Konkurs - Bitdefender Total Security

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
AcFIffP.png

Do wygrania 3 roczne licencje na Bitdefender Total Security!

The licenses are valid 365 days from registration day and can be used on up to 5 devices.

Serdecznie dziękuję Pani Alinie z Bitdefender za dostarczenie licencji na konkurs.

Bitdefender Total Security
Bitdefender Total Security to zintegrowane rozwiązanie służące do ochrony komputera przed wirusami, trojanami, backdoorami, złośliwym oprogramowaniem typu spyware, adware oraz atakami phisherów.
Bitdefender 2016 zadebiutował w połowie września, jednak dopiero teraz trafia na nasz rynek w polskiej wersji językowej. Reklamuje się jako nie tylko standardowy pakiet antywirusowy, ale też narzędzie, które w szczególnym stopniu chroni nas przed szkodnikami typu ransomware, czyli coraz skuteczniejszym złośliwym oprogramowaniem, „porywającym” nasze pliki, szyfrującym je i żądającym okupu za wydanie klucza pozwalającego na deszyfrację.
źródło: dobreprogramy.pl

Link do strony producenta:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1.Napisz w kilku zdaniach sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać Bitdefender Total Security.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 września 2015 roku.
4.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 11.02.2016.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks ORGANIZAT0R. :ok

Been using BitDefender on 2 systems since version 2014. It's very silent and low on system resources.
All I have been using was through Promo codes.

Will be great to win the license as it'll be of great help.

Thanks,Grr

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Mam zainstalowanego Bitdefender Internet Security na 180 dni i wkrótce kończy mi się licencja, dlatego przydałaby się nowa, a ta byłaby dodatkowo i na telefon. Z ochrony Bitdefender jestem bardzo zadowolony. Nie przeszkadza w pracy na komputerze, a robi swoje. Nie obciąża kompa tak jak jego poprzednik, świetnie współpracuje z Win10.

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Miałem, korzystałem, bardzo cenię za skuteczność bardzo chciałbym zabezpieczyć swój komputer powtórnie tym programem. Proszę o dodanie mnie do konkursu, a organizatorowi dziękuję za trud włożony w organizację.

paulbond

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Używam Bitdefender Internet Security już od 4 lat. Program nigdy mnie nie zawiódł. Jak dla mnie najlepszy pakiet zabezpieczający. Mam jeszcze licencję na 89 dni to może mi się uda wygrać. Program działa bardzo dobrze nawet na starszych komputerach, nie spowalnia systemu. Można ustawić automatycznego pilota, który sam podejmie odpowiednie decyzję odnośnie wykrytego zagrożenia.

jasonX

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1091
Too bad I can't join. I had to re-join last Oct 2015 because of some sort of a glitch here. Anyway goodluck to the participants. Thanks for hosting this one ORGANIZATOR

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

IBK8h5Y.jpg

Ze względu na małą liczbę uczestników pozwoliłem sobie zaliczyć użytkownika jasonX do losowania.

Gratulacje dla zwycięzców!

paulbond

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Gratulacje dla zwycięzców.

A gdzie zasady? Co z użytkownikiem jasonX

Zasady konkursu : 3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 września 2015 roku.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte. Ja byłem kiedyś uczestnikiem konkursu i nie spełniałem warunków to od razu zostałem odrzucony.

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Dziękuję bardzo :yahoo :suuper i gratuluję pozostałym zwycięzcom.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Gratulacje dla zwycięzców! :hippie

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Gratuluję, :piwko sam bym wystartował, gdyby mi się licencja kończyła :zawsty

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks ORGANIZAT0R.
Received PM from you with license.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Gratuluję wygranej :piwko
Żałuję, że przeoczyłem konkurs, bo akurat na jednym z komputerów właśnie nie mam żadnego antywirusa.
Ale jak to mówią: " musztarda po obiedzie" :hi

Status
Zamknięty.
Do góry