KONKURS !!! EaseUS Todo Backup Workstation

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Witam,
Również i moje skromne podziękowanie za fajny soft- konkurs! Oczywiście trzeba szczęściu dopomóc :) i udział mój jest obowiązkowy bo program zacny. Korzystam dorywczo z Acronisa (wersja free dla Seagate ) ale program nie do końca idealny (czasami powoduje dłuuugie zamykanie systemu) a tutaj jednak perełka co do backupu...pozdrawiam ekipę i konkurentów :)..Pzdr!

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Ja nie korzystałem jeszcze z programu tego typu. Backup systemu to wg mnie podstawa, zwłaszcza gdy się za bardzo człek nie zna na informatyce.Z tego co wyczytałem EaseUS Todo Backup jest programem lekkim, szybkim i skutecznym. Konkurs jest dla mnie szansą na zapoznanie się z nim. Do dobrych rzeczy się przyzwyczajam i być może tak będzie w tym przypadku.
Dzięki za konkurs.Pozdrawiam

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Do tworzenia kopii używam darmowego kerivera. Niby jest dobrze, ale tworzenie i przywracanie kopii zajmuje sporo czasu. Dzięki wygranej mógłbym też tworzyć kopie wszystkich dysków a nie tylko systemowego.
Podziękowania dla Pani Sary i andyxa za organizację konkursu :dziękuję

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Obecnie używam darmowego programu do robienia kopii, z którego jednak nie jestem do końca zadowolony, dlatego chętnie zamieniłbym go na EaseUS Todo Backup Workstation. Dzięki za konkurs :)

eftas

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
107
Witam :)
W zwiazku z tym że zostałem właścicielem nowego lapka :suuper przydałby się program do robienia kopii zapasowej, a program EaseUS Todo Backup Workstation się do tego świetnie nadaje, (sam nie używałem ale polegam na opinii użytkowników tego forum) więc nadarza się świetna okazja żeby taki program mieć, dlatego biarę udział w konkursie :dziękuję

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12798
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Chciałbym zgłosić się do konkursu. W momencie kiedy konkurs wystartował zainstalowałem wersję trial tego softu żeby zobaczyć "co i jak". Przez te kilka dni zaznajomiłem się z funkcjonalnością i jestem pod sporym wrażeniem. Dużym plusem jest łatwość obsługi programu i prostota interfejsu. Dobrze by było przedłużyć tę 30- dniową wersję. Dzięki za konkurs :dziękuję

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Wyniki

72025385080384621259.png

Gratuluję
Zwycięzcy 1-8 mają 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Również gratuluję i pozdrawiam.

eftas

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
107
Gratuluje :piwko
i fajnie że jestem w ósemce :gracz

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Zgodnie z zasadami konkursu,minęły 24 godz. i kolega Leszek55nie potwierdził wygranej
zostało przeprowadzone dodatkowe losowanie

Wyniki
84901152717342178571.png

Myślę ,że kolega ktośtam potwierdzi swoją wygraną na PW ,czas bez zmian 24 godz
w przypadku braku potwierdzenia licka przechodzi na następną osobę

Do góry