Konkurs!!!DefenseWall HIPS

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Dzięki życzliwości SoftSphere Technologies za co bardzo dziekuje
Mam do rozdania 10 licencji na rewelacyjny program DefenseWall HIPS
:klawik. :klawik.

Zapraszam także na oficjalną stronę programu
http://www.softsphere.com/

Opis tego rewelacyjnego programu - DefenseWall HIPS
DefenseWall HIPS (Host Intrusion Prevention System) to prosty i zarazem niezwykle skuteczny program do ochrony komputera przed wszelkimi zagrożeniami z sieci.
DefenseWall HIPS zapewnia proaktywną ochronę komputera. Oprogramowanie doskonale radzi sobie z monitorowaniem aktywnych procesów i aplikacji, dzieląc je na dwie odrębne grupy – zaufane i niezaufane. Pliki zaufane są całkowicie bezpieczne i można je bez problemów instalować bądź uruchamiać w systemie operacyjnym. Natomiast na podejrzane pliki będą nakładane liczne ograniczenia, które zapewnią dodatkową ochronę. W momencie wykrycia jakiegokolwiek szkodnika, program automatycznie go zlikwiduje.

75208355019923107653.png

Program skutecznie chroni i zabezpiecza system operacyjny przed wirusami, rootkitami, keyloggerami, botnetami, a także przed innymi szkodliwymi aplikacjami typu adware lub spyware. DefenseWall HIPS został wyposażony w nowoczesny i innowacyjny system ochronny, który zapewnia dodatkową ochronę poufnych danych użytkownika. Dotyczy to zarówno prywatnych dokumentów, jak i również haseł, logów z czatów czy poczty elektronicznej wraz z załącznikami.

Znajdziemy w nim specjalny tryb, który zwiększa poziom bezpieczeństwa w czasie wykonywania jakichkolwiek transakcji w sieci – dokonywanie zakupów w sklepie internetowym lub podczas zarządzania internetowym rachunkiem bankowym. Należy pamiętać, że program Defensewall HIPS nie usuwa złośliwego oprogramowania, którym został już zainfekowany system operacyjny.

Program działa tylko na 32-bitowych systemach operacyjnych
zachęcam do kupna tego wspaniałego programu
https://secure.payproglobal.com/orderpage.aspx?products=57763

Info-dobreprogramy.pl

Zasady konkursu
1.Napisz w kilku zdaniach
dlaczego chcesz wygrać DefenseWall HIPS
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem tego konkursu
4.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 18.02.2015
5.Zastrzegam sobie możliwość zakończenia konkursu przed wyżej wskazanym terminem

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random

Wymagane dane od zwycięzców to :
1) Imię i nazwisko
2) Adres e-mailowa

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4594
Miasto
Gdynia Orłowo
.
Interesujący jest szczególnie ten tryb tryb, który zwiększa poziom bezpieczeństwa w czasie wykonywania jakichkolwiek transakcji w sieci – dokonywanie zakupów w sklepie internetowym lub podczas zarządzania internetowym rachunkiem bankowym.
Wykonuję codziennie kilkadziesiąt takich transakcji. Wydaje się, że program dla mnie marzenie.
Nie znam go w ogóle, nie będę się więc rozpisywać, ale wierzę, że jest skuteczny no i w wybór organizatora konkursu.
Dzięki Angellomichel.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Szukam dobrego programu zabezpieczającego system przed wirusami, rootkitami, keyloggerami, a także przed innymi szkodliwymi aplikacjami typu adware lub spyware.Często korzystam z bankowości internetowej. Dlatego uważam, że właśnie DefenseWall HIPS spełniłby takie zadanie.
Jako, że mam system 32 bitowy, zgłaszam swój udział w Konkursie.
Może uda mi się go wygrać !! :piwko

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
Miałem kiedyś Defense Wall HIPS i spisywał się znakomicie jako dodatkowa ochrona przed wirusami i innym złośliwym oprogramowaniem lecz skończyła mi się licencja. Chciałbym bardzo wygrać licencję na ten znakomity HIPS. :piwko

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
sometimes I do transactions online to buy cheap games or applications which I thought was nice, but there is always a concern when making a transaction
with this application, online transactions will be felt safer

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Chciałbym mieć ten program gdyż chciałbym się pozbyć antywirusa i sam decydować co bezpieczne a co nie ;)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
angellomichel387 napisał:
Tak mało osób w konkursie na taki wspaniały program aż się dziwię :klawik.

Hm nie ma się co dziwić ja chętnie wziąłbym udział ale mam system 64 bitowy i w dzisiejszych czasach większość ma takie systemy jeżeli chcesz mieć na kompie 8-12-32 GB Ramu to musisz mieć 64 bity :klawik.
A ten soft systemu 64 bitowego nie obsługuje :(

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Mam Vistę 32 bit i sugerując się Waszymi opiniami tego programu błędem byłoby nie skorzystać z takiej okazji.
Bardzo zachęca mnie do testowania opcja specjalnego trybu bezpieczeństwa przy dokonywaniu transakcji internetowych.

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Kiedys gdy byla jeszcze ogolenie dostepna któras tam z wersji 2,5!? Chetnie sie nia poslugiwalem i zdalem sobie sprawe, ze warto przeskoczyc na nowa i... i wykupilem licencje procek ostro bez litosci w tamten czas. Dzis mysle i daje szanse temu programowi - wygram i jak sie juz skonczy licencja i jesli bedzie lekki dla systemu, to zaktualizuje licencje. Oczywiscie udzial w konkursie zabieram.

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dobry i skuteczny program do ochrony komputera. Dawno z niego nie korzystałem i chętnie bym do niego wrócił Na jednym z moich komputerów jest zainstalowany system 32-bit, więc na pewno by działał poprawnie. Dzięki za konkurs.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Moje gratulacje dla wygranych
i proszę w ciągu 24 godz o przesłanie do mnie

Wymagane dane od zwycięzców to :
1) Imię i nazwisko
2) Adres e-mailowa

90643991818399897556.png