Trudno jest cokolwiek od siebie powiedzieć na temat programu, którego się zupełnie nie zna. Mam jednak inne produkty tej firmy i jestem z nich zadowolony. Mogę więc na tej podstawie przypuszczać, że i ten program jest programem z którego warto skorzystać.
To mój powód aby wziąć udział w tym konkursie, za który oczywiście dziękuję.
To co jest charakterystyczne dla produktów Ashampoo to rozbudowany, czytelny i dobrze spolonizowany interfejs. Program posiada wszystkie funkcje, na których mi zależy: tworzenie środowiska odzyskiwania, kopie przyrostowe i funkcję szyfrowania kopii. Przydałby się na laptopie żony.
Dziękuję @andyxa oraz pani Angeli za konkurs.:dziękuę
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.