Konkurs ! Ashampoo® Home Designer Pro 3

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Wezmę udział w konkursie, bo program wydaje się być wartościowy. Architektem już nie zostanę, ale domorosłym projektantem wnętrz jak najbardziej. Projektować tak jak i spiewać każdy może. :dziwak

Dziękuję andyxa za konkurs!

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dzięki andyxa za konkurs. :dziękuję Pozdrawiam sławną panią Angelę z Ashampoo. :hippie
Program o bardzo rozbudowanych opcjach. Jak poświęci mu się trochę czasu na opanowanie interfejsu, to odwdzięczy się kapitalnym widokiem 2- lub 3D wykonanego projektu. Nie trzeba wtedy nadwyrężać wyobraźni. :klawik. Może być również pomocny przy przemeblowywaniu pokoju dla dziecka lub remoncie mieszkania np. do wyliczenia powierzchni ścian czy sufitów przeznaczonych do malowania. Powodzenia.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
47896
Miasto
Gdzieś w Polsce
Dzięki za konkurs. :ok
Ja również wezmę w nim udział. Dlaczego? Bo program jest akurat na czasie dla mnie. Za kilka tygodni będziemy wykańczać dom i tam gdzie można trzeba zaoszczędzić na projektantce. :yhy

qwer0

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
W niedalekim terminie stanę się posiadaczem 4ch ścian. Myślałem niedawno jak by to zaaranżować i zacząłem się rozglądać za programami tego typu. Gdybym został wylosowany to bardzo intensywnie bym go wykorzystywał.

Dzięki za konkurs i pozdrawiam

kuba12331

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Biorę udział! Co prawda 20 min po czasie, ale deweloper niedługo kończy budowę, a chciałbym przetestować wariacje na temat wyglądu mieszkania :) W Simsach takiego efektu budowy i projektowania nie ma, więc program będzie jak znalazł :)

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Konkurs zakończony.

Wyniki

f5ycfyt.jpg

Gratulacje

Od szczęśliwej 5 remontowej czekam na potwierdzenie wygranej /24 godz/ :)

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Gratuluję zwycięzcom... :piwko
Co prawda też zgłosiłem akcess, ale nie mam żalu, że nie ma mnie na liście... :) :friends

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dzięki i gratulacje! :yahoo

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13301
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Na pierwszym screenie masz błąd bo konkurs skończył się i wyniki byly podane o 22:45 - przestaw sobie czas bo masz nieaktualny. Na drugim screenie też jest błąd bo nie powinno być "I have a few licenses" tylko "I have many...." :zaciesz
A kwestia:

tofana napisał:
Teraz mam na czym poćwiczyć projektowanie wirtualnie.

mówi sama za siebie. Projektowanie jest "wirtualne" bo nigdy go w planach nie było :klawik.

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
al_arsen napisał:
Na pierwszym screenie masz błąd bo konkurs skończył się i wyniki byly podane o 22:45 - przestaw sobie czas bo masz nieaktualny.
Na moim laptopie czas systemowy różni się od czasu na forum na dwie godziny :)
al_arsen napisał:
Na drugim screenie też jest błąd bo nie powinno być "I have a few licenses" tylko "I have many...." :zaciesz
Z powodu błędu na drugim zrzucie ekranu, to ten problem w ogóle nie do mnie, a do autora oryginalnego postu :zaciesz
al_arsen napisał:
A kwestia:
tofana napisał:
Teraz mam na czym poćwiczyć projektowanie wirtualnie.
mówi sama za siebie. Projektowanie jest "wirtualne" bo nigdy go w planach nie było :klawik.
:szydera

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
104
Gratulacje dla zwycięzców :)

Do góry