KONKURS ! Ashampoo Snap 9

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Program bardzo bogaty w dodatki do edycji zrzutu czyli mały-duży kombajn do obróbki graficznej zrzutów fajna sprawa w przygotowaniu prezentacji pomocy ekranowej-super ! Szacun za miły konkurs!

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Korzystałem i korzystam z programów firmy Ashampoo. Program do zrzutów ekranowych używałem już w wersji 5,6,7. Potem przerwa i próby z innymi produktami. Po powyższym opisie program Ashampoo Snap 9 dostrzegam jako lidera w temacie zrzutów. Całe mnóstwo funkcji pod myszką. Staję do konkursu z nadzieją wygranej . :)

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
:guma Na początku chciałem podziękować za konkurs
i z chęcią bym skorzystał z wersji płatnej tego programu ponieważ bardzo często muszę robić zrzuty a w chwili obecnej używam darmowej wersji innego programu to tych rzeczy Pozdrawiam :piwko

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dzieki andyxa za konkurs!
Ashampoo Snap 9 tworzy, edytuje i przesyła zdjęcia i filmy. Może uchwycić wszystko co widoczne na ekranie komputera. Pozwala na edytowanie filmów i korzystanie z wielu efektów graficznych i symboli, aby tworzyć filmy instruktażowe oraz animowane GIF.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dziękuję andyxa za konkurs, jak również podziękowania dla legendarnej Pani Angeli z Ashampoo. :dziękuję
Ashampoo Snap to obok Ashampoo Burning Studio najlepsza wizytówka tej stajni. Korzystam z Ashampoo Snap 7. Jestem z niego zadowolony - mnogość opcji, fajnie rozwiązane, bogate w opcje menu wysuwane z 3 stron ekranu. Program dobrze radzi sobie z przewijalnymi zrzutami stron internetowych, jednak nie we wszystkich przeglądarkach działa to dobrze - szczególnie tych blinkowych. W nowej wersji 9 usprawniono obsługę przeglądarek, więc jest nadzieja, że wyeliminowano ten błąd. Do tego sporo użytecznych nowości - automatyczne zatrzymywanie nagrań, swobodne określanie ekranu przeznaczonego dla edytora obrazów programu Snap, wyświetlanie naciskanych klawiszy podczas nagrywania, swobodny wybór ekranu w trybie edycji, przenoszone okno przechwytywania podczas nagrywania, edycja nagrań na żywo, możliwośc dodajnia do nich tekstu lub rysunków, tworzeniez animacje GIF, natychmiastowe przechwytywanie wszystkich pulpitów Windows jako obiektów, wyodrebnianie tekstu z obrazów dzięki rozpoznawaniu znaków, wysyłanie do Dropbox, Google Drive oraz OneDrive z opcją autokonfiguracji. Same fajne opcje. :ok

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Konkurs zakończony.

Wyniki

Vm7pZfr.jpg

Gratulacje.

Nagrodzeni mają 48 godz. na potwierdzenie wygranej na PW.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dzięki!!!! :hura Gratki dla pozostałych zwycięzców!

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Gratuluję szczęśliwcom :hura Mimo, że nie udało mi się wygrać to cieszę się Waszym szczęściem. Niech Wam program dobrze służy :piwko

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54995
Dziękuje i gratulacje dla pozostałych zwycięzców !! !! !!

memnon

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4339
Dziękuję :dziękuję i gratuluję pozostałym szczęściarzom :yahoo .

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Gratulacje dla wygranych :piwko

Do góry