KONKURS !!! Diskeeper 15 Professional

Status
Zamknięty.

william1955

Świeżak
Reakcje/Polubienia
10
Kilka lat temu używałem Diskeepera.
Był bardzo dobrym programem i przyspieszał start i dziełanie systemu.
Niestety. licencja się skończyła i zacząłem używać konkurencyjnego Puran Defrag.
Nadal jednak myślałem o powrocie do Diskeepera.
Ten konkurs daje mi szanse na wygranie licencji.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Nigdy nie używałem Diskeepera bo jest płatny, ale pamiętam że kilka lat temu ten program zbierał same dobre opinie. Zainstalowałem triala i widzę, że jest trochę opcji związanych z automatycznym działaniem, czyli wystarczy ustawić i program działa w automacie. Moje dyski często wymagają defragmentowania, bo mam dużo plików na nich i często je usuwam/kopiuję/przenoszę. Jeszcze nie mam w kompie SSD, więc mogę defragmentować ile wlezie :sarkazm
Dzięki za konkurs :dziękuję

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Od dawna poszukuję tego programu. Testowałem wiele defragmentatorów. Ten to prawdziwy klasyk. Pamiętam, że pierwszą defragmentację robiłem właśnie tym programem, było to wiele lat temu i był jeszcze darmowy. Mam nadzieję, że się uda .

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
To jest jeden z trzech programów do defragmentacji,który chciałbym mieć na komputerze.Zobaczymy czy będę miał trochę szczęścia. Zgłaszam udział w konkursie.
Dziękuje i pozdrawiam

divinenews

Świeżak
Reakcje/Polubienia
133
Miasto
Juneau, Alaska, (U.S.A.)
This is the best and most fast defrag software.

Thank you for the opportunity to win.

CiociaSamoDobro

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Chce wygrac, bo defragmentacja plikow jest bardzo wazna przy optymalizacji komputera. Lepiej oddac defragmentacje programowi, ktory sie w tym specjalizuje, niz zostawic to wbudowanemu w system Windows. Dziekuje za konkurs, licze na wygrana.

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
167
Thanks for the giveaway!
With the new Efficient Mode established in Diskeeper 15 Progessional, it can determine which
files,folders and free space to defrag which will at all times keep your pc optimized for peak
performance and efficiency. That is the favorite feature I like most and eager to win and test it.
End of the competition 21/05/2016

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thank you for this opportunity.

I definitely want to win a license as Diskeeper is the best defragmentation tool to have on your machine. It is very easy to use and makes your life easy in regard to system maintenance.

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Ponieważ program Diskeeper 15 Professional poprzez profesjonalną defragmentację ;
- przyspiesza skanowanie antywirusowe komputera
- zwiększa szybkość dostępu do plików, zwiększa szybkośći i żywotność komputera
- funkcja HyperFast® optymalizuje pracę dysków SSD
- no i oczywiście powiększa pojemność użytkową dysku
...trudno się oprzeć chęci posiadania tak dobrego programu. Startuję w konkursie.
Andyxa, dziękuję za organizację konkursu. :dziękuję

3

3e6-16hn

thank you for this giveaway! I want to win a license for this software because I want to try how good diskeeper is.. I want to know if it can really make pc boot faster with its Hyperboot feature.

phobic

Świeżak
Reakcje/Polubienia
36
Thank you for the giveaway! I would like to use Diskeeper to keep my HTPC's performance as high as possible since I install/uninstall games and copy multimedia files quite often.

korus

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Sachsen
Dużo dobrego słyszałem o tym programie.Z przyjemnością sprawdzę i potwierdzę pozytywne opinie o nim gdy tylko zagości na moim laptopie .Diskeeper ma opinię jednego z najlepszych ,tak więc będę rad posiadać tak wybitny soft.
Organizatorom y dziękuję za konkurs,sponsorom za Gutschein a wszystkim życzę udanego losowania!

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Rewelacyjny program do defragmentacji dysku. Poprawia bardzo wydajność dysku oraz systemu. do tego jest szybki i prosty w obsłudze.
Dziękuję za konkurs.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
yyzARSB.jpg

Gratulacje

Szczęśliwa 5 ma 48 godz. na potwierdzenie wygranej na PW z zawartością potrzebną do licencji
/ imię, email/

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Gratulacje dla wygranych !!

Status
Zamknięty.
Do góry