KonkursPZD KONKURS - Ashampoo Video Optimizer Pro

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
box_ashampoo_video_optimizer_pro_800x800.png

Do wygrania 5 licencji Ashampoo Video Optimizer Pro , licencje otrzymałem od Pani Angeli z Ashampoo,bardzo dziękuję.

strona domowa
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Prawdziwa perfekcja Twoich wideo
Ashampoo Video Optimizer Pro to skuteczny sposób na zwiększenie jakości nagrań. Bez problemu ustabilizujesz obraz w trakcie filmowania z ręki, zoptymalizujesz kontrasty i kolory lub zwiększysz ostrość filmów. Z łatwością pozbędziesz się cyfrowego szumu i migotania. Jednym kliknięciem utworzysz efekt spowolnienia lub filmu migawkowego oraz dokonasz korekty zniekształceń soczewek. A z pomocą wbudowanego edytora możesz obracać, przycinać i łączyć nagrane filmy.

Benefity pod ręką
- Idealny do nagrywania filmów za pomocą telefonów, specjalistycznych kamer, cyfrowych aparatów fotograficznych czy dronów
- Wysoce efektywna stabilizacja obrazu
- Nigdy więcej zniekształceń obiektywu: automatyczne usuwanie efektu rybiego oka
- Doskonała ostrość i kolory dające całkowicie nowe doznania wizualne
- Dobrze przemyślane efekty spowolnienia i filmu poklatkowego dają niesamowite rezultaty
- Ustawienia dające idealne naświetlanie i kontrast nawet w przypadku nieudanych ujęć
- Zachwycające efekty takie jak tilt-shift, który nadaje obrazom bardziej indywidualny charakter
- Redukcja szumów i usunięcie migotania dla uzyskania jasnego i wyraźnego nagrania
- Obracaj i edytuj nagrania dzięki niezwykle łatwemu, wbudowanemu edytorowi
- Zaoszczędź czas dzięki przetwarzaniu wsadowemu

Potężna optymalizacja koloru i kontrastu
Popraw jakość swoich wideo dodając automatycznie dopasowane kolory oraz kontrasty. W zaledwie kilku kliknięciach Twój klip będzie bardziej żywy, pełen realizmu i zachwycający. Balans bieli pozwoli na sprawienie, że ciepłe czy zimne fragmenty będą bardziej odpowiednie, a indywidualne ustawienia jasności, nasycenia, cieniowania czy ustawień kolorów pozwolą na taki osobisty dotyk twórcy. Tchnij życie w nagrania nawet z telefonu komórkowego!

Stabilizacja i naprawianie trzęsących wideo z łatwością
Klipy wykonane telefonami czy kamerami sportowymi (GoPro) zwykle trzęsą się. Ashampoo Video Optimizer Pro oferuje niesamowite narzędzie do stabilizacji ujęć! Nawet te wykonane z ręki w slow motion staną się płynne i bardziej realistyczne. Popraw swoje wideo i pożegnaj trzęsące się wideo!

Wyostrzanie, usuwanie szumu i kliknięć
Materiał nagrany w ciemności zawsze jest słabej jakości w pewnym stopniu, a szum wideo oraz słabe naświetlenie nie pomaga, dodając niechciany efekt kliknięcia. W tych warunkach, kontury stają się szybko rozmyte. Ashampoo Video Optimizer Pro automatycznie wykrywa i naprawia te problemy. Oryginalnie, zbyt ciemne materiały nie tracą już tak bardzo na jakości.

Wyjątkowo łatwe obracanie i przycinanie wideo
Ashampoo Video Oprimizer Pro pozwala nie tylko na poprawę jakości, ale także wspiera funkcję obrotu o 90 / 180 / 270 stopni oraz własne ustawienia, w tym przycinanie wideo. Eksportuj swoje funkcje wideo oraz łącz zdjęcia oraz wideo w jeden przepiękny klip!

