Konkurs ! - Emsisoft Anti-Malware 6 - Giveaway!

A

Anonymous

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Konkurs ! - Emsisoft Anti-Malware 6 - Giveaway!

UpUMX.png

Emsisoft Anti-Malware 6 jest najnowszą odsłoną narzędzia uważanego przez wielu użytkowników za jeden z najlepszych na rynku programów Anti-Malware, który doskonale zabezpiecza komputer przed wszelkimi zagrożeniami w Internecie. Emsisoft Anti-Malware posiada w sobie ochronę antywirusową oraz antyspyware, dzięki czemu bez problemu rozpoznaje konie trojańskie, dialery, adware, spyware oraz inne robaki sieciowe. Do zalet należy bardzo prosta obsługa oraz przejrzysty interfejs w języku Polskim.

!! Do wygrania są 2 licencje na Emsisoft Anti-Malware !!

Zasady:
1. Napisz komentarz, dlaczego chcesz wygrać ten program.
2. Losowanie odbędzie się na random.org.
3. Koniec konkursu jutro (13 listopada) wieczorem.

Powodzenia!

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Miałem-testowałem -super! Program co wykazały testy na Tym Forum i nie tylko- to czołówka- a każdy (ja też) pragnie softu najlepszego..trzeba dać szczęściu szansę :) Pozdrawiam!

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
A ja mam używam i dalej chciałbym używać dlatego marzę o wygraniu,ale jak usmiechnie się szczęście.

programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Program jest genialny i bardzo dobrze zabezpiecza komputer co sprawdza sie w pracy z komputerem, szczególnie jeśli testuje i rozwija się nowe wersje programów i ściąga dużą ilość plików, wtedy jest nieoceniony i bardzo przydatny. Właśnie by przydał sie , gdyż mam wersje trial tego programu i baaardzo potrzebuję na niego tą licencję.

Szczególnie, że program ma 99.5% wykrywalności, a to naprawdę dobrze... trzeba szczęściu dać szanse i... zdobyć licencje . :ok

jasiekkidawa

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
DGL :)
EMSIsoft to jeden z najlepszych programów AV. Mam nadzieję, iż zagości ponownie na moim kompie :)

E

elefante

Program jest wyśmienity używam wcześniejszą wersje ale licencja dobiega konca do grudnia miło by mi wygrac ten program bo warto go mieć na cały rok .Pozdrawiam serdecznie

ssl111

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
77
Miasto
starogard gdanski
A ja nigdy go nie mialem ale chetnie wyprubuje jaki jest jesli ktos da mi szanse

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Zdecydowanie najlepszy skaner "na ządanie" sposrod wszystkich programow Av. Chciałbym by znalazł się na moim PC.

ddarc

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
25
i cóż można napisać więcej po jego recenzjach w necie? ... rodzynek jakich mało
:)
do zestawu na pc przydałby się na pewno ...może maszyna tzw "losująca" chociaż na 6tym miejscu mnie wylosuje

:zawsty

za konkurs dzięki - i gratulacje jutro wszystkim wygranym

:piwko

pawlo1

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Emsisoft Anti-Malware 6 jest bardzo dobrym uzupełnieniem zabezpieczeń systemu, chętnie zagościłby u mnie na dysku :)

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Z opisu wynika, że jest to całkiem dobry i skuteczny program, wykrywalność na wysokim poziomie, niestety często też zdarzają się fałszywe alarmy, np. u mnie uznał, że SmartySecureDelete. exe i SmartyUpdate. exe są Trojanami-Dropper!E2, ale i tak pomimo tej nadwrażliwości chciałbym go wygrać.

woytek007

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Jestem świeżym forumowiczem i fajnie by było dostać lickę tego softu na powitanie. :klawik.

A

Anonymous

Jeszcze takiego programu nie miałem. Chciałbym go przetestować i przekonać się, czy jest tak dobry, jak go opisują.

Bodzio52

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Świetny produkt,najlepszy jaki do tej pory miałem okazje użytkować.

Do góry