Konkurs - Bitdefender Windows 8 Security

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Z okazji zbliżającego się zajączka mam do zaoferowania, w szybkim konkursie, roczną licencję na program Bitdefender Windows 8 Security. Licencja pochodzi konkursu (nie wiem czy działa z polską wersją programu).

Zasady konkursu:
1. Napisz w komentarzu co sądzisz o "kafelkach" w Windows 8.
2. Zgłoszenia tylko w języku polskim.
3. W konkursie może brać udział każdy kto ma na forum jakikolwiek post inny niż prośba o licencję czy udział w konkursie.
4. Konkurs trwa do jutra (30.03.2012 r.) do godz. 20:00.

Zwycięzcę wyłoni losowanie na random.org - o ile będzie więcej zgłoszeń niż jedno ;)

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę.

PS. Znam angielski, ale wolę dać licencję rodakom. Na zachodzie stać ich żeby sobie kupić.

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Kafelki są ładne i mocno ułatwiają "poruszanie" się w systemie, tyle że trzeba się do nich przyzwyczaić i niekoniecznie muszą się spodobać.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Od ok. 2 tygodni jestem użytkownikiem Windowsa 8. Nie interesuje mnie co ludzie myślą o kafelkach. Dla mnie ważne, żeby system był dobry i dla odmiany powinien wizualnie być inny. I kafelki właśnie są takie, dla mnie są uatrakcyjnieniem. Dopełnieniem byłby Bitdefender, (którego jestem zwolennikiem) ale w wersji kafelkowej. ;)

luger

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Poznań
Nie wiem jak inni ale ja w tych kafelkach widzę pełnoekranowe, z dodatkowymi bajerami menu start. Ogólnie mi pasuje takie rozwiązanie. Zauważyłem nawet, że jak siądę przy windows 7 to odruchowo przesuwam kursor w lewy dolny róg ekranu zamiast kliknąć na przycisk menu start. Jak chcę wyłączyć system to też łapię się na tym , że przesuwam kursor do prawego rogu. Po prostu przyzwyczaiłem się już do windowsa 8 i nawet mi odpowiada.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Kafelki są bardzo pomysłowo zrobione. Można sobie spersonalizować według własnego gustui potrzeb. Jestem za! :)

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Dziękuję uczestnikom konkursu za udział. Pytanie takie zadałem dlatego, że chciałem usłyszeć opinię tych, którzy rzeczywiście używają Windows 8. W necie jest sporo różnych opinii, najczęściej skrajnych, jednak nie ma to jak wiadomość z pierwszej ręki.

Wyniki konkursu:

bit8.png

Licencję wygrywa luger. Gratuluję zwycięzcy !! Klucz prześlę na PW.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Gratulacje dla zwycięzcy!

luger

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Poznań
Dziękuję za gratulacje. Tym co nie wygrali mogę przekazać, że przypadkiem wpadłem na to, że licencja od Bitdefendera IS 2013 w wersji angielskiej i prawdopodobnie z polskiej wersji też, działa z Bitdefender Windows 8 Security. Nie wiem czy sam program przyjmuje te licencje, ja przeprowadziłem rejestracje klucza bezpośrednie na koncie Bitdefendera, najpierw oczywiście zainstalowałem triala i przypisałem go do tego konta. Wygrana licka oczywiście mi się przyda bo mam 2 laptopy i 2 kompy stacjonarne z zainstalowanym Windows 8 Pro.

Do góry