Konkurs!!Ashampoo WinOptimizer 12

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1057
Dzięki życzliwości Pani Melanie z Ashampoo GmbH za co dziekuje :klawik.
mam do rozdania 10 licencji
rewelacyjnego Programu Ashampoo WinOptimizer 12

e289cef7750aaa23med.png

Zapraszam na oficjalną stronę programu
  • https://www.ashampoo.com/pl/pln/pin/4606/system-software/Ashampoo-WinOptimizer-12
Dlaczego???
Ashampoo WinOptimizer 12
Ponieważ jest rewelacyjny !!!

7e35228e04e02e87med.png

Kompletna optymalizacja systemu
Kompletne narzedzie do optymalizacji systemu
Ashampoo WinOptimizer to wspaniale narzedzie do pelnej optymalizacji, które sprzata dyski oraz zachowuje ciaglosc wydajnosci i stabilnosci komputera. Chroni takze prywatnosc i pozwala na indywidualizacje calego systemu Windows. Poza 3 róznymi modulami czyszczacymi, aplikacja oferuje ponad 30 narzedzi pokrywajacych wszystkie najwazniejsze zadania obslugi systemu, podkecania, analizy oraz przyspieszania i zarzadzania plikami (szyfrowanie, podzial, itp.).

5a5dd18358b00725med.png

Wersja numer 12 przychodzi z narzedziem benchmarku dysków twardych, pelna kompatybilnoscia z Windows 10 oraz funkcjami czyszczenia dla systemów wielostanowiskowych. Najnowsze algorytmy sledza pozostalosci po programach (jak Windows Defender, Team Viewer, Daemon Tools, Adobe Acrobat, itp.), a takze skanuja profile Firefoxa. Czyszczenie Internetowe zostalo uaktualnione o wsparcie dla laczy ponad 25 Mbit. Usprawniono takze interfejs Uzytkownika aby zapewnic dobra nawigacje i przeszukiwanie wyników.
06b8f3d89fb0fd11med.png

Najwazniejsze cechy
- Wydajność na zawołanie z automatycznym podkręcaniem
- Więcej wolnej pamięci dzięki StartUp Tuner
- Defragmentuj rejestr i czyść dane dla idealnej pracy system
- Naprawia dziury bezpieczeństwa i chroni Twoją prywatność
- Przyspieszanie sprzętowe z obsługą przypieszania sektora rozruchowego
- Profesjonalne usuwanie plików dla całkowitego bezpieczeństwa
- Nie zgub ścieżki z danymi dzięki Eksploratorowi Miejsca na Dysku
- Game Booster dla maksymalnej wydajności grania
- Maksymalna wydajność dysku dzięki HDD Inspector
- Wsparcie dla indywidualnego podkręcania i dostosowania Systemu Windows według potrzeb

c43c08e4d0a202f3med.png

Więcej info
  • https://www.ashampoo.com/pl/pln/pin/4606/system-software/Ashampoo-WinOptimizer-12
Download
  • http://www.ashampoo.com/ashampoo_winoptimizer_12_sm.exe
Pakiet medialny
  • http://www.ashampoo.com/mediapacks.php?idstring=4606
8387f17d637428bdmed.png

1fd53b4e63d55478med.png

44e1845dc4b65788med.png

Zasady konkursu
1.Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać Ashampoo WinOptimizer 12

2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim

3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 10.01.2016

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Okres świąteczny i dłuuuuuugi czas trwania konkursu, ale spokojnie na pewno chętni będą ;)

kuba-xp

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Dzięki za konkurs :ok Od jakiegoś czasu posiadam Ashampoo WinOptimizer 11. Choć początkowo nie miałem jakiegoś szczególnego zaufania, po niedługim czasie program bardzo przypadł mi do gustu. Ashampoo WinOptimizer jest intuicyjny, ma dużo różnych opcji, przez co daje możliwość indywidualnego dopasowania systemu do własnych potrzeb. Zgłaszam swój udział w konkursie, bo warto by było przesiąść się na nowszą wersję, wydaje mi się, że chyba jeszcze bardziej intuicyjną.

ArekS

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Nowa wersja WinOptimizer zawiera nieco ulepszeń w porównaniu z poprzednią i tak bardzo dobrą wersją, tzn. 11. Jest to jeden z lepiej dopracowanych programów do szeroko rozumianej optymalizacji systemu, w tym m.in.: defragmentacji i optymalizacji rejestru, wyszukiwania na dysku zduplikowanych plików, zarządzania czcionkami, menu kontekstowym, a także ochrony prywatności, bo umożliwia m.in.: szyfrowanie plików, bezpowrotne kasowanie.
Ważną zaletą programu jest to, że obsługuje wszystkie edycje Windows od XP aż do 10.
Dlatego bardzo dziękuję: :dziękuję
Koledze angellomichel387 - za zorganizowanie konkursu, a Pani Melanie z Ashampoo - za przekazanie licencji, jednocześnie bardzo chętnie zgłaszając swój udział w nim.

Anakondawaz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
4
Dziękuje za konkurs
Bardzo dobry program do utrzymania komputera w porządku
dlatego z chęcią go przygarne

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Program się przyda. Chętnie zamienię AWO11 na nowszy.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1057
Ok nie będę się produkował Konkurs zakończony
i proszę do mnie nie pisać czy można dostać licencje bo zostały był na to czas gdy trwał konkurs
A pisałem kiedyś że często kończę konkursy przed czasem
Milej niedzieli życzę :klawik.
Ps.Pozostałe kluczę rozdam tylko i wyłącznie osobą bardzo aktywnym na forum którzy coś w nie w noszą więc takie osoby mogą do mnie się odezwać :guma
Kluczę czekają :klawik. jeszcze kilka zostało
a już za parę dni konkurs z Adguard 6 1 rok
pl :klawik.

Do góry