KONKURS - Data Recovery Wizard Pro i CleanGenius

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Gratuluję zwycięzcom ;)

A co do posiadania FB, to zakładanie lewego konta tylko po to by dostać jakiś program, to dla mnie zwykłe oszustwo. Ale to tylko moja opinia ;)

ArekS

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
alberto napisał:
Gratuluję zwycięzcom! :)
Dzięki piękne! :)

wacek_1984 napisał:
Gratuluję zwycięzcom ;)

A co do posiadania FB, to zakładanie lewego konta tylko po to by dostać jakiś program, to dla mnie zwykłe oszustwo. Ale to tylko moja opinia ;)
Tobie również dziękuję! :)
Nie zauważyłem, żeby ktoś tu mówił o jakimś lewym koncie.
4. warunkiem wzięcia udziału w konkursie było udostępnienie na fb dwóch wskazanych linków; i tylko tyle.
Nie było mowy o udostępnianiu ich w nieskończoność, ani o tym, że konto na fb musi być aktywne przed ogłoszeniem konkursu, ani też, że nie można konta potem zlikwidować, czy przestać udostępniać. Nawet nikt nie wymagał, że nie można swojego postu po zakończeniu konkursu przeedytować, np. po to, żeby usunąć linki do swojej strony na fb.
Nikt w żadnym momencie nie namawiał do ominięcia tego warunku ani zakładania jakiegoś "lewego" konta, ja przynajmniej czegoś takiego nie widzę; jeśliby tak było, to zgodziłbym się, że to nie-fair.
Z tego, co mi wiadomo, to konto na fb można w każdej chwili założyć i w każdej chwili zlikwidować. Nie masz (tak jak ja), a chcesz wziąć udział w konkursie, to zakładasz; masz - to nie musisz nawet zakładać. Proste? Jeśli masz z tym problem, to przykre, ale to Twój problem.
Natomiast sugerowanie, że założenie konta na fb - po to, żeby móc spełnić jeden z warunków konkursu - jest oszustwem, uważam za co najmniej nieeleganckie.
Hm, no ale to tylko moja opinia; jednak skoro dziś dzień dzielenia się opiniami, to dodam, że nieskorzystanie z takiej promocji z powodu niechęci do spełnienia 4. warunku i tłumaczenie tego w taki sposób jak Ty, wg mojej opinii jest głupotą. :dziwak
Każdy ma prawo do swojej opinii oczywiście i każdy ma prawo do robienia głupot na swój własny rachunek, bez urazy. :)
Pozdrawiam! :hi

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Ładnie wyjaśnione, przyjmuję Twoją opinię do wiadomości i w sumie mogłem zrobić podobnie. Cebula nie jest we mnie dość silna :D

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Gratulacje dla szczęśliwców! :piwko

ps Ja mam tylko "lewe" konto na FB. Nie likwiduję go, bo stale nowe konkursy organizują. :p

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Jak ktoś chętny są kluczyki do Easeus Data Recoovery , tym razem bez fejsa :dziwak

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Jak brak chętnych to ja chętnie przytulę 1 ;]

Będę miał już dobre combo do odzyskiwania.

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
2yaTnRG.png

Clean Genius już nie działa.

Dzięki. DRWP się ściąga.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia