radzi. Nie lubię jak coś mi "zżera" znaki diakrytyczne :pala Przesiadłem się na ABBYY FineReader 6.0 Sprint, który był dodawany do Dziennika Gazeta Prawna. Jestem z niego zadowolony, polskie znaki wreszcie nie znikają tak często jak u konkurencji :yahoo.
Sporo czasu marnuję na poprawienie "rozpoznanego" tekstu, dlatego biorę udział w tym konkursie. Każdą godzina, która zyskam dzięki tej aplikacji, będę mógł poświęcić rodzinie i znajomym. Zapewne program w wersji 11, który można wygrać w tym konkursie, posiada doskonalszy algorytm rozpoznawania czcionek (również pl) oraz danych w postaci tabel i ja chciałbym taki mieć. Gdy udam mi się wygrać ten wspaniały program to gazeta z CD oraz Wondershare pójdą do ludzi, by ktoś inny mógł zapomnieć o ręcznym przepisywaniu testu. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za tą możliwość Oxy i ToGorowi !!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29972
Miasto
Trololololo
Temat zamykam, dziś wieczorem lub jutro rano podam wyniki.Organizator - ToGor - niestety ma problemy z dostawcą neta,+ święta ( wyjazd do PL )i stąd to opóźnienie.
1.licencja zostanie rozlosowana za pomocą random.org
2.Druga, za komentarz.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29972
Miasto
Trololololo
Licencję na random.org wylosował użytkownik wiaqiak
CBzPr.jpg

licencje za komentarz otrzymuje użytkownik destry5

Gratuluję, oczywiście to nie koniec konkursów :D

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Gratulacje dla zwycięzców :)

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Gratulacje !! :piwko

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Zasłużone gratulacje. Fajny prezent na święta. :francuz

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Gratulacje dla wszystkich szczęściarzy. ;)

Marcin

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Co tu dużo pisać?! ABBYY FineReader jest po prostu "THE BEST"

Do góry