KONKURS! ASHAMPOO BURNING STUDIO 11 KONKURS!

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
I have one genuine license of Ashampoo burning studio 11, and I want to give away it here!
rules:
1. Any forum member can participate in this giveaway, but he must have at least 30 forum posts here!
2.just comment here!
3. Ashampoo burning studio 11 Final version will be released on 23rd November, so I will announce one winner on 24th November.
Good luck!!!!
:francuz
Thanks for reminder . winners will be announced by random.com

jan13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
19
No jeśli to pełna wersja to spróbuje szczęścia!

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Co tu dużo pisać lepszy niż Nero i inne badziewia :) Dlaczego? Bo służy do nagrywania płyt :D

A

Anonymous

Chciałbym wygrać ABS 11, jest to bardzo dobry pakiet narzędzi do nagrywania płyt.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Bardzo dobry program do nagrywania płyt audio, dvd, obrazów, lekki, a przede wszystkim z menu w języku polskim :jezyk

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Również chciałbym wygrać ten rewelacyjny program do nagrywania płyt. Ma on wiele przydatnych funkcji i świetny wygląd.

A

Anonymous

Również zgłaszam chęć udziału w konkursie, ponieważ ABS ma wszystko co potrzebne do nagrywania płyt i jednocześnie nie jest przeładowany zbędnymi funkcjami.

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
ABS jest bardzo ważnym dodatkiem do układu hamulcowego, w wielu sytuacjach podwyższający bezpieczeństwo ...... zaraz, to chyba nie o tym tutaj :dziwak

Tak więc z chęcią bym przygarnął wersje 11, jako że używam tylko i wyłącznie ABS-u do nagrywania płyt. No może jeszcze jakiś hardware bywa przydatny, ale podstawa to ABS. :suuper

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Nie chciałbym być wyjątkiem i również zgłaszam się do konkursu. ASHAMPOO BURNING STUDIO stał się w mojej opinii niekwestionowanym następcą NERO (mam na myśli wersję max do 7.x - potem to porażka). Proszę uwzględnić moje wypociny w konkursie ;)

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Jeszcze nie tak dawno temu kupiłem za śmieszną sumę pieniędzy wersje numer 10, a teraz chcą oni jeszcze wydrzeć kolejną sumę pieniędzy. Co w tym śmiesznego? To, że aktualizacja do nowszej wersji w rozrachunku wychodzi drożej niż sam zakup.

W związku z tym zgłaszam się do konkursu, po najlepszy i naj... program.
Pochwalony :p

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Witaj,

Również ja pragnę przyłączyć się do konkursu na ten zacny soft :) Od lat używam programu do nagrywania ze stajni Ashampoo , bardzo sobie go cenię i stawiam wyżej od przereklamowanego Nero. Dzięki za konkurs :ok

Do góry