Ashampoo ma w swojej ofercie wiele ciekawych ofert programowych są to sprawdzone programy bardzo przydatne i niezbędne do codziennej pracy na komputerze. Ashampoo Backup Pro 10 to strzał w 10 !!! A ja w tą dziesiątkę chcę trafić!!
Używam kilku programów Ashampoo w pełnej wersji i jestem z nich zadowolony. Ashampoo Backup Pro 10 jest na pewno bardzo ciekawą propozycją. Zawsze lubię mieć kopię zapasową systemu gdyż w dzisiejszych czasach aktualizacje Windows mogą dużo namieszać w systemie. Ashampoo Backup Pro 10 jak zawsze czytelny, prosty w obsłudze, możliwość wykonania dysku bootującego do odzyskiwania systemu. Z tego co testowałem to bardzo szybko wykonuje kopię zapasową całego systemu. Mam nadzieję, że uda mi się wygrać.
Na wstępie podziękowania: dla Organizatora konkursu - niezawodnego Kolegi andyxa oraz dla równie niezawodnej Pani Angeli z Ashampoo.
Ashampoo Backup Pro 10 ma wszystko to, czego potrzeba m.in. przejrzyste i intuicyjne menu, możliwość zrobienia dysku ratunkowego, automatycznego zapisu kopii danych w chmurze (Dropbox, Google Drive, OneDrive i inne), kompresji kopiowanych danych oraz wiele innych przydatnych cech, jak np. opcje dowolnej konfiguracji i wyboru, co dokładnie ma być zapisywane w takiej kopii (np.: partycja, dysk, wybrane foldery, bądź tylko pliki określonego rodzaju).
Co ważniejsze - wszystko to działa bez zarzutu. W dodatku program jest po polsku i, choć nowy, to ma już bardzo dobre recenzje.
Wprawdzie mam już lickę na Ashampoo Backup 2016, ale że to taki trochę uboższy krewny Backup Pro 10, to bardzo chętnie zgłaszam się do konkursu.
Podziękowania za konkurs,również chętnie wezmę udział w tym konkursie.Korzystam z kilku programów od Ashampoo,cechuje je prostota obsługi a także interfejs w naszym ojczystym języku,co znacznie ułatwia ich obsługe.
Korzystam ze sklepu firmy i chcę powiedzieć, że zawsze produkty jakie tam nabywam mile mnie zaskakują. Nie znam tego programu, lecz dobrze wiem jak cenne potrafią być nasze zbiory na dysku, szczególnie gdy ich brakuję. Chętnie skorzystam z tej promocji i dobroczynności tego programu. Dziękuję za konkurs i dobrą pracę grupy Ashampoo.
Produkty firmy Ashampoo to zawsze dobre programy. Proste w użytkowaniu, w naszym języku, nie powodujące konfliktów z innym oprogramowaniem.
W Ashampoo Backup Pro 10 podba mi się możliwość robienia pełnych, przyrostowych kopii . Dodatkowo maja zajmować 50% mniej miejsca / można je przechowywać w chmurze.
Dziękuję za organizację konkursu andyxa
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.