KONKURS !!! Ashampoo Photo Commander 15

gdant

Świeżak
Reakcje/Polubienia
16
thanks for the giveaway..
already using old version but now after more than 2 generation change, need to replace it

tedi

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
2
Może tym razem się uda... Ostatnio się sfrajerowałem i nie potwierdziłem wygranej w terminie. Teraz ustawię sobie jakiegoś "przypominacza" żeby sprawdzić wyniki. A program przydałby się....

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56076
Program przydatny i prosty w użytkowaniu. Dla średniowymagającego użytkownika w zupełności wystarczający. Mam wersję 12 więc przydałby się upgrade :) Tak więc zgłaszam mój udział w konkursie, a nuż ..... :dziwak

P.S. Dzięki andyxa za kolejny konkurs.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Edit: Z racji, że mi się już poszczęściło, proszę mnie nie uwzględniać w losowaniu. :) :dziękuję

Korzystam z Ashampoo Photo Commander i uważam, że jest bardzo funkcjonalny i atrakcyjny. Najnowsza wersja oferuje bardzo dużo nowości, z których większość uważam za przydatnych np. wyciąganie obrazów z plików pdf.
Dziękuję andyxa i sławnej pani Angeli za konkurs. :dziękuję

leonbokser

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
5
Ashampoo Photo Commander jest bardzo funkcjonalnym programem do ulepszania,katalogowania i do wielu innych czynności, chociażby wyciągania obrazów z plików pdf. Dla średnio wymagającego użytkownika w zupełności wystarczający.Program godny polecenia i posiadania.Dziękuję za konkurs.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Bardzo dobry program do zarządzania fotkami, a ze korzystam z wersji 14 chętnie zamieniłbym go na nowszą wersję.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Wyniki

lb7oWpd.jpg

Gratulacje

Nagrodzeni mają 48 godz. na potwierdzenie wygranej na PW.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54951
Gratulacje dla zwycięzców :piwko

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Gratulacje dla zwycięzców, jeden na pewno się mocno ucieszy. :yhy :piwko

tedi

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
2
Udało się!!!
Dzięki za konkurs.
Swoją drogą wysłałem PW z potwierdzeniem a ona widnieje w wiadomościach do wysłania (z adnotacją wysłane 25 paź...) - w wysłanych brak tej wiadomości. To jakiś błąd czy coś namieszałem?

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12616
Miasto
Somewhere over the rainbow.
tedi napisał:
Udało się!!!
Dzięki za konkurs.
Swoją drogą wysłałem PW z potwierdzeniem a ona widnieje w wiadomościach do wysłania (z adnotacją wysłane 25 paź...) - w wysłanych brak tej wiadomości. To jakiś błąd czy coś namieszałem?

Bo adresat jeszcze nie odebrał wiadomości. Jak odbierze to będzie u Ciebie w "wysłanych".

Do góry