Używam wersji promocyjnej, ale ponieważ niedługo kończy się ważność licencji, rozważam zakup. Muszę więc mieć powód Nie zawiodłem się na m sofcie, więc warto.
Też dziękuję za konkurs.
Program Emsisoft Anti-Malware świetnie wypada w testach bezpieczeństwa. Ponadto, z tego co czytałem, jest dość "lekki" i nie obciąża zanadto zasobów komputera. Dodatkowym atutem jest licencja na 3 komputery. Dlatego bardzo bardzo mi zależy na wygraniu licencji na ten świetny program.
Posiadam obecnie na pc program konkurencji, ale nie długo się kończy. Na laptopie za to nic tak pewnego i sprawdzonego nie posiadam, więc z pewnością taka ochrona przydałaby mi się Co ważne program jest "lekki", więc nie obciążałby mojego leciwego już nie co laptopa.
Używam płatnej wersji od momentu ukazania się w gazecie pc format w 2010 albo i wcześniej. Jednak przygode z tym oprogramowaniem zacząłem dużo wcześniej jeszcze pod nazwą a-squared Free. Program posiada bardzo dobrą wykrywajność ,dobrze współpracuje z innymi programami zabezpieczającymi jest z wersji na wersję lżejszy dla komputera,wspiera xp,posiada ciekawy i niespotykany jak na aplikacja do ochrony komputera system reflinków ,jest w przystępnej cenie ,więc czego chciec więcej Jedyne do czego można się przyczepić to nowy interfejs ,króry słabo wygląda i nie do końca się mieści na mniejszych monitorach z mniejszą rozdziejczością. Biore udział w konkursie ponieważ za miesiąc kończy mi się licencja na drugim kompie i przydałoby się przedłużenie,a jak można dostąć za free to czemu nie skorzystać
Chcę wygrać Emsisoft Anti-Malware, ponieważ używam tego programu od niemal roku i jak dotąd nigdy mnie nie zawiódł. Za kilka dni kończy mi się licencja, więc miło byłoby ją przedłużyć. Wielkie podziękowania za organizację kolejnego znakomitego konkursu
As an EAM user , I want win this contest to extend my license . In my experience EAM is light in my system and very dependable security product . I like its great detections and behavior blocker which is very helpful in dealing zero day malwares and viruses. I also read from its forum that it has a built-in anti exploits so its a bonus because we dont need to install a anti exploit software. Thank YoU!
Aktualnie używam tego programu na komputerze mojego dziecka. Bardzo go sobie chwalę, ze względu na prostotę obsługi oraz dobrą wykrywalność, jednocześnie nie obciąża on zbyt mocno zasobów komputera Posiada ochronę w czasie rzeczywistym wiec w połączeniu z firewallem stanowi bardzo dobrą ochronę jego komputera.
Dziękuję za konkurs.
Dziękuję za konkurs.Program I klasa,używałem go kiedyś wygranego na PZD ale to było dawno,w tej chwili jest mi on potrzebny na laptop małżonki ponieważ niebawem kończy się licencja Esseta.Na moim zainstalowany jest AppGuard i nie ma potrzeby instalowania dodatkowego malware.
Dzięki za konkurs. I ja też wystartuję, tak z przyzwyczajenia, bo skończyła mi się licka na ten program. Jest szybki, dokładny, nie muli w porównaniu do innych. Co ważne to skuteczny program na wszelakiej maści robactwo z sieci a zarazem prosty w obsłudze.
Od około roku posiadam Emsisoft Anti Malware.Niedługo kończy mi się licencja na ten program.Program jest szybki,lekki,nie muli i nigdy mnie nie zawiódł.Dziękuję za konkurs.
Dzięki za konkurs na świetny program którego używam jako jeden z programów must have,a jako że niedługo kończy mi się licencja to fajnie byłoby ją wygrać.Program należy do czołówki i naprawdę jest skuteczny.Może będę wśród szczęśliwców którzy będą mogli się nim cieszyć.
Witam i dziękuję za konkurs Startuję, gdyż obecnie nie mam żadnego programu tego typu. A firma Emsisoft ma dobre notowania. W dzisiejszych czasach program do wykrywania malware'u zaczyna być niezbędny. Pozdrawiam
Też z chęcią biorę udział w tym konkursie. Soft AntiMalware zawsze się przyda. Nie używałem tego programu ale jak wygram to zacznę Z chęcią biorę udział w konkursie.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.