Konkurs ! - Acronis True Image 2014 PL

Status
Zamknięty.

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Jak to już ktoś napisał, Acronis TI to program z grupy obowiązkowych. Oszczędza niesamowitą ilość czasu gdy chce się odświeżyć swój system, 30 min i gotowe. :) Korzystam z jednej ze starszych wersji, a fajnie było by posiadać tą najnowszą.

Trane

Świeżak
Reakcje/Polubienia
8
Przez kilka lat korzystałem z darmowych wersji produktów Acronis (WD Edition i Seagate DiscWizard), ale w gudniu ubiegłego roku kupiłem Acronis True Image 2014. Zachęciły mnie do tego dodatkowe opcje, niedostępne w wersjach free - szczególnie Try&Decide oraz możliwość backupu i synchronizacji w chmurze (Acronis Cloude).
Jest wiele darmowych i płatnych programów, za pomocą których można wykonywać backupy dysków czy partycji, testowałem sporo z nich, jednak wg mnie Acronis True Image 2014 to lider w tym segmencie software.
A dlaczego chciałbym mieć jeszcze jeden Acronis True Image? - Na drugiego laptopa:)

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Acronis True Image to niepowtarzalny program do tworzenia kopii bezpieczeństwa. To klasa sama w sobie. Dzięki za konkurs.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
tam gdzie tylko mogę korzystam z darmowego Acronisa w postaci programu DiscWizard dla dysków Seagate, ale niestety nie wszędzie jest to możliwe :( posiadam ATI Home w wersji 2009 ale wiadomo, że z każdą wersją dochodzą bardzo przydatne nowinki i funkcje więc z wielką chęcią spróbuję szczęścia w tym konkursie, za który serdecznie dziękuję :dziękuję

tom14

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Jeden z lepszych programów do tworzenia kopi bezpieczeństwa systemu, korzystałem kiedyś z wersji 2011, niestety nie współpracuje z win8,1. Dlatego skorzystam z okazji i zgłaszam się do konkursu. Konkursik jak zwykle super :hi :ok

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Tworzenie kopii bezpieczeństwa to konieczność a Acronis True Image to najlepszy program w swojej kategorii.
Dzięki za konkurs! :dziękuję

maxell

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
89
Najlepszy najbardziej ceniony przez wielu użytkowników program do tworzenia kopii zapasowych.
Warto go mieć.

ssl111

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
starogard gdanski
Obecnie używam Keriver 1-Click Restore Free ale nie do wszystkiego się nadaje tak więc chętnie skorzystam z Acronic

hist1410

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Od dawna poluję na ten program. Według mnie jest to najlepsza aplikacja w swojej dziedzinie. Potrzebuję Acronis True Image, ponieważ często testuję nowe oprogramowanie. Dziękuję za konkurs i pozdrawiam

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

DSJnndz.jpg

Zwycięzcy mają 24 godziny na potwierdzenie wygranej do mnie na PW

Gratulacje! :piwko

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny