Konkurs ! DAEMON Tools Pro 7

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thanks for the giveaway.

Deamon Tools Pro is one of the best product which provides advanced features to easily mount images and emulate CD, DVD and Blu-ray drives.
The advantage of using Daemon Tools Pro is the support for a wide variety of formats as well as the ability to create up to 32 virtual drives.

M

mohammadwasi7861

Hi,
Thanks for this giveaway,
Why i want to win this?

i test many software in virtual machine and don't want to run VM just see that software setup is there or not this i hate, but if i win this so i can easily mount and open, this very powerful tool for any kind of work with CD,DVD, ISO and images of CD,DVDs to open without inset disk and many other features i like very much.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dzięki angellomichel837 za konkurs na legendarny program. Zawsze marzyłam, żeby go mieć i jest okazja, by powalczyć o niego.
Wszystkie popularne formaty obrazów można montować na dysk wirtualny z poziomu Windows Eksplorera, zaawansowane narzędzia do obrazów pozwalają na wiele operacji z obrazami. Program o klasycznym interfejsie i nowoczesnym działaniu.

phobic

Świeżak
Reakcje/Polubienia
36
Thank you for the giveaway! DAEMON Tools is the best virtual drive emulator that supports a wide variety of disc image formats and handles most of the copy protections.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Wirtualny napęd chodzi płynniej - a Daemon Tools to bodaj jeden z najbardziej dopracowanych programów - rozwijany i spierany przez lata ...
Mam wersję 4 Ultra tego programu, ale tylko na 1 stanowisko i mogę tylko polecić ...
Używam na bieżąco - choć może nie koniecznie do gier ...
Też spróbuję - i powodzenia życzę wszystkim biorącym udział.
Dzięki za organizację super konkursu - kolejny fajny ... :piwko

VinDiesel

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
Very good program to emulate games, what I would like to win a licenciia for my son, since is that plays very much, the truth very good program, thank you for the giveaway. :yes master

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Wygodny i przejrzysty program do emulacji wirtualnych napędów.
Emulacja zabezpieczeń gier: Safedisc, Securom,StarForce.
Bardzo duża ilość obsługi formatów obrazów dysku.
Tworzenie i nagrywanie obrazów.
Zgłaszam się na losowanie.

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Legendarny program, dawno dawno temu korzystałem z wersji light i byłem bardzo zadowolony z wszechstronności programu. Jako że jest taka możliwość posiadani i korzystania z wersji pro to bardzo proszę o dołączenie mnie do konkursu

hmmkot

Wygadany
Reakcje/Polubienia
50
rewelacyjny program, pozwalający nie tylko montować ISO ale także sprawdzać poprawność (nieprawidłowego pliku przecież nie da się podmontować). Z wielką chęcią przygarnę wersję pro, ponieważ jest to niewątpliwa okazja by stać się posiadaczem tej wersji. Sam program przez długie lata w wersji darmowej gościł na moim dysku, w chwili obecnej przymierzam się do kupna właśnie wersji pro - kto wie może uda się tutaj go wygrać :D

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
finally I found most rare giveaway, this is absolutely the best application for make image, thank you so much daemon tool team, thank you so much angellomichel387 and thank you so much programyzadarmo.net.pl

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Często korzystam z darmowej wersji emulatora. Przydałaby mi się pełna wersja DAEMON Tools Pro 7
do emulacji i pracy z plikami obrazów i wirtualnymi napędami.
Dlatego zgłaszam się do konkursu.

jasonX

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1091
I wanna win a license of Daemon Tools Pro because it has the capability to mount contents of an optical disk to an NTFS folder and let's you edit them! Please count me in for this giveaway :)
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

scypion

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
6
program świetny, używam wersji lite od wielu lat. chętnie sprzwdze funkcje dostepne w wersji pro. w sumie ostatnio szukałem emulatora nagrywarki, wiec ciekaw jestem czy wersji pro ta funkcja jest dostepna (tj. programy w systemie musza widziec urzadzenie jako nagrywarke a ta nagrac do obrazu iso).
miejmy nadzieje ze program nadal bedzie sie swietnie rozwijal. obecnie wykorzystuje go do odtwarzania obrazow z wesel, fotojokera etc. lepsze to niz wypalanie wszystkiego na plyty. wkoncu chyba nikt juz nie uzywa napedow fizycznych. :eek:o

CiociaSamoDobro

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Aplikacja zostala wyposazona w opcje tworzenia obrazow płyt CD/DVD/Blu-ray. Program jest takze menadzerem napedow oraz obrazow, posiada wbudowana wyszukiwarke. DAEMON Tools obsluguje popularne jak i rzadkie formaty: .mdx, .mds/.mdf, .iso, .b5t, .b6t, .bwt, *.ccd, .cdi, .bin/.cue, .ape/.cue, .nrg, .pdi, .isz.
Dziekuje za mozliwosc wziecia udzialu w konkursie.

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Używam DAEMON Tools w wersji lite bardzo chętnie przesiądę się na wersje Pro.
Córka dorasta i z pewnością przyda się opcja montowania obrazów płyt gier od których
z pewnością nie uda się Jej uchronić

Do góry