Konkurs - Emsisoft Anti-Malware

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30939
Miasto
Trololololo
Do wygrania dwie roczne licencje do programu Emsisoft Anti-Malware

d63526d86_haxexqq-314x431-custom.png

Reguły:

1. Napisz komentarz co aktualnie używasz do ochrony i dlaczego chcesz wygrać Emsisoft Anti-Malware .
2. Komentarz w języku polskim lub angielskim.
3. Zakończenie konkursu 11.05.2012.

Rules:

1. Write a comment what program do you use to protect and why you want to win Emsisoft Anti-Malware .
2. Comment in Polish or English.
3. The giveaway ends on 11.05.2012.

Licencje otrzymałem od użytkownika Andi :dziękuję , należy je aktywować najpóźniej do 17.05.2012

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
oooo, czytasz mi w myslach,
Używam trialowego nis'a 2012.
Muszę zmienić ochronę ze względów wygaśnięcia licki dotychczasowej, a koncepcja połączenia spyshelter firewall z bullguard av legła w gruzach pociągając za sobą potrzebę przywracania systemu. Odpowiedzialnym za to okazał się moduł skanowania sieci będący częścią silnika bitdefendera, więc zapewne wszystkie jego klony też się na moim podwórku pogryzą. Parę osób zasugerowało, że Emsisoft Anti-Malware powinien dobrze współpracować z SSFW. Program jest prawdopodobnie skuteczny i dość żwawy. Więc same plusy.

Zainstaluję triala i sprawdzę jego zachowanie i współpracę z SSFW. Jeśli się podziobią to wycofam się z konkursu. Jeśli nie będzie problemu to zgłoszenie jest ciągle aktywne :) .

P.S.
Współpracuje doskonale, jak jeden się o coś pyta to i drugi oczywiście też się musi zapytać, przecież nie może być gorszy .... Ten zestaw mi się nie podoba, za dużo interakcji, a co za dużo to nie zdrowo.
AV w sam raz do milczącej zapory systemowej, ale takiego już mam.
Także proszę, nie bierz mnie pod uwagę.

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Ja obecnie używam Emsisofta właśnie do ochrony lapka, ale chętnie zdobyłbym nową licencję, gdyż jest to naprawdę fajne, interesujące i skuteczne oprogramowanie. Nie ma sensu dalej jechać na trialu, jeśli można byłoby wygrać taką lickę. Dlatego też - chętnie wezmę udział w tym konkursie :)

doran12

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Ojeju Ojeju mój ulubiony sofcik Emsisofcik.Ma mega wykrywalność ten nasz koleżka ,na sniadanie zjada robaczki i wiruski.A strażniczek w nim zawarty jest super twardy ,nic nie wpuszcza ,nic go nie zrani a wszystko za nas naprawi. :dziwak

Zgłaszam swój udzial w konkursie a wchwili obecnej używam Comodo Internet Security 2012

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Aktualnie korzystam z programu Bitdefender AV. Program skuteczny, ale jego działanie jest odczuwalne w sytemie. Dlatego dla większej lekkości i sprawności windowsa chętnie zamieniłbym go na Emsisoft Anti-Malware :klawik.

paf

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Excellent giveaway, thank you very much OXYGEN THIEF. Currently, I'm using Avast IS and MBAM Pro, but my Avast license is going to end next month. The reason I would like to use Emsisoft Anti-Malware is because it's one of the best av, with it's 2 engines. Thanks in advance and all the best :) . Paf

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Ochrona - Kaspersky ONE / :yahoo /, Emsi "Mamut", Zemana Anti-Logger. Polowałem na Hitman-a /nie wyszło/, to teraz może się uda. Mamut jedzie "na rezerwie" /licka wygasa niedługo/. Emsi A-M nie udało mi się zdobyć, ale opinię ma dobrą i chciałbym to sprawdzić w codziennym użytkowaniu. Programy Emsisoft-u z KIS-em się jakoś nie gryzą, więc przyda się /KIS niestety jest zazwyczaj mało tolerancyjny jeśli idzie o programy tego typu. MBAM-a np. mi wyeliminował/. :(

karmi32

Wygadany
Reakcje/Polubienia
7
Używam tego softu jako dodatkowy skaner i jestem z niego bardzo zadowolony. Brakuje mi bardzo ochrony w czasie rzeczywistym, dlatego piszę się na ten konkurs. Program naprawdę godny polecenia.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Używam tego programu jestem z niego bardzo zadowolony uważam że jest to jeden z czołowych programów tego typu,ale licencja niedługo się kończy więc wygrana bardzo by się przydała.

prenrzyk

Wygadany
Reakcje/Polubienia
9
Używam w tej chwili Kaspersky IS 2012 i powyższa licencja stanowiła by dobre uzupełnienie ochrony komputera.

eraser

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
1
Używam avasta i dla zwiększenia skuteczności ochrony Emsisoft Anti-Malware byłby doskonałym rozwiązaniem. Jest podobno lekki dla systemu co jest bardzo ważne, gdyż używanie dwóch programów do ochrony mogłoby niemiłosiernie spowalniać pracę komputera.

dagro

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2
Mam na małym Asusie Avirę i chętnie sprawdzę Emsisoft Anti-Malware. A ponieważ jeszcze nigdy nie wygrałem.....

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
W tej chwili używam Microsoft security Essentials + systemowa zapora. Gdybym wygrał, cieszyłbym się ze względu na to że ten program jest bardzo skuteczny a do tego lekki.

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Norton_Antywirus 2012,za zaporę służy Comodo Firewall i co tydzień "czesanie" pod kątem malware i takie tam :)...kiedyś miałem Emsisoft i nie ukrywam fajnie gdyby fortuna teraz sprzyjała :) bo soft górna półka ! Fakt że wymaga uwagi usera, bo z "automatu" to wymiata za dużo z systemu,ale jak wszyscy co chcą go zdobyć wiemy że to "kombajn" a to już zazwyczaj programy dla usera który wie co i gdzie....pozdrawiam załogę i tak trzymać !!! Pzdr!

karolos

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Korzystam obecnie z Vipre AV.Z chęcią wypróbował bym Emsisoft Anti-Malware gdyż jest to lekki i skuteczny AV zawierający w sobie bardzo cenny moduł blokera behawioralnego zatrzymującego nieznane zagrożenia.

Do góry