Konkurs! Doładowanie konta w Orange na Kartę kwotą 25 zł

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
qcO6bo3.png

Choć to nie Black Friday to pl.wiktionary.org powiada: Jeżeli wczoraj był czwartek, to dziś jest piątek, a jutro będzie sobota.

Wersja dla Pań (naciśnij PLAY):

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Wersja dla Panów (naciśnij PLAY):

Tym samym prowadzi nas to do jedynego słusznego wniosku w tak* przyjętym modelu przyczynowo-skutkowym, że aby coś otrzymać, należy wcześniej stworzyć i dać sobie ku temu przynajmniej jakąś szansę.

Taką szansą dla wszystkich chętnych, może być właśnie wzięcie udziału w tym skromnym konkursie, którego główną i jedyną wygraną będzie możliwość doładowanie konta w Orange na Kartę, przy pomocy otrzymanego 14-cyfrowowego kodu doładowującego na kwotę 25 złotych.
Taki kod będzie tylko jeden, dla jednej wybranej lub wylosowanej osoby.

ważność konta

W zależności od kwoty, jaką doładujesz swoje konto, okres wykonywania i odbierania połączeń będzie zgodny z poniższą tabelką:

b7JIijN.jpg

sprawdź stan konta

W Orange zawsze możesz sprawdzić stan i ważność swojego konta.

tcnIFJr.jpg

jak doładujesz swoje konto

• wpisz z klawiatury telefonu kod *125* 14-cyfrowy kod# [zadzwoń] (bezpłatne)
• zadzwoń pod numer *500 (opłata zgodna z Cennikiem) i postępuj zgodnie z instrukcją

możesz wydłużyć ważność swojego konta o rok

Konto ważne rok w Orange na Kartę
Teraz możesz wydłużyć ważność swojego konta na połączenia wychodzące do jednego roku.

jak włączyć

Wystarczy, że wyślesz SMS o treści START pod numer 8002, a ważność Twojego konta wydłuży się do jednego roku od dnia wysłania SMS-a.
Wysłanie SMS o treści START po tym terminie wydłuża ważność konta na połączenia wychodzące o rok od dnia wysłania SMS-a.
Jeżeli jesteś w Orange na Kartę 93 lub więcej dni, każdorazowa aktywacja usługi jest bezpłatna. W przeciwnym wypadku koszt wynosi 3 zł.

informacje dodatkowe o promocji Konto ważne rok w Orange na Kartę

• Promocja nie dotyczy oferty Zetafon oraz Ekstra Numer
• Promocja wyklucza się z numer bez limitu w Orange na kartę oraz nielimitowanymi rozmowami

sprawdź ile zostało

• poprzez krótki kod *124*# [zadzwoń]
• dzwoniąc pod numer *500 (koszt zgodny z obowiązującym cennikiem) lub
• logując się na stronie orange.pl

Co trzeba zrobić aby wziąć udział w tym konkursie?

- należy być zarejestrowanym lub zarejestrować się na programyzadarmo.net.pl/forum
- napisać komentarz dlaczego chce się wygrać kod doładowujący na kwotę 25 złotych
- przez czas trwania konkursu brać czynny udział w życiu forum, np. pisząc sensowne komentarze do ukazujących się informacji o programach lub samemu podając takie informacje (komentarze i informacje mające związek z polityką nie będą brane pod uwagę)
- w konkursie może wziąć udział każdy, kto spełni powyższe warunki

Informacja o wynikach konkursu:
Ogłoszenie wyników tego konkursu, nastąpi nie wcześniej niż w sobotę 14 grudnia 2013r.

* Dostępne są inne wersje zależnie od przyjętego modelu. :p

Wersja dla Pań:

Wersja dla Panów:

I wiele, wiele... innych.

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Konkurs leży odłogiem i chyba wszyscy o nim zapomnieli - a może to taka taktyka? Nieważne! Trzeba go "wykopać" wyżej! Ja z przyjemnością wezmę udział ;). Dlaczego chciałbym wygrać bonusowe doładowanie? Posiadam numer w Orange na kartę i chętnie bym zwiększył ilość środków na moim koncie. Dla mnie 25 zł to +/- trzy miesiące spokoju. Jeżeli spełniłem warunki konkursowe to proszę wziąć mnie pod uwagę podczas losowania. :piwko

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
A ja doładuję kartę T-Mobile za 100 zł jak ktoś mi poda pewne cyfry w totka, zakończenie konkursu jak wygram bańkę :p

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
1qaz napisał:
Konkurs leży odłogiem i chyba wszyscy o nim zapomnieli - a może to taka taktyka?
To nie taktyka, to wrodzona skromność. ;)

1qaz napisał:
Ja z przyjemnością wezmę udział ;).
A już liczyłem na to, że zaoszczędzę :p

Tak poważniej, to kod doładowujący już czeka na swoje przeznaczenie.
Od zainteresowania tym konkursem, zależą też w przyszłości jemu podobne.

A

Anonymous

Konkurs jest naprawdę świetny i trzeba powiedzieć, że takiego konkursu na naszym forum chyba jeszcze nie było :)
graf, rozkręcasz się, dziękujemy! :dziękuję

graf napisał:
napisać komentarz dlaczego chce się wygrać kod doładowujący na kwotę 25 złotych

Sama mam telefon w play, ale chciałabym wygrać kod doładowujący, najprawdopodobniej dałabym go wtedy siostrze.
Na pewno by się bardzo ucieszyła gdyż dużo korzysta z komórki i dość często kończą jej się środki na karcie ;))
Życzę Wszystkim powodzenia w konkursie!

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Takiego konkursu na PZD jeszcze nie było, świetna inicjatywa. Dziwne że tak mało osób bierze udział bo 'nagroda' którą można zdobyć jest bardziej użyteczna niż niejedna licencja na program :D

Kiedyś byłem użytkownikiem sieci Plus, jednak niedawno postanowiłem wypróbować ofertę Orange na kartę. Od zawsze preferuję oferty Prepaid zamiast Postpaid. Takie doładowanie 25 zł przydałoby się na pewno na rozmowy i smsy jak również na Internet. Ostatnio na rynku pojawiło się kilku nowych operatorów sieci komórkowych ale Orange jest oczywiście jednym z najbardziej znanych.

życzę wszystkim uczestnikom powodzenia a Tobie graf dziękuję za taki konkurs, liczę na kolejne :piwko :francuz

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Kończę także i ten konkurs...

1qaz
Ola
ORGANIZAT0R
Dziękuję Wam za udział w nim. :england

Do konkursu zgłosiły się trzy osoby. Nie było więc sensu robić jakiegoś losowania. :p
Zatem drogą pewnych kalkulacji, dzisiejszym - mam nadzieję - szczęśliwcem zostaje... ORGANIZAT0R

Ps. Takiego wyboru dokonałem dlatego, że 1qaz i Ola już wcześniej zostali wytypowani w przypadku mini Konkursów Rapideo.pl
Pamiętałem też, że w jednym z nich zgłaszał się ORGANIZAT0R i wtedy mu się nie udało.
Dlatego tak a nie inaczej dziś.

Pozdrawiam

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Dzięki za konkurs i oczywiście gratulacje dla szczęśliwego zwycięzcy :piwko :ok

Do góry