Konkurs! Darmowy transfer premium w PREMBOX.com!

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Ponownie na PZD do wygrania transfer w serwisie Prembox.com

Dziękuję administratorowi Prembox za możliwość organizacji kolejnego konkursu

Link do strony:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

yHl13F7.jpg

HNixhIu.jpg

wOCLwJW.jpg

yfXC6cp.jpg

yZOk9ky.jpg

Serwis prembox.com pośredniczy w pobieraniu plików z popularnych serwisów hostingowych. Za naszym pośrednictwem możliwe jest pobieranie plików bez limitów z kilkudziesięciu serwisów płacąc tylko za jedno konto premium. Dzięki nam możesz zaoszczędzić duużo pieniędzy.

Każdy zarejestrowany użytkownik dostaje darmowy transfer do testów oraz możliwość wykupienia dodatkowych pakietów ważnych przez cały rok, po bardzo atrakcyjnych cenach.

Posiadamy infrastrukturę z przepustowością ponad 10 GBit/s, dzięki czemu pobieranie rozpoczyna się natychmiastowo bez konieczności oczekiwania najpierw na pobranie pliku na nasz serwer! Umożliwiamy Ci ściąganie bez czekania i limitów, czujesz się jak przy pobieraniu z premium na największych hostingach typu catshare, rapidgator, chomikuj, uploaded!

Ponadto można pobierać pliki nie rejestrując się w serwisie. Wystarczy wkleić linki i wysłać SMS za 62gr. Serwis obsługuje popularne managery pobierania jak Internet Download Manager, Free Download Manager, JDownloader, FlashGet i inne.
.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nagrody:

1 miejsce: 100GB transferu

2 miejsce: 75GB transferu

3 miejsce: 50GB transferu

4 miejsce: 25GB transferu

5-8 miejsce: 10 GB transferu

Transfer ten może zostać zwiększony nawet 10-krotnie przy odpowiednim wykorzystaniu promocji HappyHour. Tak samo jest z resztą przy każdym niekonkursowym doładowaniu.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zasady konkursu :
1. Przedstaw swój pomysł na realizację/temat następnego konkursu - Prembox.com .
2. Komentarz w języku Polskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 30.04.2016

Konkurs jest otwarty dla wszystkich użytkowników forum.

Nagrody otrzymają najtrafniejsze lub najbardziej pomysłowe odpowiedzi.

------------------------------------------------------------------------------------------
Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I think next giveaway will be better with the theme of the unique experiences of participants when download files on the internet, each participant is expected to write down their experiences, it can be about a good experience or the bad experience,
this is my experience ; I'm not a heavyweight downloader, but I feel the loss if connect the Internet but not to download something, I usually download offline update database Antivirus to share with my friends, I usually avoid downloading large files because besides the slow internet connection can be costly, one day I really want to try using Linux mint because of the reviews that I read about this distribution is very nice, I use my remaining Internet quota to download iso file, after waiting more than two hours finally the download is completed soon ku burning on DVD but when I tried booting always failed, I tried other DVDs and the result was the same until I thought to check the iso file and the result was this file is corrupt, I can not download anymore because my quota is insufficient and not only that, I was wasting my precious DVD to burning this corrupt files, for me it's a big loss

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Z chęcią bym wziął udział w konkursie.
ALE jestem chyba dość mało ogarnięty, może to poranek, może to słoneczko, może to wiosna. Może ....
Nie rozumiem jednak punktu pierwszego z zasad konkursu, mam też niejasne wrażenie, że nie tylko ja .... A może tylko ja.
Więc niestety na te chwilę nic sensownego nie mogę napisać.
1. Przedstaw swój pomysł na realizację/temat następnego konkursu - Prembox.com .
Hmmm może następnym razem urządzić konkurs na skoki w dal lub na plucie do celu. A może na najbardziej skuteczny "gwalt przez uszy" - kiedyś to były fajne lektury szkolne ....
Oczywiście zrealizowany w pięknym plenerze, nad Wisłą, w ładnych okolicach przyrody.
Tam też będziemy dokonywać transferów. Może nie danych, może nie z serwerów. Ale chyba transfer piwa z beczki do gardła też się liczy ..

Pzdr.

P.S.
A tak w miarę serio to nie wiem co mogłoby być tematem przewodnim konkursu dotyczącego tego typu usługi. Tak naprawdę liczy się jakie serwery obsługuje, jakie ma łącze (prędkość i stabilność) ile kosztuje, jakie programy do ściągania obsługuje i czy zapewnia wmawianie zerwanego transferu. Tyle słów żeby napisać: działa czy też nie i za ile.
Więc może takie zadanie: jak spędzasz czas w oczekiwaniu na ściągnięcie materiałów z sieci?
Znowu wracam myślą do oszronionej szklanki z piwem :piwko ... w miłym towarzystwie .... w ładnym plenerze .... Za dużo dziś słońca :buziakk :hippie wiosna i te sprawy

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Conti napisał:
...ALE jestem chyba dość mało ogarnięty, może to poranek, może to słoneczko, może to wiosna. Może ....Nie rozumiem jednak punktu pierwszego z zasad konkursu, mam też niejasne wrażenie, że nie tylko ja .... A może tylko ja.
Nie. Nie tylko ty :). Sam nie kumam tego ale... Ponieważ kiedyś udało mi się wygrać transfer do prembox, to z chęcią biorę udział także i w tym konkursie. Z tego co rozumiem, to chodzi o to, o co zapytać uczestników w przyszłym konkursie? :dziwak . Moje propozycję:
1. Dlaczego twoim zdaniem prembox jest godny uwagi?
2. Jakich serwerów brakuję ci obecnie w serwisie?