Dodaj niesamowite efekty slow-motion oraz time-lapse
Możesz łatwo uzyskać efekt przyspieszenia, aby dodać ciekawego efektu. Spowolnienie zapewnia przykucie uwagi do szczegółów oraz wydobyć magię z klipu, podczas gdy czas może nagle zacząć przyspieszać w odpowiednim momencie. Oba efekty są wyjątkowo proste do zastosowania w Ashampoo Video Optimizer Pro oraz w renderowaniu materiału o żywszej treści i barwach.

Naturalny wygląd usuwanie poruszenia obrazu
Wiele modeli kamer nagrywa materiał niemalże realistyczny. Jednak kamery sportowe mają tendencję do nagrywania zbyt szerokokątnie, przez co Użytkownik dużo czasu musi poświęcić na obrobienie materiału. Ashampoo Video Optimizer Pro naprawia problemy optyki dla prawdziwie realistycznych efektów. Funkcje programu oraz liczne ustawienia dedykowane pozwalają na ułatwienie zadania.

Dodawaj teksty i efekty
Komentarze i efekty mogą naprawdę wiele wnieść w materiał wideo. Ashampoo Video Optimizer Pro sprawia, że niesamowicie łatwo jest dodać tekst oraz wyjątkowe efekty, jak tilt-shift, który wybiórczo rozmywa części obrazu, tworząc efekt miniatury. Uwolnij swoją kreatywność!

Dla profesjonalistów i perfekcjonistów
Ashampoo Video Optimizer Pro dodaje także metadane, jak autor, prawa autorskie, tytuł czy komentarze. Program wspiera wszystkie najpopularniejsze kodeki oraz rozdzielczości (włączając w to HD, 2K, 2.7K, 4K). Oszczędzaj czas i wysiłek dzięki wbudowanemu przetwarzaniu wsadowemu, edycji oraz metadanych do swoich wideo jednym kliknięciem!

Zoptymalizuj ekspozycję, balans bieli, kontrast i kolory
Popraw kontrast i nasycenie, dodaj swoim zdjęciom i wideo więcej życia. Dopasuj balans bieli i spraw, że materiał będzie bardziej ciepły z wyglądu, a obiekty chłodne staną się bardziej zimne. Dopasuj jasność, cieniowanie koloru oraz dodaj np. efekt winiety.
Efekty
Korzystaj z wielu efektów i dodawaj je do swoich zdjęć oraz wideo, aby dodać niezwykłości i wspaniałości.

Przesunięcie
Użyj filtru przesunięcia, aby stworzyć artystyczne rozmycie i dodać niesamowitego efektu. Możesz użyć także efekt "miniatury" który sprawi, że widoki będą wyglądać jak miniaturowe zabawki.

Usuń niedoskonałości optyki
Usuń efekt rybiego oka z wideo i zdjęć, często spowodowanych przez kamery sportowe o szerokim kącie widzenia. Program wykorzystuje wbudowane profile kamer i z łatwością pozwala na dopasowanie ich do odpowiednio nagranych wideo i problemów z konkretną optyką.

Redukcja wstrząsów nagrań
Optyczna stabilizacja wideo, idealna dla ujęć nagrywanych z ręki oraz klipów akcji.

Redukcja szumu
Usuń szum z wideo oraz zdjęć spowodowany słabym oświetleniem lub błędnymi ustawieniami ISO.

Wyostrz zdjęcia i wideo
Poprawiaj i wyostrzaj swoje zdjęcia i wideo oraz dodaj im więcej niesamowitości od siebie.

Obracaj i przycinaj
Obracaj wideo i zdjęcia o 90 / 180 / 270 stopni lub o dowolną wartość, a następnie je przycinaj.

Usuwanie przejść optyki
Usuń nieprzyjemne przejścia z wideo w time-lapse oraz wideo nagrywanych w trudnych warunkach oświetleniowych.

