Ta historia zaczyna się, gdy mam nowy laptop już zainstalowany Windows 7 na nim, byłem bardzo podekscytowany, aby zainstalować darmową aplikację znalazłem w internecie, to nie wiem, jak ważne jest tworzenie kopii zapasowych, do niedawna oferowana aktualizacja zainstalować Microsoft, laptop staje się zamarznięta i nie może być rozruchu, wpadłam w panikę i jedynym rozwiązaniem mam jest intstall reset, wszystkie aplikacje i ustawienia aktualizacji zrobiłem po prostu zniknąć
od tego czasu używam funkcji pakietu Microsoft, jestem bardzo chętni do korzystania z funkcji kopii zapasowej Acronis, jak mają więcej opcji i przede wszystkim więcej korzyści niż w kopii zapasowej z okna
dziękuję za przeprowadzenie tej gratisów
od tego czasu używam funkcji pakietu Microsoft, jestem bardzo chętni do korzystania z funkcji kopii zapasowej Acronis, jak mają więcej opcji i przede wszystkim więcej korzyści niż w kopii zapasowej z okna
dziękuję za przeprowadzenie tej gratisów
Kolejne zabezpieczenia danych to kupno twardego dysku w wersji zewnętrznej i program do synchronizacji FreeFileSync. Szkoda troszkę że konkurs jest skierowany na dramaturgię - ale pozwolę sobie przynajmniej oficjalnie pogratulować kolejnego "konkursidła" 
a skorzystałam z programu bvckup. Fajny program.
Przez nieuwagę jednak źle skonfigurowałam schemat backupu i ... "zrobiłam backup". Mało z krzesła nie spadłam, serce mi się zatrzymało jak ujrzałam co się stało. Wszystkie pliki z dysku zewnętrznego zostały usunięte. Zamiast dodać pliki z lapka, których nie było na dysku zewnętrznym, program dodał pliki z kompa na dysk zewnętrzny usuwając te, które już tam były. A trochę tego było - 1,5 roku zbierania programów i licencji. 
.
ale co jakiś czas wpędzają mnie w kłopoty.