Re: Konkurs ! - Bitdefender Internet Security 2012 - Giveawa
Szczęście szczęściem, a dobry program zabezpieczający komputer to jest to. Właśnie utraciłem nieco danych i nerwów z powodu infekcji. Z Bitdefenderem prawdopodobnie to by się nie zdarzyło. Pozdrawiam Marek
Najpierw widzialem w sieci druzgocace opinie i bluzgi na temat Bitdefendera. Powiem szczerze ze im uwierzylem i sycilem sie softem konkurencji spod znaku darmowego Avasta a pozniej Aviry oraz ostatnio F-Secure. Az przyszedl moment ze otrzymalem damowa licencje na pol roku i zainstalowalem to "cos" u corki na laptopie (bo oczywiscie swojego kompa nie bede kalal takim "nedznym" softem).
Wiadomo o co chodzi - 14 latka smiga po necie, po jakichs podejrzanych stronkach znalezionych w Google. Czekalem tylko na moment kiedy mnie zawola i powie ze padl jej system, ale cooooooo? Ale nieeeeeeeeeeee.
Cholera pol roku i NIC. W systemie CZYSTO drodzy Panstwo. No nie - powiedzialem. To ja tu u siebie zawalczam z jakims glutem co chwile a u niej spoko? O co kaman????? Wiec pytam tak - Corcia mialas moze ostatnio jakies info o wiruskach??? A ona na to - tak tatusiu, kilka razy dziennie mi sie to to wyswietla wiec blokuje dokladnie jak kazales.
No wiec moja kopareczka BUM ku glebie. A ze widze programyzadarmo.net - okazja zlapac darmowa licencje wiec pisze wlasnie teraz tego posta a pod paluchami az sie pali zeby wywalic F-Secure Internet Secuirty i zamienic na Bitdefendera ale poczekam. Moze sie uda..... Aha w Defenderku kapitalnie dziala filrt rodzicielski w zwiazku z tym cora na Googlach nie oglada jednak podejrzanych stronek. A ja czasem niestety tak .
Pozdrawiam goraco.
Witam
Nigdy nic nie wygrałem. Ostatnio dostałem jako prezent laptopa i potrzebuje dobry program ochronny.BitDefender to bardzo dobry program ale pełna wersja jednak troche kosztuje a to dla biednego rencisty spory wydatek wiec wygrana bardzo by mi sie przydała.
Bit Defender I. S. ma swoje mocne i słabsze strony. Mam ten program zainstalowany w komputerze od ponad pół roku. Wymienię tyklo kilka tych cech, które są dla mnie najważniejsze.
-Kontrola rodzicielska jest znakomita. Rozbudowana a zarazem prosta w obsłudze. Jestem spokojny kiedy moje dzieciaki buszują w internecie.
-Ochrona w czasie rzeczywistym także jest na wysokim poziomie.
-Podczas skanowania komputer potrafi w miarę normalnie pracować a nie jak ma to miejsce przy niektórych av is całkowicie zablokować system.
Żeby było obiektywnie to kilka rzeczy które w wersji 2011 działają nieprawidłowo.
-Skaner stron internetowych potrafi się bardzo długo uruchamiać lub całkowicie wyłączyć.
-Mimo legalnej wersji programu otrzymuję co jakiś czas inormację o nieprawidłowym kluczu licencyjnym.
Zachęcam zwłaszcza rodziców do zainstalowania Bit Defender, dzięki świetnej kontroli rodzicielskiej uchronicie wasze dzieci przed niebezpieczeństwami internetu.
Jestem bardzo ciekawy jak prezentuje się wersja 2012, mam nadzieję, że będę się mógł o tym przekonać osobiście.
Pozdrawiam
Dzięki jeszcze raz.
To najlepszy antywir jaki posiadałem.
Fakt - niekiedy trzeba zrestartować dwa lub trzy razy kompa,bo bez żadnego powodu w wersji 2010 zamiast czerwonej ikonki pojawiała się czarna informująca,że program nie działa,ale to tylko jedna wada,którą zauważyłem.Pisałem do nich w tej sprawie,ale nie odpisali.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.