KONKURS - Ashampoo Office 2016

Status
Zamknięty.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki uprzejmości Pani Angeli z Ashampoo,której dziękuję do wygrania są 2 licencje Ashampoo Office 2016

Ashampoo Office 2016

thumb_box_ashampoo_office_2016_800x800.png

Wydajny. Szybki. Kompatybilny.

Dzięki Ashampoo Office 2016, dokumenty, obliczenia i prezentacje są obsługiwane tak szybko, jak wiadomości email, powiadomienia i zadania do planowania. Od codziennych obowiązków do obsługi najbardziej wymagających dokumentów, Ashampoo Office 2016 jest nieocenionym pomocnikiem.
Nowości w Ashampoo Office 2016

Szybki, kompaktowy i wszechstronny pakiet Office
W pełni kompatybilny z dokumentami od Microsoft Office 6.0 do Office 2013
Wysoce intuicyjna obsługa, bez konieczności długiej nauki obsługi
Profesjonalny edytor tekstowy do każdego zadania
Wielokrotnie nagradzana aplikacja arkuszy kalkulacyjnych z ponad 350 wbudowanymi funkcjami
Atrakcyjne prezentacje dzięki licznym szablonom projektów
Zachwycające prezentacje multimedialne z animacjami, dźwiękami oraz wideo
Bezproblemowa wymiana danych z użytkownikami pakietu MS Office
Edytuj i pozycjonuj obrazy komfortowo w trybie obiektów
Doskonały edytor tekstu: TextMaker 2016
Od codziennej korespondencji do pracy naukowej, od pocztówek do spersonalizowanych newsletterów: TextMaker 2016 pozwala na tworzenie powiązanych dokumentów samodzielnie lub w zespole z innymi oszczędzając czas. Kompletne dokumenty mogą być wydrukowane lub udostępnione w formie PDF lub eBooka.
Doskonałe arkusze kalkulacyjne: PlanMaker 2016
Ponad 350 wbudowanych funkcji, ogromne arkusze kalkulacyjne ze wsparciem do 1 miliona wierszy i profesjonalnymi funkcjami jak widok pivot na tabletach, PlanMaker 2016 to idealne narzędzie do obliczeń - rób błyskawiczne porównania pożyczek lub raporty finansowe firmy. PlanMaker pozwala analizować i wizualizować dane w formie wizualnych wykresów.
Wydajny program do prezentacji: Presentations 2016
Presentations 2016 pozwala tworzyć niesamowite prezentacje w kilka chwil. Różne projekty szablonów pozwalają odciążyć Cię z większości pracy. Dodaj swoim slajdom grafikę, wykresy, dźwięki, wideo, animacje oraz przejścia, oraz spraw, by Twoja publika była zachwycona.
żródło ashampoo

thumb_scr_ashampoo_office_2016_textmaker_edit_document.jpg

thumb_scr_ashampoo_office_2016_presentations_schemes.jpg

thumb_scr_ashampoo_office_2016_presentations_slides.jpg

więcej info
https://www.ashampoo.com/pl/pln/pin/0638/office-software/Ashampoo-Office-2016

Zasady konkursu
1.Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić Ashampoo Office 2016
2.Komentarz w języku ojczystym
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu !

4. Zakończenie konkursu 12.04.2016 godz.22

Zwycięzców wyłoni portal Random i będę mieli 48 godz. na potwierdzenie wygranej na PW
Powodzenia

william1955

Świeżak
Reakcje/Polubienia
10
Używałem Ashampoo Office 2010. Był dobry ale praca z formatami MS była łagodnie mówiąc "trudna".
Potem używałem Ashampoo Office 2012. Poprawiono w nim sporo drobnych niedociagnięć, a co
najważniejsze praca z formatami MS była mało problemowa. (po aplikacji któregoś z ostatnich
Service Packów, niestety nie pamietam numeru).
Chciałbym teraz spróbować pracy z Ashampoo Office 2016, bo wydaje mi się, że powinien być jeszcze
lepszy niż 2012.
No, a poza tym nie jestem fanem "wstążki" Microsoftu, więc "klasyczny" interfejs to coś dla mnie.

Amadeus

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Lubię programy Ashampoo :) , są estetyczne, funkcjonalne i przejrzyste. Przydał by mi się lekki pakiet biurowy. Brak języka trochę przeszkadza ale można się przyzwyczaić. Używam wersji 2010, także myślę że przejście na nową wersję jest uzasadnione.

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thanks for the giveaway.

It can be installed on a UFD and used as a portable version and it's compatibility with Microsoft Office documents is quite good.

E

eufrasiox

I do not haveany office
microsoft office it is very expensive
I need a word processor
ashampoo office seems to be very good
they say the reviews I've read

Thank you

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks andyxa for the giveaway.
I want to win Ashampoo Office 2016 because I like full compatibility with Office files. Few other features such as versioning of word files and colored tabs in excel are worth mentioning.

I lost in all previous giveaways, so hope to win this time.

dinosaur07

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
300
Thank you fo the contest, this is a real good office suite provindin everything a user my need to work with office files efficiently. Count me in, thanks. :england

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
W tej chwili posiadam LibreOffice, chętnie zainstalowałbym Produkt od Ashampoo, zwłaszcza że jest w pełni zgodny z dokumentami od Office. Posiadam kilka programów tego producenta z których jestem zadowolony.
Dziękuję za konkurs.

phobic

Świeżak
Reakcje/Polubienia
36
Thank you for the giveaway! I really need a good word processor and spreadsheets application. Since Microsoft Office is too pricey for me currently I'm using LibreOffice. I like most of the Ashampoo products and Ashampoo Office seems powerful enough for my needs so I'll be glad to win a license.

stefek

Wygadany
Reakcje/Polubienia
22
Dziękuję za konkurs ,chętnie wezmę w nim udział.Cenię programy ze stajni Ashampoo ,a Offica nie miałem
okazji wypróbować.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
:dziękuję za konkurs andyxa oraz Pani Angeli z Ashampoo za ufundowanie nagrody . Programy biurowe Microsoft Office jakoś mnie nie przekonują cenowo i funkcjonalnością . Co innego Ashampoo Office 2016 cena ok ,funkcjonalność i prostota obsługi ok , no i dosyć ładnie wygląda . Dlatego zgłaszam udział w konkursie .

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
179
Thanks for the Special Giveaway !
Ashampoo Office 2016 is a cheaper alternative to Microsoft Office if you only work with Excel and Word. There's no other reason for you not to give Ashampoo Office a chance.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Konkurs zakończony

Wyniki

WRtULLK.jpg

Gratulacje

Nagrodzeni ,mają 48 godz. na potwierdzenie wygranej na PW.

Status
Zamknięty.
Do góry