Konkurs ! - Acronis True Image 2014 PL

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Do zdobycia jest 5 licencji na Acronis True Image 2014 !

oCj4dmn.jpg

Polska strona programu:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Acronis True Image umożliwia tworzenie obrazów dysków twardych, wybranych partycji lub plików i folderów.

Program oferuje dwa rodzaje kreowania obrazów. Standardowy, umożliwia tworzenie obrazów całych dysków twardych, wraz z systemami operacyjnymi, aplikacjami, ustawieniami użytkownika i wszystkimi danymi. W przypadku utraty całości lub części danych możliwe jest przywracanie stanu komputera bez konieczności ponownej instalacji systemu operacyjnego. Ponadto program pozwala na tworzenie i przywracanie obrazów indywidualnych plików i folderów, takich jak folder Moje Dokumenty lub określony plik.

Acronis True Image udostępnia wszechstronnego kreatora umożliwiającego wykonywanie wszystkich etapów tworzenia obrazu.
źródło: dobreprogramy.pl

Zasady konkursu :
1.Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać Acronis True Image 2014
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 26.08.2014

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win Acronis True Image 2014
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 26.08.2014.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
Korzystam z produktów Acronisa wiele lat, Acronis True Image 2014 PL to 'gratka'. Program mocno dopracowany, intuicyjny. Co tu dużo pisać :)
Soft z grupy wręcz obowiązkowych do posiadania. Na dodatek pełne wsparcie dla Win 8.1

ORGANIZAT0R dzięki za Konkurs.

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
Acronis True Image to najlepszy program do tworzenia kopii bezpieczeństwa systemu operacyjnego. Ma przejrzysty interfejs i dużo opcji tworzenia kopii zapasowych. Najlepszy w tej klasie programów. Przydałby mi się ponieważ czasem mam awarię sytemu i wtedy zostaje reinstalacja. A tak w łatwy sposób mógłbym przywrócić obraz systemu i danych na komputerze. :piwko

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Aktualnie korzystam z Reboot Restore Rx jest dość prosty i ma tylko 1 punkt przywracania w przypadku Acronis True Image tych punktów jest znacznie więcej. Kreator tego softu prowadzi wręcz za rękę umożliwiając wykonywanie wszystkich etapów tworzenia obrazu.Acronis True Image 2014 PL to jeden z najlepszych programów do backup i przywracania całego systemu.
Warto go mieć zatem biorę udział w konkursie :klawik.

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Od dawna poluję na ten program. Według mnie jest to najlepsza aplikacja w swojej dziedzinie, dlatego z pewnością warto nią mieć. Chcę wygrać Acronis True Image, ponieważ często robię kopię swoich danych. Pozdrawiam :)

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4579
Miasto
Gdynia Orłowo
z żadnego dotychczas tego typu programu nie korzystałem i nie korzystam. Nie umiem się z nim i z podobnymi obchodzić. Z częstotliwością raz na pół roku stawiam od nowa system. Najgorsze są aktualizacje na które tracę najwięcej czasu. W sumie kilka ładnych godzin w plecy.
Gdybym wygrał ten program, to musiałbym zmienić całe moje podejście do tematu przywracania systemu. Zacząłbym korzystać z narzędzia ułatwiającego życie, co mi się nawet uśmiecha.
Dzięki za konkurs. Fajny jak zwykle.
Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęścia. :)

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Świetny program do tworzenia kopii zapasowej systemu operacyjnego. Fajny interfejs, dużo opcji tworzenia kopii zapasowych i dodatkowo funkcja tworzenia płyty recovery.

A

Anonymous

Jak wiadomo kopia zapasowa, to podstawa ja niestety nie posiadam żadnego programiku do jej robienia, a acronis jest bardzo dobrym programem dlatego chciałabym go mieć, pozostałym uczestnikom konkursu życzę powodzenia

Dziękuję za konkurs

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Dla mnie to najlepszy program do robienia kopii zapasowych. Ładny interfejs i po polsku. Próbowałem już wiele programów do backupu, ale Acronis najlepiej mi pasuje, posiada też przydatną opcję Try&Decide.
Dzięki za konkurs :yes master

maik76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Kiedyś przeczytałem że ludzie dzielą się na dwie grupy- tych co robią backup i na tych co będą robić :dziwak
Ja należę do tej pierwszej grupy więc jak tu nie wziąć udziału w konkursie na najlepszy program do robienia kopii zapasowych i nie przesadzam tutaj pisząc " najlepszy" :ok
Wielkie dzięki za konkurs :dziękuję

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
806
Miasto
Hajnówka
Ten program nie raz uratował mnie przed ponowną instalacją systemu. Korzystałem z niego na moich komputerach od wersji bodajże dziewiątej. Teraz na swoim kompie mam 2014 ale chciałbym go wygrać w prezencie urodzinowym dla córki, która 9 września kończy 17 lat i nauczyć ją tym samym obsługi tego zacnego programu. Pozdrawiam

A

Anonymous

To może i ja spróbuje popracować z tym programem bo ile można instalować system od nowa :dziwak

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
To najlepszy program do tworzenia kopii zapasowych tak na dysku w komputerze jak i na pamięciach zewnętrznych.Program marzenie ale dość drogi, więc warto byłoby go wygrać.Dziękuję za konkurs.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
"Jadę" praktycznie bez kopii zapasowych.
Wcześniej miałem epizod z Nero BackIt-Up, ale to była totalna porażka.
Zraziłem się na amen.
Poczytałem - i komentarze zadowolonych użytkowników ATI trafiły na podatny grunt.
Tym samym biorę udział w konkursie.
maik76 pisze:
ludzie dzielą się na dwie grupy- tych co robią backup i na tych co będą robić :dziwak

Może i racja.
Niech los decyduje ...
@ ORGANIZAT0R :

Gratuluję kolejnego /wygląda na to, że mocno rewelacyjnego/ konkursu.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Przyszła kolej na Acronisa, skoro tak polecacie, to się skuszę. Będę robić backup porządnym programem. :ok

Dziękuję za konkurs! :england

Status
Zamknięty.
Do góry