Konkurs ! - Bitdefender Internet Security 2012 - Giveaway !

A

Anonymous

Konkurs ! - Bitdefender Internet Security 2012 - Giveaway !

[plusone][/plusone]
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Bitdefender-Internet-Security-2012.jpg

!! Do wygrania jedna roczna licencja na Bitdefender Internet Security 2012 !!

Zasady:
1. Napisz komentarz dlaczego chcesz wygrać ten pakiet IS.
2. Zwycięzca nie będzie losowany za pomocą random.org, lecz ja wybiorę najlepszy komentarz (tak jak jest na softpedii).

Zakończenie konkursu 26.10.2011.

Powodzenia!

casoni

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Re: Konkurs ! - Bitdefender Internet Security 2012 - Giveawa

W losowaniu jakoś nigdy nie mam szczęścia, a Bitdefenderka bardzo chciałbym mieć, bo może on uchroni mnie od tych wirusów co mi codziennie dzieciaki naściągają w komputerze.
Pozdrawiam.

wladekt

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

do tej pory nigdy nic nie wygrałem a taki pakiet warto mieć

jogobella

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0

Witam ja w ubiegłym roku wygrałem Bitdefender Internet Security 2011 na innym portalu,a to że za nie całe dwa miesiące kończy mi się licencja z chęcią ją odnowię za pomocą ewentualnej wygranej.Tak w ogóle Bitdefender Internet Security jest świetnym programem,mi w zupełności on wystarczy .Odrobina szczęścia i może go dostanę.Pozdrawiam :D

kakoj

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
2

Po przetestowaniu różności twierdzę, że jest The Best. Obecnie latam na Comodo + Avast bo skończyła mi się licencja na NIS. Przetestowałem angielską wersję Bitdefendera i bardzo mi się spodobał. Używałem już testowych wersji NIS2012, KIS2012, GData IS 2012, Eseta, I SEP 12.1. Chyba Bitdefender wypada najlepiej. Maszyny wcale nie mam mocnej P8400 3Giga ramu. Wrażenia z pracy wersji testowej berdzo pozytywne.

evilted

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Kiedyś próbowałem w BitDefender 2011 nie udało się ,więc może teraz się powiedzie,a w niedziele mam urodziny,byłby świetny prezent.

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7

Wg.mojej opinii to Bitdefender plasuje się w ścisłej czołówce tzn. wraz z Kaspersky i Nortonem.
Używałem go już dawno temu ,kiedy czasem trafiła się subskrypcja kilkumiesięczna lub dłuższa np.w Chip-e,PC World,
w latach 2006-2009. i juz wtedy spisywał się super.To wyobrażam sobie jaki jest ten nowy.No cóż pomarzyc sobie można.

sanecki

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Producent tego oprogramowania zawsze dba o najwyższy poziom ochrony komputera. Świadczą o tym miejsca, jakie Bitdefender zajmuje w liczących się (obiektywnych) rankingach antywirusowego oprogramowania. Osobiście mam bardzo pozytywne doświadczenia z korzystania z tego softu w wersji wcześniejszej. Cóż, mam 24.10. urodziny. Podobnie jak inny uczestnik tego konkursu stwierdzam, że licencja na ten program byłaby baaaardzooooo miłym prezentem.
Bitdefender - forget about viruses and never remember.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę szczęścia w konkursie.

przemeq

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2

Mnie wybierz!
Fajnie było by mieć taki pakiet - legalnie. ;)

PasjonatWachholza

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1

Gdy podstępem o zmroku zbliża się zagrożenie do mego kompa mogę być spokojny o Niego,bo mam BitDefendera.
Napisałem "Niego",bo to mój pierwszy komputer w życiu,który musi jeszcze mnie służyć jakiś czas i muszę o Niego dbać.Słucham muzyki,fruwam po internecie,wysyłam pocztę,wpisuję swoje hasło na niniejsze forum,by zawalczyć o nową wersję tego "pocisku kosmicznego" wśród wszelkich programów dbających o nasze bezpieczeństwo i mam w końcu ten wymarzony spokój.
Używałem kilku innych programów i z całym szacunkiem do nich,ale dopiero BitDefender pokazał,że program do ochrony komputera może być bardzo skuteczny (od wielu miesięcy używam wersji 2010 i nie miałem ani jednego wirusa na komputerze!) i przy tym w żaden sposób nie spowalnia naszej maszyny,do której siadamy każdego dnia.Tak - to dobry moment do tego,by przyznać się,że codziennie siedzimy przed naszym komputerem.Tak naprawdę nawet nie wiem,że posiadam program do ochrony,bo jedynie przypomina mnie o aktualizacjach Windows i wtedy Go otwieram.Zresztą to rozwiązanie z aktualizacją systemu Windows (posiadam Vistę Home Premium) jest w BitDefenderze pierwszej wody,bo poprzez ten program aktualizacja zawsze kończy się powodzeniem,co nie jest już takie oczywiste przy użyciu systemowego sposobu dokonywania tejże aktualizacji.
Znam się już troszkę na wszelakich programach,gdzie metodą prób i błędów docierałem wiele z nich,testowałem przez długi czas,starałem się dane programy posiadane w komputerze dopasować,by nie powodowały między sobą jakichkolwiek konfliktów.Z tej perspektywy oceniam BitDefendera bardzo wysoko - w tej kwestii spełnił moje oczekiwania z nawiązką.
Jeśli nawet tej wersji BitDefendera nie wygram (nie jestem pazerny,mam jeszcze licencję na ponad rok) to chciałbym,by Szef obdarował tym programem kogoś zacnego,kto doceni i w pełni uszanuje ten program,bo jest tego wart.
Wszystkim Czytelnikom życzę powodzenia.
Miłego weekendu. :)