Zmień szybkość odtwarzania
Wiele kamer sportowych może nagrywać wideo w rozdzielczości 60fps lub większej. Video Optimizer Pro pozwala Ci na spowolnienie lub przyspieszenie Twoich wideo, np. w celu uzyskania efektu slow-motion.

screeny
scr_ashampoo_video_optimizer_pro_presentation_en.jpg

scr_ashampoo_video_optimizer_pro_screens.jpg

scr-ashampoo-video-optimizer-pro-welcome-quick.jpg

scr-ashampoo-video-optimizer-pro-welcome-advanced.jpg

scr-ashampoo-video-optimizer-pro-workaround.jpg

Zasady konkursu
1. Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić Ashampoo Video Optimizer PRO
2. Komentarz w języku ojczystym
3. W konkursie mogą brać użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu
4. Zakończenie konkursu 2018 - 10 - 27

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW

Powodzenia

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Myślę że ten program z pewnością wykorzystam. Potrzebuję czegoś do poprawy jakości moich filmów.
Programy ze stajni Ashampoo spełniają moje wymagania.

tedi13

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
552
Miasto
okolice Krakowa
Widzę, że Ashampoo Video Optimizer PRO posiada kilka funkcji, których nie posiadają "moje video edytory". Tak więc sądzę, że niekiedy bardzo ułatwiłby mi "zabawę" z filmikami.
Dzięki za konkurs

Overlord

Wygadany
Reakcje/Polubienia
151
Dziękuję za wspaniały konkurs. Ashampoo Video Optimizer PRO usprawni mi edycję plików wideo. Program posiada mnóstwo przydatnych i użytecznych opcji.

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Korzystam z wielu programów firmy Ashampoo. Dlatego też myślę że program Ashampoo Video Optimizer PRO pozwoli mi na sprawne tworzenie dobrej jakości filmów, dzięki wielu narzędziom korekcyjnym, które posiada.
Serdeczne dzięki za konkurs!

husky10

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Posiadam wiele licencji pochodzących od tego znanego producenta - ASAHAMPOO. Każda wersja jest coraz lepsza, jednak minusem jest to, że muszę za nie zapłacić. Gdyby ten program udało się wygrać mógłbym "obrobić" w nim moje filmiki z ostatnich wakacji na Kubie. Jednak chętnych jest zapewne wielu i wszystkim życzę powodzenia. Osobne podziękowania dla portalu jak również do Pani Angeli z Ashampoo, która już nie pierwszy raz przyczynia sie do propagowania naprawdę dobrych programów w portalu programyzadarmo. Pozostaje się łudzić, że może wygram "marzenia są piękne, nic nie kosztują i czasami się spełniają".

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1593
Dużo nagrywam krótkich filmów i zdecydowanie brakuje mi takiego prostego a zarazem mającego wiele narzędzi programu do obróbki filmów. Możliwe, ze się zaprzyjaźnimy na dłużej tak jak to ma miejsce z Burning Studio czy Music Studio. Wygląda obiecująco.

husky10

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
28.10.2018 mam imieniny ::) może mały prezenty??

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
165
Thanks for the giveaway !
Ashampoo Video Optimizer Pro is a tool which can improve the quality of your videos. It allows you to correct various mishaps, add effects, text, watermarks and improve the overall colors and contrast for a more powerful effect. It also can edit exposure, shadows, highlights, RGBs, settings, fix lens distortions or fisheys, cut and split clips, merge videos and add segments. With those favorite features provided, I am anxious to win this license and try it.

michalms

Wygadany
Reakcje/Polubienia
37
Dlaczego chciałbym wygrać Ashampoo Video Optimizer Pro? Ponieważ posiadam w swojej kolekcji kilka filmów z różnych uroczystości rodzinnych, które wymagają niewielkich poprawek edycyjnych. Ashampoo Video Optimizer Pro na pewno by mi pomógł z tym się uporać. Pozdrawiam.

dhruv2193

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
217
ashampoo video optimizer is a very good tool to optimize and edit videos and would like to use it for the same. I like features such as Noise reduction
Remove noise from video and photos due to low lighting or wrong ISO settings.

joa87

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
129
Miasto
Szczecin
Chciałabym zacząć przygodę z programem do edycji video, wyprodukowanym przez Ashampoo, bo znam tego producenta i wiem, że produkuje wartościowe rzeczy. Przyda mi się zwłaszcza redukcja szumów, oraz wyostrzenie. Dziękuję za zorganizowanie tego konkursu. Powodzenia. :)

Do góry