Konkurs ! AVG Ultimate x 7 Licenses Giveaway

Status
Zamknięty.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Jedna licencja na wszystkie urzadzenia, jedna by wszystkie ochronic, jedna by wszystkimi zarzadzac :) Toz to pierscien z wladcy pierscieni :)
A tak na serio AVG jest skutecznym pakietem do ochrony , wersja ultimate posiada rowniez pakiet do optymalizacji wiec jest bardzo wszechstronnym oprogramowaniem.Napewno znajdzie miejsce na moim sprzecie.

stefek

Wygadany
Reakcje/Polubienia
22
Korzystałem z AVG internet security i byłem bardzo zadowolony niestety licencja już wygasła.Dlatego chętnie wezmę udział w konkursie o ten pakiet,abym mógł skorzystać z tego pakietu na laptopie i wszystkich mych urządzeniach mobilnych.Dziękuję za możliwość wzięcia udziału w konkursie .

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thank you for the opportunity guardian.

AVG Ultimate is a full-featured & very good in detecting threats and One license protects an unlimited number of your Windows machines, Macs and Android devices.

My favorite feature:
You can remotely locate your lost phone, lock it or wipe it clean and also activate anti-theft remote camera feature that will take pictures and sends you pictures from your stolen phone along with the location details.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Najbardziej podoba mi sie to, ze mogę uzyć AVG na wszystkich moich urzadzeniach bez żadnych ograniczeń.
Dziękuję za konkurs.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
45827
Miasto
Gdzieś w Polsce
Rewelacja! :ok
Dzięki za konkurs. :dziękuję Pełna i kompleksowa ochrona całego domowego sprzętu tj. blaszaka, lapków, smartfonów i tabletów bez ograniczeń w całym domu. Piszę się na to.

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
167
Thanks for the Nice Giveaway !
AVG Ultimate consists of tools to remove junk files, control your startup programs, clean and repair the Registry, extend battery life etc. This is the best feature I like most to have full control and manage my PC all on my own discretion.

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Dziękuję Guardian za super konkurs :)
AVG należy do czołówki programów zabezpieczających a rzecz którą bardzo cenię w wersji Ultimate to instalacja na kilku urządzeniach. Dzięki temu mógłbym zainstalować program na komputerze, smartfonie i tablecie.

guardian

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Cyber Space
thread closed whilst I collect names and check eligibility that each has followed our 3 simple GOLDEN RULES !!

guardian

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Cyber Space
Unfortunately some did not follow our 3 simple GOLDEN RULES and were not included in this giveaway :facepalm

Winning member’s names have been selected by random.org and have been posted below..
winner's will only have 2 days to PM me to claim their prize and if I do not receive your PM within specified time
frame your win will be forfeited, sorry no excuses will be considered.

You will only receive a PM from me if you have claimed your prize within specified time frame..

NesdJUe.jpg

CONGRATULATIONS !! to our 7 x lucky winners

dinosaur07

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
300
Congratulations to the winners! :piwko

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Gratulacje!

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Thank You & congrats for all other winners .
Dzięki i gratki dla współwygranych.
P.S. PM wysłany tylko nie wiem czy organizator zrozumie -
mój angielski jest "niecodzienny" zwykle. :zawsty

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Gratulacje dla zwycięzców

Status
Zamknięty.
Do góry