Konkurs ! - DAEMON Tools Ultra 4

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
iKs2pjM.jpg

Specjalnie dla użytkowników PZD -
4 licencje na najnowszy DAEMON Tools Ultra 4!

Bardzo serdecznie dziękuję Pani Emily Stevens za możliwość organizacji konkursu

Oficjalna polska strona programu:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

DAEMON Tools Ultra 4 to najnowsza wersja najbardziej rozbudowanego programu z serii DAEMON Tools. Producent chwali się że jest to najbardziej dopracowany i zaawansowany produkt stworzony przez Disc Soft. Program oferuje rozbudowane możliwości działania na obrazach poprzez tworzenie, montowanie jak i nagrywanie.

Moja recenzja:
opisy-programow-wykonane-przez-forumowiczow-f46/daemon-tools-ultra-4-opis-t24233.html

Zasady konkursu :
1. Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać DAEMON Tools Ultra 4.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 stycznia 2015 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 26.08.2015.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Chętnie wezmę udział gdyż poszukuje dobrego i sprawdzonego programu do zarządzania napędami wirtualnymi i do tworzenia takowych napędów ;)

Sorgi

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
77
Witam.

Bardzo dobry program do zarządzania napędami wirtualnymi.Bardzo chciał bym zostać posiadaczem tego programu i to jeszcze w wersji Ultra.

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Daemon Tools Ultra 4 to znakomity program do wirtualizacji napędów. Często korzystam z tego programu, niestety ale tylko z wersji bezpłatnej, która jest mocno ograniczona. Miło byłoby wygrać ten program, bo dla mnie jest on niezastąpiony. Dzięki za organizacje tego konkursu, pozdrawiam ;)

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Używałem DAEMON Tools w starszej wersji. Jednak z powodu zakończenia licencji nie mam go obecnie na kompie.
Z racji tego, że jest on bardzo przydatny do tworzenia wirtualnych napędów i działania na obrazach, a korzystam z tej funkcji niemal codziennie, dlatego zgłaszam sie do konkursu.
Dziekuję ORGANIZATOROWI za kolejny , trafiony konkurs!

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Program znany,lecz nie miałem okazji z niego korzystać. Wirtualne napędy to idea,która bardzo mi się podoba,niepotrzebna nagrywarka,niepotrzebne płyty.
Do tego jeszcze RAM dyski to juz cuda dla mnie.

Dziękuję za konkurs!

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
DAEMON Tools - program legenda, którego używałem dawno dawno temu, kiedy musiałem emulować zabezpieczenia (Securom etc.) CD z grami. To były czasy! Jakkolwiek obecnie nie korzysta się już tak powszechnie z CD, to jednak obrazy ~.iso wciąż są popularne i do tego programy emulujące typu konkursowego DAEMON Tools są wciąż potrzebne. Dlatego też startuję w konkursie, życząc powodzenia wszystkim uczestnikom.
Grzegorz, dzięki za konkurs!

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Dzięki za konkurs. DAEMON Tools Lite używam od zawsze czyli od kiedy mam komputer :) Próbowałem inne programy do tworzenia wirtualnych napędów ale tylko DAEMON Tools Lite najbardziej mi pasuje. Wersja konkursowa jest o wiele bogatsza w funkcje jak np. tworzenie rozruchowych urządzeń USB czy RAMdysków. Dużo obrazów montuje i taki zaawansowany program na pewno do tego by mi się przydał.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Właśnie takiego cacka potrzebuje do obsługi plików iso i tworzenia wirtualnych napędów a powiem że w ostatnim czasie bardzo mi brakuje takiego wspaniałego programu
Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziękuje za konkurs na te cudo

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Daemon Tools to legendarne narzędzie, od lat stanowi czołówkę wśród programów do pracy z napędami wirtualnymi.
Bardzo zachęciła mnie do wzięcia udziału w konkursie informacja o tworzeniu RAMdysków. Byłoby to super rozwiązanie, jeśliby udało się zastosować w moim laptopie.
Dzięki za konkurs! :dziękuję

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
DAEMON Tools to świetny program i korzystam z niego od lat, niestety w wersji Lite. Jest niezastąpiony przy pracy z wirtualnymi napędami.
Dzięki za konkurs :dziękuję

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Z programu Deamon Tools Lite korzystam od klikunastu lat. Program mi tak przypasował, ze nigdy nie korzystałem z podobnych mu softów. Wykorzystuję go przede wszystkim do tworzenia wirtualnych napędów. Jego obsługa jest intuicyjna i bardzo prosta. Zgłaszam się do konkursu.
Dzięki za konkurs!

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
Chciałbym wygrać Daemon Tools Ultra 4, ponieważ zawsze robię obrazy dysku do gier i jako program tworzący wirtualne napędy oraz obrazy dysków, bardzo by się przydał. Rozbudowany o funkcje których nie ma w wersji Lite. Dziękuję za ten konkurs. :piwko

yzrej

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
58
AEMON Tools to bd. program, korzystam z niego od kilku lat w wersji Lite. Było by wspaniale ożenić Go z Shadow Defender. By skonsumować to małżeństwo trzeba mieć nadzieję na wygranie tego konkursu.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Wirtualny napęd - moim skromnym zdaniem - niwelują wiele problemów z odczytem danych np. ze starszych czy po prostu zużytych nośników. Zdecydowanie mniej elementów zakłóca też "odbiór" z nośnika wirtualnego niż np ze standardowej stacji dysków. Tworzenie wirtualnego nośnika zastępuje napęd fizyczny /dodatkowy plus to stabilniejsze i cichsze odtwarzanie/. A Daemon Tools to legenda i renoma.
Trochę późno wypatrzyłem ten konkurs ale mam nadzieję, że zastąpię swoją wersję lite.
Dzięki za konkurs i oczywiście biorę udział.

Status
Zamknięty.
Do góry