malajt2

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Bitdefender to fajny program jest,
żeby wirusom powiedzieć cześć!!!
On się nie boi i nie truchleje
tylko złu zrobi delete.
Bit Bit Bit DEFENDER!!!!

Bardzo chciałbym ten program jest super

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia

PasjonatWachholza napisał:
Gdy podstępem o zmroku zbliża się zagrożenie do mego kompa mogę być spokojny o Niego,bo mam BitDefendera.
Napisałem "Niego",bo to mój pierwszy komputer w życiu,który musi jeszcze mnie służyć jakiś czas i muszę o Niego dbać.Słucham muzyki,fruwam po internecie,wysyłam pocztę,wpisuję swoje hasło na niniejsze forum,by zawalczyć o nową wersję tego "pocisku kosmicznego" wśród wszelkich programów dbających o nasze bezpieczeństwo i mam w końcu ten wymarzony spokój.
Używałem kilku innych programów i z całym szacunkiem do nich,ale dopiero BitDefender pokazał,że program do ochrony komputera może być bardzo skuteczny (od wielu miesięcy używam wersji 2010 i nie miałem ani jednego wirusa na komputerze!) i przy tym w żaden sposób nie spowalnia naszej maszyny,do której siadamy każdego dnia.Tak - to dobry moment do tego,by przyznać się,że codziennie siedzimy przed naszym komputerem.Tak naprawdę nawet nie wiem,że posiadam program do ochrony,bo jedynie przypomina mnie o aktualizacjach Windows i wtedy Go otwieram.Zresztą to rozwiązanie z aktualizacją systemu Windows (posiadam Vistę Home Premium) jest w BitDefenderze pierwszej wody,bo poprzez ten program aktualizacja zawsze kończy się powodzeniem,co nie jest już takie oczywiste przy użyciu systemowego sposobu dokonywania tejże aktualizacji.
Znam się już troszkę na wszelakich programach,gdzie metodą prób i błędów docierałem wiele z nich,testowałem przez długi czas,starałem się dane programy posiadane w komputerze dopasować,by nie powodowały między sobą jakichkolwiek konfliktów.Z tej perspektywy oceniam BitDefendera bardzo wysoko - w tej kwestii spełnił moje oczekiwania z nawiązką.
Jeśli nawet tej wersji BitDefendera nie wygram (nie jestem pazerny,mam jeszcze licencję na ponad rok) to chciałbym,by Szef obdarował tym programem kogoś zacnego,kto doceni i w pełni uszanuje ten program,bo jest tego wart.
Wszystkim Czytelnikom życzę powodzenia.
Miłego weekendu. :)
thank you very much! great comment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!:

siddxxxx

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Thank you such a great Giveaway sir.Bitdefender is the best antivirus in the world.Bitdefender really improved in its malware detection rate in the past 2-3 years.It has one of the best real time protection which can block zero day malwares with ease.New rescue scanning feature helps users in removing the virus that can't be removed when system is running.New interface is good(it can be more better).Scanning speed is faster than before.New bitdefender traffic light toolbar is really very impressive,with its help we can increase our online protection against the hackers.the toolbar also has sandbox feature to run dangerous ,unknown websites in virtual environment and that saves your pc from being affected.Bitdefender is rated no. 1 by toptenreviews.com and it has also got top positions in so many other AV comparison tests.I want this amazing security product.Please count me in.Hope i win.

pio1112

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Hmmmm dlaczego.Bo go sprzedam na Allegro.Dla starszego sprzętu plus przeciętne netbooki porażka.Zamula start systemu.Przepraszam za szczerość.

PS.
Nie pomylić z wykrywalnością.Bardzo dobra.
PS.2
Nie każdego stać na nowy lub w miarę nowy sprzęt.

pg5643

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Nie będę owijał w bawełnę - BitDefender potrzebny mi jest na drugi komputer, który jest de facto służbowy (moja mama na nim pracuje). Nie dawno zainstalowałem na nim TrustPorta ale mimo to, że jest skuteczny to okropnie obciąża kompa i ciężko się na nim pracuje. Jeszcze na dodatek popsuła się baza wirusów jednego z silników skanujących i nijak nie można tego naprawić (próbowałem bez powodzenia), chyba tylko przez reinstalację programu, ale to by oznaczało dalszą mękę z tym softem... Także ta licencja byłaby na prawdę mile widziana ;) Pozdro4all :)

Do góry