KONKURS - ACTION!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29927
Miasto
Trololololo
Do wygrania dwie (2) licencje na program Action!
Action!, two (2) licenses to win
Action-557x139-custom.png

Action! – to nowe, bardzo rozbudowane a zarazem proste w obsłudze narzędzie które umożliwia nagrywanie w czasie rzeczywistym/przechwytywanie wszystkiego co dzieje się na ekranie twojego monitora (pulpit z Windows Aero) w doskonałej jakości HD. Dzięki Action! można nagrywać filmy z odtwarzaczy zamieszczonych na stronach internetowych, gry w które gramy, wyświetlać ilość klatek na sekundę w grach, dodać komentarz ( audio ) na żywo do nagrań, tworzyć wysokiej jakości samouczki, poradniki, nagrywać muzykę, tworzyć zrzuty ekranu i wiele więcej!

Więcej o programie Action!
!! UWAGA - Action działa na systemach Windows vista,7 i nowszych (nie obsługuje windows xp ) !!
Zasady

1. Napisz dlaczego chcesz wygrać program Action!
2. Komentarz w języku angielskim lub polskim
3. Zakończenie konkursu 13.02.2012

Rules

1. Write a comment why you want to win Action!
2. Comment in Polish or English.
3. The giveaway ends on 13.02.2012

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Właśnie.. fajny program do "poradników" dla kolegów i koleżanek :) warto zagrać o lickę póki ACTA (brak ACTA) pozwala na nielicencjonowaną pomoc koleżeńską I Pozdrowienia dla Wolnych Ludzi !

lord

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Rybnik
Jest to ciekawy program, który bardzo by mi się przydał... :wariat

A

Anonymous

Jestem osobą, która nagrywa bardzo dużo tutoriali, dotychczas korzystałam z programu camtasia studio, ale od pewnego czasu, program nie działa tak jak powinien i niszczy moje nagrania, co jest strasznie denerwujące, dlatego właśnie chciałabym wygrać program ACTION aby nie mieć już takich problemów jak z wcześniej wymienionym programem.
Biorącym udział w konkursie życzę powodzenia :ok

przemeq

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Fajny soft w sam raz dla mojej latorośli do nagrywania swoich poczynań w grze "Minecraft" i podzielenia się swoimi osiągnięciami z kolegami i koleżankami :gracz
O czymś takim marudził mi już od jakiegoś czasu.
Ale by była niespodzianka. :szef

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Sadze, ze warto taki program miec. Jest w jezyku polskim, dziala pod win 7, robi zrzuty w wysokiej jakosci (HD) co by mi odpowiadaloby z racji mozliwosci sprzetowych. Zacheca zwlaszcza mozliwosc nagrywania w wysokiej jakosci filmow wyswietlanych na stronach internetowych, wiele dodatkowych funkcji jak nagrywanie dzwiekow z glosnikow, dodawanie komentarzy do filmikow, na dodatek ladnie sie prezentuje. Jest to dobry soft wiec chcialbym taki miec we wlasnym systemie bo jestem pewien, ze warto.

johnd

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
thanks and count me in.

I will use this to record videos, and later post on facebook.

john d

_domo_

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
A ja nie będę słodził.Dobrze by było mieć, ten program bo jest nietuzinkowy i za darmo
:zawsty
pozdrawiam
_domo_

AdaMskI

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Jak dotąd w pracy tworzę różne instrukcje korzystania z programów / komputera w oparciu o statyczne informacje - tekst + obrazki. Możliwości tego programu pozwoliłyby na dużo bardziej urozmaicone instrukcje do stworzenia.

hubiX

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Znakomity program. Używając tego programu z dużą wygodą robiłem ekstra- filmiki oraz profesjonalne screenshoty. Ekstra-filmiki to znaczy filmiki z różnyh płaszczyzn, m.in gry, programy telewizyjne oraz programy kulturowe. A screenshoty?. Screenshoty to przede wszystkim zrzuty ekranu, które oddają rzeczywisty charakter komputera. Można z nimi zrobić właściwie wszystko. Przede wszystkim wycinać, obracać, tagować, wysyłać na serwisy społecznościowe typu Facebook.
Dlatego też bardzo doceniam ten program i chciałbym go wygrać!. Dzięki tej licencji bardzo mnie wspomożecie w tworzeniu różnych charakterystycznych filmików i screenshotów, przede wszystkim na wzór starożytnych Greków oraz technik artystycznych typu kubizm,dadaizm,surrealizm i pop-art. Bedę dzięki temu bardzo wdzięczny i wyślę wam filmiki artystyczne.

V

vhick

I want to win action because it will helps me to do record some bugs or error that will occurred while using a our system to submit a ticket to our developer.

Thank you very much for the giveaway!

spoczko

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Przydał by się do robienia tutoriali dla Klienów obsługujących strony CMS.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Do produktów Mirillis sam przekonywałem nie jeden raz, ale muszę przyznać, że o "Action" dowiedziałem się dopiero tutaj /PZD/.
Program wygląda na bardzo dopracowany i bez problemu mogę go uruchomić na swoim kompie /parametry pasują/.
Mam już parę pomysłów na wykorzystanie tego "progsa", ale demo nie chcę instalować /"foch" taki/. :dziwak
Powiem tak - na pewno bym go nie kupił, ale jeśli jest szansa na wygranie - to chętnie skorzystam /opis mnie przekonał :dziękuję i menu w "ludzkim języku" / ... :dziwak
Powodzenia w losowaniu życzę. :szef

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Przyda się jako alternatywa dla Camtasia Studio, które kilka razy mnie zawiodło.

Do góry