KONKURS! - BullGuard IS 12 - KONKURS!

filipex3

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Do wygrania 4 licencje na program:
BullGuard Internet Security 12!

internetsecurityxl.png

Szczegóły:
- Nagroda obejmuje 12 miesięczną licencję + 5GB na backup plików + pomoc techniczną.

Linki:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

- Test skanera na żądanie

Wymagania:
- Minimum 10 postów na forum
- Jedna osoba może wziąć udział w konkursie tylko raz
- Komentarz w języku polskim lub angielskim

Zasady konkursu:
- Napisz komentarz wyjaśniający (1)dlaczego chciałbyś wygrać ten program i (2)co najbardziej ci się w nim podoba

3 zwycięzców zostanie wybranych drogą losowania za pomocą random.org
1 osoba zostanie nagrodzona za najlepszy komentarz

Rozwiązanie konkursu nastąpi 20.11.2011.
Powodzenia! :dziwak

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Program co wynika z testów i małej praktyki 30_dniowej jest No.1 jak dla mnie :) Skuteczny a to jest najważniejsze no i innowacyjny sposób zarządzania jest super przemyślany -licka marzenie-program real!

A

Anonymous

Bardzo dobry program, będę mógł zastąpić nim VIPRE AV 2012 z proma. Najbardziej podoba mi się 5GB na backup plików. Kiedyś posiadałem ten program w wersji trial i działał bardzo dobrze :) Dzięki za konkurs :)

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Kończy mi się licencja na pakiet zabezpieczający, czas więc pomyśleć o nowym programie. BullGuard byłby znakomity, no i ta kompilacja - marzenie IS-u z 5 GB 5 GB kopią zapasową do ochrony najbardziej cenionych plików. Może obudzę się 21.11 z licencją w kieszeni?

jasiekkidawa

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
DGL :)
Chciałbym dłużej potestować ten progam :) A co mi się podoba w nim ? To chyba jego b. wysoka skuteczność :)

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Lekki, duza wykrywalnosc dzieki silnikowi BItDefendera , szybkosc działania, sprawnosc obslugi, ochrona 5 gb plikow , czego jeszcze mozna oczekiwac od pakietu Is? Chciałbym go miec ,moja licencja na aktualny program dobiega końca :D

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Dzięki za konkurs. :jezyk Chciałbym wygrać licencję na BullGuarda ponieważ jest to bardzo solidny pakiet , ostatnio wypada bardzo dobrze w testach , jest ciekawą alternatywą dla pozostałych pakietów IS. Najbardziej mi się podoba w pakiecie posiadanie wysokiej klasy silnika antywirusowego- Bitdefender , bardzo solidnego firewalla. Koszące jest również 5 Gb miejsca na kopię zapasową. :)

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Chciałby wygrać ten program dlatego, że niedługo kończy mi się licencja na Pandę Internet Security 2011, a najbardziej w nim podoba mi się to, że prawdopodobnie jest bardzo skuteczny (piszę prawdopodobnie, gdyż jeszcze z niego nie korzystałem).

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Aktualnie używam BullGuard 10 od września tego roku.Pozytywy : lekki-nie nęka alarmami bez powodu.W stylu zainstaluj i zapomnij.Skaner dobry,firewall również.Z początku trochę ,, brykał,, jak to byk.A to nie startował
firewall,a to antywirus.Ale mają wspaniały support.Z poziomu programu można sie kontaktować z pomocą techniczną.
Po opisaniu zostałem ,,zostałem zasypany,, rozwiązaniami tego problemu na message center oraz dodatkowo na
email.Bo kazdy użytkownik jest rejestrowany na stronie BullGuarda i ma swoje konto.Jak ktos chce może też korzystać z kopii bezpieczeństwa plików i umieszczanie jej na zew. serwerze. od 1-5 GB.
Sądzę,że BullGuard IS 12 jest już naprawdę super i przydałoby się go mieć.

synthmaster

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Nie wiem jaki jest BullGuard IS 12 w praktyce ,ale obecnie mam BullGuard Antivirus z licencja do końca stycznia 2012.Przez 9 miesiecy już,sprwuje się on znakomicie.Szybki,konkretny,skuteczny i ładny.Chciałbym IS 12.Jestem pewien że byłbym usatysfakcjonowany.Polecam go moim znajomym.

Bodzio52

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Sądząc po opiniach niezły programik. Chciałbym go niezwłocznie wypróbować.

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
znakomity program antyvirusowy ibardzo dobra zapora ,jest lekki nie obciaża systemu oraz nie nęka nie potrzebnymi alarmami.Jest na prawde bardzo dobry wart naszej uwagi jak i zainstalowania do ochrony naszego systemu.mając taki soft bylbym zadowolony ze taki program chroni mój komputer.Może uda się go wygrac i zainstalować .

buszman

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam .
Moja platforma to AMD Sempron 3000+[1.81Ghz] 1 GB RAM i teraz chroni ją BullGuard antywirus , a mój sprzęt przeżywa drugą młodość.Program pracuje świetnie i przydałoby się przedłużyć dobre działanie mojego staruszka. :ok

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Zaawansowany program antywirusowy posiadający zaporę ogniową, filtr spamu oraz narzędzie do tworzenia kopii bezpieczeństwa na zewnetrznym serwerze wraz z abonamentem na dzierżawe tego miejsca. kompleksowa ochrona komputera przed wirusami, skanowanie skrzynki pocztowej, automatyczne aktualizacje, ochrona komunikatorów internetowych oraz wymiany plików przez sieć P2P, moduł do usuwania programów szpiegowskich oraz reklamowych, ochrona heurystyczna. I dlatego chciałbym go wygrać bo kaspersky 2012 z gazety kończy się z końcem roku

EDIT ADMIN
To teraz napisz coś od siebie, bo jak na razie skopiowałeś opis :diablo

southtownguy

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
I would love to win a copy of Bullguard IS 2012. I have heard nothing but good things about this program. My current anti virus kaspersky runs out in 14 days and would love this one. It has great reviews

Do góry