Konkurs ! - Ad Muncher Premium - Giveaway !

sebt

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Myślałem, ze Adblock jest niezastąpiony - myliłem się! Od kiedy mam Ad Munchera Basic strony o wiele szybciej sie wczytują, aczkolwiek przydałaby mi się wersja premium, wtedy to już by było super!

A

Anonymous

Też używam ograniczonej wersji basic,jest to bardzo dobry bloker reklam i dlatego wolał bym miec premium w swoim zestawie.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Ten wdzięk, ten czar, ten uśmiech...mowa oczywiście o przesympatycznej krówce z logo. Chciałbym ją mieć na własność.
Jako profesjonalny biurew dużo czasu spędzam w necie, a tam ci tego wszelkiego reklamowego badziewia dostatek, do wyboru, do koloru. Męczą mnie już te wszystkie 'nachały' wciskające mi jakieś tam leki, paraleki na gazy, gorączkę, pamięć, wątrobę, etc., etc. no i potencję... kleje do protez, konta we wszystkich bankach, pożyczki gotówkowe......
Trudno mi jest znaleźć jakiś wspólny mianownik do tych wszystkich rzeczy, tak więc muszę mieć możliwość przefiltrowania tej wylewającej się zewsząd wymiędlonej papki.
Mówią, że kto ma pilota (TV) ten ma władzę. Kto ma krówkę, też ją ma.
Pozdrawiam

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
Warto mieć ten program ponieważ świetnie blokuje wyskakujące reklamy a przez to strony wczytują się szybciej. poza tym staram się brać udział w tych konkursach gdzie są do wygrania programy, które naprawdę mi się przydadzą.

Raptus1

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Lubię patrzeć jak w tray'u krówka kłapie pyskiem i mam pewność, że nikt mi nie wciśnie dziadostwa.

pawel330k

Świeżak
Reakcje/Polubienia
6
Bez przesady, ja mam chrome i zainstalowane rozszerzenie Adblock i jednocześnie Adblock Plus. Nie wiem czy duet coś pomaga, ale działają świetnie, więc mi Ad Muncher nie trzeba, chociaż rzeczywiście, program dobry.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Kolejny rewelacyjny program, który z pewnością każdy chciałby go mieć. Obecnie używam okrojoną wersje basic, która póki co spełnia moje oczekiwania. Jednak Ad Muncher Premium byłby super prezentem pod choinkę. Krówka swoim pyszczkiem blokuje wszystko co jest wyskakujące i drażniące na pulpicie, zbędne reklamy znikają bez problemu. Według mnie jest najlepszy w swej kategorii.

Dżolo

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
jak nie wygram to se kupie ten progs bo mam teraz wersję na rok od OxygenTiefa i blokuje mi wszystkie badziewie (już mi 980MB reklam wzioł zablokował)

axc

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Internet stał się pełen stron i reklam. Usuwając z nich reklamy staje się mocno okrojony i tak dziurawy jak ser szwajcarski. Ja lubię tego typu sery, dlatego chciałbym dostać go prosto od krowy i zdobyć licencję na AdMuncher, gdyż w tępieniu tego robactwa jest rewelacyjny i bezkonkurencyjny. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę Wesołych Świąt :)

cosme

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
I got Ad muncher from GAOTD and so far I've not been disappointed by it. This software does a very good job, however it's obvious the premium version is even better and that's why I want to win one of the licenses.
Thanks.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Dlaczego?
Nie cierpię reklam - ot i cała tajemnica. :suuper
Dzieks za konkurs.

NRL

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Hi,

I've been trying to win this program for a long time. I live in the USA and I'm on Disability so I don't have much money. I would love to have this program because ads drive me nuts. I use a lot of ad supported free software. This program would make my computing time more pleasant.

Thanks,

NRL

fabba

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
The best pop-up blocker, ad blocker. I need Ad Muncher to keep my system safe and protect my online identity as there are more threats all browsers in the internet. So i hope can win 1 license key because for extra protection. Thanks

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I liked this application because Admuncher can make my internet bandwidth used optimally and not wasted, I hope to get lucky one of the gifts of this giveaway

Chopek

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Najlepszy program do blokowania reklam,bez niego nie można spokojnie serfować!

Do góry