Program ten jest najlepszy w swojej dziedzinie (blokowaniu reklam) i zawsze warto go mieć. Nie będę się tu dłużej rozpisywać, bo wszyscy wiedzą o co chodzi
Bardzo fajny program do blokowania reklam, działa skutecznie i mało obciąża system. Fajnie by było wygrać taki Ad Muncher Premium, mam teraz wersję Basic z ostatniej promocji i działa całkiem nieźle.
Wiele dobrego czytałem wcześniej o tym programie i skłoniło mnie to do zainstalowania uboższej wersji dostępnej ostatnio w promocji. Wszystko działa dobrze, ale mam dostęp jedynie do filtrów Basic, wersja Premium jest podobno jeszcze skuteczniejsza dzięki codziennym aktualizacjom własnych list.
Witam !
Świetny i jeden z najlepszych tego typu program , dzięki któremu pozbędziemy się zbędnych reklam no i jeszcze wersja premium !
Ja też biorę udział , dawno nie startowałem w konkursach
Ad Muncher Premium to program skuteczny w blokowaniu reklam, warto go mieć. Obecnie nie wyobrażam sobie komfortowego przeglądania niektórych stron bez takiego programu lub odpowiedniej wtyczki do przeglądarki internetowej.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.