Konkurs ! - Ad Muncher Premium - Giveaway !

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Konkurs ! - Ad Muncher Premium - Giveaway !

00a.jpg

Do wygrania jest 3 roczne licencje do programu Ad Muncher Premium.

Ad Muncher Premium – 3 genuine licenses (1 year) to win.

Reguły:

1. Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś/chciałabyś wygrać licencję do programu Ad Muncher Premium.

2. (opcjonalne, ale mile widziane) Poinformuj swoich znajomych o tym konkursie na facebooku lub/i twitterze.

3. Konkurs zakończy się 19.12.2011 - licencje zostaną rozlosowane za pomocą random.org .

Rules:

1. Tell us why you like Ad Muncher Premium software...why you want to win it? (submit a comment).

2. (optional but very appreciated) Share it on facebook or/and twitter.

3. The lucky 3 will be selected randomly by - Random.org - The giveaway ends on 19.12.2011.

Comments only in Polish or English.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Używam wersji Basic i jest to moim zdaniem najlepszy program blokujący niechciane elementy na stronach WWW. Cieszyłbym się jakbym wygrał bardziej rozbudowaną wersję Premium....

przemeq

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Nie ma lepszego softu do blokowania reklam niż Ad Muncher!
Przeglądarka szybciej wczytuje i mniej obciąża pamięć kompa, same PLUSY.

E

elefante

Program jest bardzo dobry w blokowaniu reklam mam wersje Basic ale Premium było by milo wygrać przed świętami.Pozdrawiam

A

Anonymous

Do niedawna aby blokować reklamy używałam dodatków do przeglądarek, ale nie zawsze działały one tak jak powinny, a jak wszyscy "nie przepadam" za reklamami dlatego skusiłam się na Ad Muncher i już na początku okazał się dla mnie świetnym programem, a kiedy zaczęłam przeglądać jego opcje to zrobiłam wielkie oczy, że wcześniej nie używałam tak wspaniałego programu ( słyszałam o nim, ale nie raczyłam zerknąć ). Dzisiaj mogę powiedzieć, że Ad Muncher jest moim ulubionym programem do blokowania reklam i właśnie dlatego chciałabym zdobić licencję na wersję Premium.

Życzę Wszystkim biorącym udział w konkursie powodzenia :)

woytek007

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Świetny, lekki i bezkonkurencyjny sofcik, który pozwala nam przeglądać spokojnie strony bez nagle wyskakujących banerów.
Btw. w opisie konkursy nie powinna być data zakończenia 19.12.2011r.? :dziwak

konarsky

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
479
bardzo czesto odwiedzam serwis programyzadarmo.net.pl i za kazdym razem mecza mnie reklamy i popupy wyswietlane w tym serwisie dlatego mmmuuuuuuuuuuuszę miec tego progsa zeby w dalszym ciagu juz bezstresowo gapic sie na coraz to nowe wypociny oxy'ego :D

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
wydaje mi sie ze program ten nie ma rownego sobie pod wzgledem potencjalu jaki posiada w zakresie filtracji niechcianej zawartosci stron www. Na dodatek jest to naprawde mala aplikacja, plik instalacyjny wynosi tylko ok. 500kb co zadziwia jesli wezmie sie pod uwage mozliwosci jakie posiada. Prostota i skutecznosc oraz znikome zuzycie zasobow komputera sprawia, ze AM dziala dyskretnie w tle nie ujawniajac swojej obecnosci, jednak efekty sa zauwazalne, przede wszystko poza brakiem niechcianych reklam, szybciej wczytywane sa strony www pozbawione tego balastu jakim sa niechciane elementy tresci tych stron pobierane przez przegladarki internetowe. Program jest swietnie napisany, nie zdarzylo sie by pojawialy sie jakies bledy czy po prostu sie "wysypal", daje duzo opcji konfiguracyjnych i co wazne dziala z wiekszoscia popularnych przegladarek co ucieszy kazdego kto nie korzysta tylko z jednej przegladarki. Pisze o zaletach tego programu z punktu widzenia uzytkownika wersji Basic, Premium bylaby wieksza radoscia z jej uzywania.

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Korzystam z wersji Basic i uważam, że jest świetna, dlatego dobrze byłoby wgrać wersję Premium.

k1ub2a

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam,
Bardzo chciałbym zdobyć ten program, wprawdzie jeszcze nigdy z niego nie korzystałem a słyszałem wiele pozytywnych opinii, dlatego też jest to świetna okazji aby skorzystać z jego możliwości.
Pozdrawiam!

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Prawie 3 lata używałem Krowy i po przejściu na Adblocka przez jakiś czas nie było źle. Praktycznie jakbym dalej go miał. Jednak po czasie zaczęło coś się pitolić i coraz więcej reklam we wszystkich przeglądarkach, których używam pogrywało mi na nerwach. Przeprosiłem się z Krowiną i znów błogo sobie serfuję po stronkach. Jednak dotychczasowa licka ma swoją kadencję, więc nowa byłaby miłym prezentem na kolejne miesiące hulania po stroniczkach netu. :hippie

wawa11

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
nigdy nie miałem programów blokujących reklamy, a są one uciążliwe,więc miło by było miec taki program.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Bardzo fajny programik, praktycznie przy nim o flashowych nieprzyjemnych dal oka i dla procesora reklamach można zapomnieć :)

danis

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym taki program wygrać, gdyż wygrywam wszystko co się da. A takiej krowy to jeszcze nie mam

A

Anonymous

Chciałbym wygrać Ad Muncher Premium, ponieważ jest to bardzo dobry program do blokowania reklam. Korzystam obecnie z wersji Basic, która ma wiele ograniczeń.
Dzięki za konkurs!

EDIT

Do wygrania jest 3 roczne licencje do programu Ad Muncher Premium.
3. The lucky 2 will be selected randomly by - Random.org - The giveaway ends on 19.11.2011.

To licencje są dwie czy trzy?

Do góry