Konkurs - Airy YouTube Downloader

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
airyWin.png

Airy pomoże zapisać ci film z YouTube na komputerze tak, że zawsze możesz go obejrzeć, nawet jeśli nie jest dostępny Internet . Airy to narzędzie do pobierania filmów z YouTube w prosty i skuteczny sposób.

Pobierz Filmy

Łatwe w użyciu narzędzie do pobierania: użyj kopiuj wklej, aby dodać link do pliku wideo do aplikacji, wybierz format, w którym chcesz pobrać plik wideo, a następnie kliknij przycisk Pobierz. Gdy zrobisz to po raz pierwszy, aplikacja wyświetli monit, aby określić folder do którego zawartość ma być pobrana . Można zmienić folder docelowy , następnie wybierając "Zapisz filmy do ..." w menu.

Wybierz wymaganą jakość

Mając możliwość wyboru jakości pobierania i rozdzielczości (MP4, FLV, 3GP, itp.) jest to bardzo wygodne narzędzie. Filmy HD należy oglądać na ekranie HD, więc upewnij się, aby wybrać najwyższą jakość, aby dokładnie się nimi cieszyć. Airy jest wystarczająco silne, aby obsłużyć pobieranie 4K i 8K video Ultra HD bez żadnych problemów.

Wyodrębnienie audio

Wydobycie dźwięku MP3 z wideo nie jest problemem dla programu .Kiedy tak naprawdę nie potrzebujesz wideo, ale tylko jego ścieżkę dźwiękową, można wybrać format MP3 z rozwijanej listy w Airy w dół i zapisać dokładnie plik MP3 na dysku twardym. Proste

Pobierz całe playlisty

Nowością jest ściąganie całych playlist co ułatwia bardzo życie i zaoszczędza wiele czasu.
----------------

Po testach śmiało mogę powiedzieć że jest to bardzo wyjątkowy program i bardzo przydatne narzędzie .Program oceniam na 5/5
61336847301433d0f5ef17715dec3f99.gif
i śmiało mu daje rekomendacje , jako bardzo dobry soft z sporą ilość funkcji , zastosowań i za prostotę użycia.

Strona produktu: http://www.eltima.com/products/youtube-downloader/

Link do pobrania: http://www.eltima.com/download/airy.exe

Zakup programu : http://www.eltima.com/purchase/youtube-downloader/

1png_wqsqwep.png

Konkurs

Wiem , że program ciesz się dużą popularnością . Więc mam dla Was dobrą wiadomość -
dzięki hojności firmy Eltima Software, oficjalnego producenta Airy YouTube Downloader mam do rozdania 5 sztuk licencji na ten doskonały program w najnowszej wersji . Chciałbym gorąco podziękować dla Anny i firmie Eltima Software za wsparcie i pomoc w organizacji konkursu .

Zasady konkursu :

1. Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać Airy YouTube Downloader.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1.07.2015.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 24.11.2015.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez random.org
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Dzięki programowi Airy YouTube Downloader bedę mógł łatwo i szybko ściągnąć filmy wideo. Program pozwala również na pobranie samej ścieżki dźwiękowej do pliku MP3.
Dziękuję za konkurs!

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
47897
Miasto
Gdzieś w Polsce
Dzięki szeryfie za konkurs. Prosty, praktyczny program do łatwego i szybkiego pobierania filmów. Przydatny na każdym komputerze.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Ostatnio nie mogłem pobrać filmu z YT - wreszcie znalazłem kilka filmików szkoleniowych "jak pobrać ..." . Zmarnowałem sporo czasu na zapisanie, konwertowanie i zgranie na "pendraka" /by odczytać na TV/. Było różnie - zła jakość, brak dźwięku, zero czegokolwiek też /efekt - zmarnowany czas/. Wreszcie się udało ale niesmak pozostał. I co - dziś widzę konkurs /czytaj lekarstwo na moją "byłą frustrację"/ ...
Biorę udział w ciemno.
Dzięki za ten konkurs - programik dla speca pewnie banalny, ale myślę, że mi pomoże zdecydowanie ... :wariat

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Program wydaje się na tyle prosty i w dodatku skuteczny, w co wierzę na słowo ;), że nawet kobieta bez zbędnych pytań sobie z nim poradzi i właśnie dla swojej biorę udział w tym konkursie :)

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
zapraszam do brania udziału w konkursie bo program jest na prawdę bardzo dobry

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Witam,

czasami chcę coś pobrać z YT, nie zawsze się to udaje, niby są setki www downloaderów, ale nigdy nie działają tak jak bym chciał. Dlatego bardzo chętnie przytuliłbym powyższy program.

Dziękuję organizatorowi i producentowi za konkurs!

A

Anonymous

I tu się zapiszę bo ostatnio jeden z komercyjnych programów odmówił współpracy a że był z tzw.promocji więc poszedł się :pala .
Więc bardzo chętnie bym widział taki sofcik u siebie o ile szczęście dopisze :)

A tak w ogóle to dziękuję dla SHERIFFAi ANNA za organizację konkursu :dziękuję

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
71612
Wypróbowałem wersję testową i program spisał się bardzo dobrze.
Bez problemu pobrał to co chciałem, dlatego przystępuję do konkursu.
Dzięki Sheriff za konkurs!

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Cześć sheriff, dziękuję za konkurs.

Czasem muszę ściągać filmy z YouTube i do tego używam Airy YouTube Downloader 1.0. Korzystając z okazji dobrze byłoby zaktualizować program do najnowszej wersji.

Pozdrawiam.

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Zdarza mi się ściągać jakieś filmy instruktażowe z youtube wtedy zaczyna się kombinatoryka, chętnie sobie jej zaoszczędzę i wezmę udział w konkursie. Organizatorowi dziękuję za trud. :)

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Witam - witam . Jesteśmy już po losowaniu . Oto 5 zwycięzców co miała farta w losowaniu . Proszę teraz o wysłanie mi swych adresów poczty elektronicznej na pw - czekam na nie 24 godziny , po tym czasie przekaże je do producenta by wygenerował wam wasze klucze do programu . Dziękuję za udział i zapraszam na kolejne moje konkursy . :piwko :dziękuję :hura

Notatka20_sxhenxs.png

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
47897
Miasto
Gdzieś w Polsce
Super! Gratki pozostałym szczęściarzom.
I jeszcze raz podziękowania Szeryfowi i sponsorowi za konkurs !!

Do góry