Konkurs!Emsisoft Anti-Malware

Status
Zamknięty.

Trane

Świeżak
Reakcje/Polubienia
8
Używam wersji promocyjnej, ale ponieważ niedługo kończy się ważność licencji, rozważam zakup. Muszę więc mieć powód:) Nie zawiodłem się na m sofcie, więc warto.
Też dziękuję za konkurs.

mdfire

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Program Emsisoft Anti-Malware świetnie wypada w testach bezpieczeństwa. Ponadto, z tego co czytałem, jest dość "lekki" i nie obciąża zanadto zasobów komputera. Dodatkowym atutem jest licencja na 3 komputery. Dlatego bardzo bardzo mi zależy na wygraniu licencji na ten świetny program.

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Posiadam obecnie na pc program konkurencji, ale nie długo się kończy. Na laptopie za to nic tak pewnego i sprawdzonego nie posiadam, więc z pewnością taka ochrona przydałaby mi się :) Co ważne program jest "lekki", więc nie obciążałby mojego leciwego już nie co laptopa.

Dziękuję za konkurs :hi

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
433
Używam płatnej wersji od momentu ukazania się w gazecie pc format w 2010 albo i wcześniej. Jednak przygode z tym oprogramowaniem zacząłem dużo wcześniej jeszcze pod nazwą a-squared Free. Program posiada bardzo dobrą wykrywajność ,dobrze współpracuje z innymi programami zabezpieczającymi jest z wersji na wersję lżejszy dla komputera,wspiera xp,posiada ciekawy i niespotykany jak na aplikacja do ochrony komputera system reflinków ,jest w przystępnej cenie ,więc czego chciec więcej :) Jedyne do czego można się przyczepić to nowy interfejs ,króry słabo wygląda i nie do końca się mieści na mniejszych monitorach z mniejszą rozdziejczością. Biore udział w konkursie ponieważ za miesiąc kończy mi się licencja na drugim kompie i przydałoby się przedłużenie,a jak można dostąć za free to czemu nie skorzystać :zaciesz

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Chcę wygrać Emsisoft Anti-Malware, ponieważ używam tego programu od niemal roku i jak dotąd nigdy mnie nie zawiódł. Za kilka dni kończy mi się licencja, więc miło byłoby ją przedłużyć. Wielkie podziękowania za organizację kolejnego znakomitego konkursu ;)

3

3e6-16hn

As an EAM user , I want win this contest to extend my license . In my experience EAM is light in my system and very dependable security product . I like its great detections and behavior blocker which is very helpful in dealing zero day malwares and viruses. I also read from its forum that it has a built-in anti exploits so its a bonus because we dont need to install a anti exploit software. Thank YoU!

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Aktualnie używam tego programu na komputerze mojego dziecka. Bardzo go sobie chwalę, ze względu na prostotę obsługi oraz dobrą wykrywalność, jednocześnie nie obciąża on zbyt mocno zasobów komputera Posiada ochronę w czasie rzeczywistym wiec w połączeniu z firewallem stanowi bardzo dobrą ochronę jego komputera.
Dziękuję za konkurs.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Dziękuję za konkurs.Program I klasa,używałem go kiedyś wygranego na PZD ale to było dawno,w tej chwili jest mi on potrzebny na laptop małżonki ponieważ niebawem kończy się licencja Esseta.Na moim zainstalowany jest AppGuard i nie ma potrzeby instalowania dodatkowego malware. :)

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
45827
Miasto
Gdzieś w Polsce
Dzięki za konkurs. I ja też wystartuję, tak z przyzwyczajenia, bo skończyła mi się licka na ten program. Jest szybki, dokładny, nie muli w porównaniu do innych. Co ważne to skuteczny program na wszelakiej maści robactwo z sieci a zarazem prosty w obsłudze.
:ok

dario9678

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Od około roku posiadam Emsisoft Anti Malware.Niedługo kończy mi się licencja na ten program.Program jest szybki,lekki,nie muli i nigdy mnie nie zawiódł.Dziękuję za konkurs.

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thanks for the giveaway.

EAM has 3 layers of protection to block malware and other threats and is also very much light on the system resources.

maik76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Dzięki za konkurs na świetny program którego używam jako jeden z programów must have,a jako że niedługo kończy mi się licencja to fajnie byłoby ją wygrać.Program należy do czołówki i naprawdę jest skuteczny.Może będę wśród szczęśliwców którzy będą mogli się nim cieszyć.

hansik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
109
Witam i dziękuję za konkurs :hi Startuję, gdyż obecnie nie mam żadnego programu tego typu. A firma Emsisoft ma dobre notowania. W dzisiejszych czasach program do wykrywania malware'u zaczyna być niezbędny. Pozdrawiam

tommyusa2000

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
Też z chęcią biorę udział w tym konkursie. Soft AntiMalware zawsze się przyda. Nie używałem tego programu ale jak wygram to zacznę :) Z chęcią biorę udział w konkursie.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
0b71fa31c1d84716med.jpg

Gratulacje dla zwycięzców :hura
Proszę w ciągu 24 godzin potwierdzić wygraną przez PW

d4c8f7d30faa8fabmed.jpg

Status
Zamknięty.