KONKURS - ACTION!

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Świetny opis, program ma dużo zaawansowanych funkcji. Przyda się do robienia poradnika lub nagrania czegoś na pamiątkę :) Producent Splasha więc produkt na pewno bardzo dobry.

berni42

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Bardzo fajny programik. Chciałbym go mieć gdyż jest znacznie bardziej zaawansowany od "Narzędzia Wycinanie" systemu Win7 z którego obecnie korzystam :ok

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Ciekawy i wypasiony program , dzięki któremu można robić różnorakie prezentacje.
Prosty w użyciu i mający wiele ciekawych funkcji , cóż warto go mieć na swoim komputerze.
:)

Tytanowy Janusz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Często nagrywam gry programem Fraps i tak utworzone gameplaye umieszczam na YouTube, z tego co wyczytałem Action! posiada wszystkie funkcje Frapsa, a przy tym jest od niego o wiele wydajniejszy. Dziękuję za konkurs :piwko

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29936
Miasto
Trololololo
Tytanowy Janusz napisał:
Często nagrywam gry programem Fraps i tak utworzone gameplaye umieszczam na YouTube, z tego co wyczytałem Action! posiada wszystkie funkcje Frapsa, a przy tym jest od niego o wiele wydajniejszy. Dziękuję za konkurs :piwko

Witaj Tytanowy Januszu, chylę czoła mistrzowi karate :dziękuję

thorsten

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
antbil007 napisał:
Zakończenie 13-ego. Może pierwszy raz 13 okaże się szczęśliwa?
Dla kogo ?? :D
Jakoś dziwnie zapisało.Nie pod wypowiedzią.Ja tak się nie bawię. :ireful :ireful :ireful

Tropix

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo dobry program. Dobrze byłoby go mieć pod ręką. Może szczęście mi dopisze.

slawus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym ten program mieć - bo już na wielu próbowałem robić zrzuty tego co dzieje się na pulpicie, ale nie byłem z nich do końca zadowolony. A ten program jest w języku polskim, robi zrzuty w wysokiej jakości (HD), ma wiele dodatkowych funkcji jak nagrywanie dźwięków z głośników, dodawanie komentarzy do filmów...
Życzę Wszystkim tego, co i sobie - SZCZĘŚCIA :)

A

Anonymous

No cóż nie udało, mi się z programem Splash Pro. Więc może uda mi się w tym programie. :)
No więc co mogę napisać, od krótkiego czasu używam programu Splash PRO EX (który wymieniłem za KIS z caxton, za co mu dziękuję) i jestem bardzo z niego zadowolony. Więc sądzę że program ACTION! jest naprawdę dobry i jego jakość również. Dlatego bardzo bym chciał wygrać ten program, było by bardzo miło, jak bym wygrał ten program. Jeśli wygrałbym program, to nagrywałbym tutki oraz testy programów. :) Jakiś czas temu używałem programu Cam Studio, z którego nie byłem zadowolony, ponieważ z rozdzielczością 1280x800 nie radził sobie z nagrywaniem, i jeszcze na dodatek tracił kolory. Dlatego jeśli ten program jest tak dobrze wykonany jak Splash PRO EX. To jak najbardziej, bym chciał go wygrać. Mam nadzieję że chociaż, w tym konkursie mi się uda. :) Z góry mimo wszystko dziękuję i życzę wszystkim powodzenia.

P.S
Zapomniałem jeszcze dodać, że fajnie by było jak bym wygrał ten program do kolekcji programów tego producenta. :) Bo się przekonałem do niego. :)

Pozdrawiam Serdecznie Jarek.

hubiX

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Program ACTION! to jeden z najlepszych programów do przechwytywania screenów, a także robienia filmików, np: z gier, pulpitu i wiele innych miejsc. Dlaczego tak sądzę?. Otóż dlatego,że sam przygotowywałem scenki i wiele screenów z tym programem. Doceniam jego wielkość :yahoo i dlatego chcę wygrać lickę. Chcem jeszcze dodać, że bardzo lubię robić artystyczne i wykwitne okazy filmowe.
Sztuki takie jak kubizm i pop-art są dla mnie klasycznością w codziennym życiu. Przydałyby się w tym programie jeszcze efekty specjalne, które wzbogacają m.in jakość i ułożenie obrazu filmu.

axc

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Nigdy nie miałem z tym softem kontaktu, ale wydaje się mi przyzwoity, szybki oraz posiada zaletę rzadko spotykaną na tym rynku: jest po polsku. Mam przez to nadzieję, że ACTION jest tak fajny, jak jego mroczny odpowiednik – ACTA – potworny :diablo .
PS. Po moim ostatnim konkursie na długo zwątpiłem w moje loteryjne szczęście. Pora na drugą próbę :) .

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29936
Miasto
Trololololo
Temat zamykam, wyniki dziś lub jutro

Ok rozlosowałem.

Wygrali :
antibill007