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
435
Jedyne co przychodzi mi do głowy odnośnie tematu to konkurs na jakąś nową przydatną funkcje w serwisie ,której nie ma ,a przydałaby się :)

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Właściwie to nie mam pojęcia co napisać :wariat więc mój pomysł jest taki żeby po prostu zadać pytania:

1. Co chciałbyś zmienić w serwisie Prembox?
2. Z jakich hostingów korzystasz najczęściej?

Tyle ode mnie, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy. Podziękowania za konkurs :dziękuję

hmmkot

Wygadany
Reakcje/Polubienia
50
a ja rozumiem :D

Można by zrobić konkurs na najbardziej wkurzający captcha w dwóch wersjach
a) zobaczyłeś
b) sam byś zrobił

albo
znajdź jakiś plik, który można ściągnąć przy pomocy serwisu prembox z jak największej liczy stron (skoro jest w prembox serwis redtube to osoba, która znajdzie plik znajdując się w każdym serwisie zapewne oglądnie sporo (.)(.) albo (y) :)

mdfire

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Ja teź z chęcią wezmę udział w konkursie.
Proponuję, żeby następny konkurs polegał na wymyśleniu najciekawszych haseł reklamujących serwis Prembox. Ewentualnie konkurs mógłby polegać na ułożeniu jakiejś zagadki zwiazanej z działalnością serwisu Prembox.

Micx

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
202
Witam wszystkich!
Kolejny konkurs z Prembox - jeśli mnie pamięć nie myli już trzeci w którym biorę udział. W każdym z poprzednich zająłem miejsca od 5 do 10 wiec czemu i nie teraz? A sam serwis idealny do ściągania danych z Chomikuj
Niedawno był konkurs na Kaspersky Internet Security gdzie należało wymyślić zabawny wierszyk lub rysunek.

Więc moja propozycja na kolejne zadanie konkursowe jest właśnie taka: zabawny rysunek, wierszyk itp. związany z serwisem Prembox.com

Życzę wszystkim powodzenia i pozdrawiam

VinDiesel

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
Witam bardzo dobre losowanie, byłby być doskonały do wygrania gry do pobrania itp, ja jestem chętny, aby zobaczyć, jeśli wygram to.

Dobre jak wiemy, istnieje wiele serwerów płatności, które są bardzo powoli do pobrania i nie mają pieniędzy, aby zapłacić taka okrągła, tym loterie przychodzi do mnie bardzo przydatny do pobrania serwer płatności przy dużej prędkości, dzięki alot.

Przepraszam jeśli tłumaczenie nie jest poprawne, ponieważ używam Tłumacz.

scypion

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
6
przykładowe tematy na konkurs
1. Projekt banera/przycisku
2. Wykonanie zabawnej animacji/gifa z działaniem serwisu.
3. Wymyślenie fajnych haseł reklamowych serwisu - tego nigdy nie za wiele.
4. Stworzenie komiksu z udziałem serwisu. (wystarczy jedna strona A4 tak naprawdę)
5. dalej to już można wymyślać np. wierszyk, jakaś rymowanka etc.

serwis ogolnie na pierwszy rzut oka widzę że jest ok. i co najważniejsze po newsach na stronie - rozwijany.

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Dzięki za gratisów.

Ludzie tacy jak ja byłoby naprawdę docenić, Jeśli obecny Happyhour Promo zostaje zmieniony na nieograniczony darmowego pobrania lub darmowego pobrania do pewnej granicy .

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Dziękuję za konkurs :)
Najlepsze pomysły na realizacje następnego konkursu to wariant poetycki :) lub graficzny w formie np. komiksu - ale to już koledzy wcześniej powiedzieli...
Brak mi pomysłów ale może zaproponuję, aby opowiedzieć jakąś historię o tym, jak serwis do ściągania plików mógłby pomóc mi w jakiejś ekstremalnej sytuacji lub opisać jakąś zabawną historię związaną z pobieraniem.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dziękuję Organizatorowi za konkurs. :dziękuję
Skoro kolega Conti zaproponował zadanie: "jak spędzasz czas w oczekiwaniu na ściągnięcie materiałów z sieci?", to ja zaproponuję zadanie patrząc na kwestię z drugiej strony: Jak wykorzystasz zaoszczędzony przy pobieraniu przydatnych materiałów czas dzięki skorzystaniu z usług PREMBOX.com i możliwości surfowania na pełnej szybkości przy pomyślnym wietrze. :klawik.
A tak swoją drogą zastanawiam się, jak rozstrzygnie Organizator start tych uczestników konkursu, którzy co prawda zastosowali się do warunku opisanego w pkt. 2 konkursu (pochwała za starania), ale już niekoniecznie do punktu 1 konkursu, albo też do żadnego z nich... :scratch

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
I saw my old post deleted, so posting again. :chory

The best way for competition entry is to post a small review on service based on personal use, this way a feedback could be provided to the developer as a return of giveaway. :ok

Status
Zamknięty.
Do góry